Kosh
AVClub Fanatic
ΦΟΥΛ για MG. Το έχω οδηγήσει και το αυτοκίνητο είναι απίστευτα καλό , στιβαρό , ποιότητα κατασκευής. Όσο για το γκάζι δεν του λείπει καθόλου όταν μπει μπαταρία και θερμικός μαζί. Είναι λες και οδηγάς κάποιο turbo με καλύτερα χαρακτηριστικά (lag) και ταυτόχρονα μέσα στην πόλη δεν καις τίποτα από βενζίνη (μέχρι τα 80km/h). Δεν έχεις ανάγκη να σκέφτεσαι που θα φορτίσεις σε ταξίδι , αν θα ανοίξεις air condition , πόσο γκάζι θα πατήσεις . Και σε πολύ καλή τιμή.
εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες για την σχεση τιμης αποδοσης για το MG ( ενα ειναι αυτο εδω ετσι δεν ειναι ?
Το γεγονος οτι μεσα στην πολη χρησιμοποιει αποκλειστικα ηλεκτρικο κινητηρα (full hybrid) ειναι πολυ βασικο γιατι τα περισσοτερα κανουν μικτη χρηση θερμικου/ηλεκτρικου.
Η καταβουληση χρηση ηλεκτροκινητητα ειναι το απολυτο πλεονεκτημα για εμενα .
Εχω μια επιφυλαξη για την αντιπροσωπεια βεβαια και τι υποστηριξη παρεχει (νομιζω δεν ειναι η ιδια η παλια MG ετσι δεν ειναι ? αυτα ειναι κινεζικα ή κανω λαθος ? ) αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ειναι αμαξωμα μεγαλου μεγεθους (πανω απο 4,5μετρα) και θα εγω θα προτιμουσα κατι μικροτερο ιδανικα μεχρι 4 μετρα μιας και οι αναγκες λογω παιδιων πλεον μειωνονται .