Αυτοκινητιστικά νέα

ΦΟΥΛ για MG. Το έχω οδηγήσει και το αυτοκίνητο είναι απίστευτα καλό , στιβαρό , ποιότητα κατασκευής. Όσο για το γκάζι δεν του λείπει καθόλου όταν μπει μπαταρία και θερμικός μαζί. Είναι λες και οδηγάς κάποιο turbo με καλύτερα χαρακτηριστικά (lag) και ταυτόχρονα μέσα στην πόλη δεν καις τίποτα από βενζίνη (μέχρι τα 80km/h). Δεν έχεις ανάγκη να σκέφτεσαι που θα φορτίσεις σε ταξίδι , αν θα ανοίξεις air condition , πόσο γκάζι θα πατήσεις . Και σε πολύ καλή τιμή.

εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες για την σχεση τιμης αποδοσης για το MG ( ενα ειναι αυτο εδω ετσι δεν ειναι ?

Το γεγονος οτι μεσα στην πολη χρησιμοποιει αποκλειστικα ηλεκτρικο κινητηρα (full hybrid) ειναι πολυ βασικο γιατι τα περισσοτερα κανουν μικτη χρηση θερμικου/ηλεκτρικου.

Η καταβουληση χρηση ηλεκτροκινητητα ειναι το απολυτο πλεονεκτημα για εμενα .

Εχω μια επιφυλαξη για την αντιπροσωπεια βεβαια και τι υποστηριξη παρεχει (νομιζω δεν ειναι η ιδια η παλια MG ετσι δεν ειναι ? αυτα ειναι κινεζικα ή κανω λαθος ? ) αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ειναι αμαξωμα μεγαλου μεγεθους (πανω απο 4,5μετρα) και θα εγω θα προτιμουσα κατι μικροτερο ιδανικα μεχρι 4 μετρα μιας και οι αναγκες λογω παιδιων πλεον μειωνονται .

εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες για την σχεση τιμης αποδοσης για το MG ( ενα ειναι αυτο εδω ετσι δεν ειναι ?

Το γεγονος οτι μεσα στην πολη χρησιμοποιει αποκλειστικα ηλεκτρικο κινητηρα (full hybrid) ειναι πολυ βασικο γιατι τα περισσοτερα κανουν μικτη χρηση θερμικου/ηλεκτρικου.

Η καταβουληση χρηση ηλεκτροκινητητα ειναι το απολυτο πλεονεκτημα για εμενα .

Εχω μια επιφυλαξη για την αντιπροσωπεια βεβαια και τι υποστηριξη παρεχει (νομιζω δεν ειναι η ιδια η παλια MG ετσι δεν ειναι ? αυτα ειναι κινεζικα ή κανω λαθος ? ) αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ειναι αμαξωμα μεγαλου μεγεθους (πανω απο 4,5μετρα) και θα εγω θα προτιμουσα κατι μικροτερο ιδανικα μεχρι 4 μετρα μιας και οι αναγκες λογω παιδιων πλεον μειωνονται .
Έλεγα για αυτό. Που δεν έχεις κάποια εξάρτηση για φορτιστές καθώς η μπαταρία γεμίζει αποκλειστικά από την αναγέννηση (φρένα , κατηφόρα).

• Like
Reactions: Kosh
Προσωπικα την εξωτερικη εμφανιση την εχω ξεπερασει.

Εδω καποτε θεωρουσα οτι ακομα και το FIAT Multipla (το πρωτο ) ηταν της αρεσκειας μου για να καταλαβετε.

• Haha
Reactions: anderm and vlad66
(νομιζω δεν ειναι η ιδια η παλια MG ετσι δεν ειναι ? αυτα ειναι κινεζικα ή κανω λαθος ? )
Το μόνο κοινό που έχει με την παλιά MG είναι το brand. Είναι εντελώς άλλη εταιρεία, εντελώς Κινέζικη, η οποία ανήκει στην SAIC Motor.

Το μόνο κοινό που έχει με την παλιά MG είναι το brand. Είναι εντελώς άλλη εταιρεία, εντελώς Κινέζικη, η οποία ανήκει στην SAIC Motor.
Βασικά είχαν κρατήσει ένα R&D τμήμα στο Longbridge. Το 2019 το μετέφεραν στο Λονδίνο και το μίκρυναν. Υπάρχει ακόμη.

Και τα δυο παντως ειναι αρκετα ανω των 4 μετρων.

Κατι σε μικροτερο αμαξωμα των 4 μετρων υπαρχει ως προταση ? Στο μεγεθος ενος Clio ?
Aν θες σε αυτό που σου πρότεινα (και είναι αυτό που οδήγησα) είναι το MG 3

• Like
Reactions: Kosh
για τους κατοχους των TESLA μια ειναι η λυση που εκτοξευει την αποδοση του Ηλεκτροκινητηρα κατα 300%
Sonic Purifiers της ΜΜ Acoustics επαθα πλακα με την δοκιμη τους και φυσικα δεν συζητω για τα κρατηματα και την διαρκεια της μπαταριας που φτανει στα 1200 χλμ

θελει σοβαρη εγκατασταση απο εμπειρο certify ηλεκτρολογο

εχμ... γκουχου γκουχου...

NM Acoustics...
( από το Νίκος Μενδρινός)

• Haha
Reactions: Larry
Δεν μο

Δεν μου λέει τίποτα αν δεν ξέρω πόσα λίτρα χωράει το ρεζερβουάρ.

το 0,7l/100Km είναι άσχετο από την χωρητικότητα του ρεζερβουάρ και αυτό μιας νοιάζει πολύ...

τα 1500Km είναι σχετικά αλλά δεν μας νοιάζουν τόσο

Εκανε 1200χλμ με ενα ρεζερβουαρ; αρα παιχθηκε χρηση ηλεκτροκινητηρα μπορει καποιος να μας το εξηγησει;
διοτι στα 37.000€ ειναι ευκαιρια για ταξιδιωτες

Οσο ελκυστικο και να μοιαζει οντως το MG3 δεν νομιζω οτι ειμαι ετοιμος καταναλωτικα να παω να σκασω 20 χιλιαρικα για κινεζικο αυτοκινητο.

Το πιο πιθανο ειναι να εχω λαθος αλλα κατι μεσα μου βαθια με κραταει απο το να το σκεφθω σοβαρα.

Το ποσο πληρωνουν τους εργατες τους ισως ?
Θα ήθελα να σου πω ότι κακώς σκεφτεσαι κατά αυτόν τον τρόπο για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Έχω κινέζικο σκούτερ 2 χρόνια τώρα. Μόνο service όποτε έπρεπε. Ούτε κιχ! Όλοι μου έλεγαν τι ήθελα και εμπλεξα με κινέζο. Κούνα που τους κούναγε. Μην το πάρεις στραβά φίλε. Απλά το ίδιο αυτοκίνητο με τον ίδιο εξοπλισμό θα το πάρεις 1,5 φορά πάνω αν πάρεις από Ευρωπαίο (ας πούμε). Τι διαφορά έχει ?? Να τα λέγαμε αυτά πριν 10 χρόνια θα συμφωνούσα. Πλέον απλά δεν υπάρχει λόγος . Κινητά κινέζικα , πλυντηρία ψυγεία κινέζικα . Εδώ πουλάνε το picanto και το panda 16-17 χιλιάρικα. Ξανασκέψου το.

• Like
Reactions: trav
Στο κάτω κάτω όλα τα ηλεκτρίκα που κυκλοφορούν κατά κόρον είναι κινέζικα! Λοιπόν πια η διαφορά??