songless_bird
AVClub Fanatic
Και οι δυο παντως ηταν πισω απο την renault στα μεσα της χρονιας. Να την αφησαν απο πρωτη στην τριτη θεση;
Ποια εταιρεία ήταν η πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως το 2017;
H VW και η Toyota έδωσαν για μια ακόμη χρονιά σκληρή μάχη για την πρώτη θέση των παγκόσμιων πωλήσεων αυτοκινήτων του 2017 και εν αναμονή των επίσημων στοιχείων, γερμανική εφημερίδα αποκάλυψε ποιος ήταν ο τελικός νικητής.
Με το νούμερο αυτό η γερμανική εταιρεία κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονιά των τίτλο του πρώτου αυτοκινητικού Group στον κόσμο, αφού η Toyota (Toyota, Lexus, Daihatsu, Hino) έκλεισε το 2017 στα 10,35 εκατομμύρια αυτοκίνητα (+2% σε σχέση με το 2016).
Προς το παρόν τα νούμερα αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των πωλήσεων του προηγούμενου έτους για να δούμε αν όντως το VW Group (VW, Audi, SEAT, Skoda, Porsche, Bentley, Lamborghini, Bugatti, MAN, Scania) ήταν πρώτο το 2017. Η επίσημη ανακοίνωση των στοιχείων τουλάχιστον από την πλευρά των Γερμανών, αναμένεται στις 17 Ιανουαρίου.
πηγη: newsauto.gr
Δύο στα δύο...
Δηλαδή άσχημο και εξωτερικά και εσωτερικα.
Δεν συμβαίνει συχνά
Εγώ πάντως το θεωρώ κομψοτέχνημα.Γούστα βέβαια..
Porsche cayene παντως εβρισκεις μεταχειρισμενη 10ετιας Full extra απο 20.000 ... 15ετιας απο 12.000 ...Δεν ξέρω, εγώ είμαι παραδοσιακός. Porsche μόνο 911 Carrera. Oύτε Cayenne, ούτε Macan, ούτε Panamera (απαπαπα), ούτε καν Boxter.
Βεβαίως, κανένα από τα παραπάνω δεν πρόκειται ποτέ να περάσουν απ'τα χέρια μου, ούτε καν δανεικά, οπότε φιλολογική η κουβέντα...!
Porsche cayene παντως εβρισκεις μεταχειρισμενη 10ετιας Full extra απο 20.000 ... 15ετιας απο 12.000 ...
Δεν ξέρω, εγώ είμαι παραδοσιακός. Porsche μόνο 911 Carrera. Oύτε Cayenne, ούτε Macan, ούτε Panamera (απαπαπα), ούτε καν Boxter.
Βεβαίως, κανένα από τα παραπάνω δεν πρόκειται ποτέ να περάσουν απ'τα χέρια μου, ούτε καν δανεικά, οπότε φιλολογική η κουβέντα...!
Λιγο δυσκολο για αυτοκινητο που ειχε αρχικη αξια 80k να το παρεις σε 10 χρονια 5k... Οι τιμες εχουν πεσει γιατι εδω η φορολογια τσεκουρωνει τα πολλα κυβικα. Ακομη και 10ετιας που δεν εχει πληρωνει φορο πολυτελειας, τα 680-1300 μονο για τα τελη τον χρονο ειναι αποτρεπτικα. Και μιλαμε για αυτοκινητα με 40-50k χλμ στο κοντερ. 5k ενημερωτικα 10ετιας βρισκεις κατι colt σαν το δικο μου με καμια 200.000 χλμ στο κοντερ...Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δώσω πάνω από 5Κ για αυτοκίνητο πάνω από 10ετίας... εκτός πια αν είναι κάτι που να έχω βάσιμες υποψίες ότι θα αποκτήσει μουσειακή αξία καποια στιγμή. Σίγουρα πάντως όχι για καθημερινή μετακίνηση, προτιμώ ένα Panda που να είναι καινούριο και να το εμπιστεύομαι.
Αν το λες εσύ αυτό απο εκεί φαντάσου οι εδώ πως τα βλέπουμε...
Λιγο δυσκολο για αυτοκινητο που ειχε αρχικη αξια 80k να το παρεις σε 10 χρονια 5k... Οι τιμες εχουν πεσει γιατι εδω η φορολογια τσεκουρωνει τα πολλα κυβικα. Ακομη και 10ετιας που δεν εχει πληρωνει φορο πολυτελειας, τα 680-1300 μονο για τα τελη τον χρονο ειναι αποτρεπτικα. Και μιλαμε για αυτοκινητα με 40-50k χλμ στο κοντερ. 5k ενημερωτικα 10ετιας βρισκεις κατι colt σαν το δικο μου με καμια 200.000 χλμ στο κοντερ...
Δεν εχω τετοια εμπειρια γιατι εχουμε μονο Ιαπωνικα στην οικογενειαΔεν είπα ότι δεν είναι λογική η τιμή, αυτό που λέω είναι ότι προσωπικά δε θα αγόραζα αυτοκίνητο 10ετίας για κανένα λόγο. Το Cayenne θα το πάρεις 15Κ, και θα σκας κάθε χρόνο 5-10Κ για επισκευές, όταν τα συστήματα θα παραδίδουν πνεύμα ένα-ένα. Τα αυτοκίνητα καλώς ή κακώς είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν άψογα περίπου για λίγο παραπάνω από τα 5-6 χρόνια. Μετά, μοιραία αρχίζει η κατηφόρα.
Δεν εχω τετοια εμπειρια γιατι εχουμε μονο Ιαπωνικα στην οικογενεια
Αλλα εχεις δικιο. Γνωστη μας με το πρωτο Touareg . Αγορασμενο δευτερο χερι παρακαλω στα 50.000 , εβγαλε ζημια περσι 6.000 . Μολις επισκευαστηκε , πουληθηκε 8.000 και πηγαν και αγορασν το νεο tiguan...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.