karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 15,086
Ισχύει για αυτό είπα ότι ηλεκτρικό αμάξι αν δεν έχεις φορτιστή σπίτι απλά δεν παίρνεις...Και να μην το φορτισεις δωρεάν στη δουλειά, αλλά μόνο στο σπίτι, πάλι σχεδόν τζάμπα βγαίνει.
Ισχύει για αυτό είπα ότι ηλεκτρικό αμάξι αν δεν έχεις φορτιστή σπίτι απλά δεν παίρνεις...Και να μην το φορτισεις δωρεάν στη δουλειά, αλλά μόνο στο σπίτι, πάλι σχεδόν τζάμπα βγαίνει.
Ερώτηση.. το δικό σου στο navi σου βγάζει τους διάφορους DC chargers?Και να μην το φορτισεις δωρεάν στη δουλειά, αλλά μόνο στο σπίτι, πάλι σχεδόν τζάμπα βγαίνει.
Υπόψιν ότι και το δικό μας το κάνει. Απλά δεν τους χρησιμοποεί στο trip planning.Ερώτηση.. το δικό σου στο navi σου βγάζει τους διάφορους DC chargers?
Ερώτηση.. το δικό σου στο navi σου βγάζει τους διάφορους DC chargers?
Σε επαρχειακό δρόμο μπορείς να δεις τρελά νούμερα αυτονομίας αν οδηγείς νορμαλ (όχι αργά, αλλά στρωτα και χαλαρά) με το ηλεκτρικό.Εντάξει δεν έκανες και τίποτα μεγάλα δρομολόγια. Και με μικρότερη μπαταρία μια χαρά θα σε έβγαζε.
Αν όμως σου τύχαινε κάτι επείγον και έπρεπε να οδηγήσεις πίσω 800 χιλιόμετρα, βάζω στοίχημα ότι θα ήταν διαφορετική ή εμπειρία σου.
ενα αθηνα - αλεξανδρουπολη ειναι μια διαδρομη που κανει καποιος συχνα για την πλακα του αλλωστεΕντάξει δεν έκανες και τίποτα μεγάλα δρομολόγια. Και με μικρότερη μπαταρία μια χαρά θα σε έβγαζε.
Αν όμως σου τύχαινε κάτι επείγον και έπρεπε να οδηγήσεις πίσω 800 χιλιόμετρα, βάζω στοίχημα ότι θα ήταν διαφορετική ή εμπειρία σου.
να ρωτησω κατι ρε παλληκαρια.
Εχει κανα νοημα στις μερες μας να εχεις εκκινητη μπαταριας αυτοκινητου αυτης της κατηγοριας ?
τον εχω (τον ειχαμε για παλιο αυτοκινητο που δεν εχουμε χρονια πλεον) και θελει αλλαγη στοιχειου μεσα πια , η μονη του χρηση ηταν να φουσκωνω το οτιδηποτε μιας και εχει ενα μικρο πιεστικο αερα για κανα σαμπρελα, στρωμα κλπ.
Εντάξει δεν έκανες και τίποτα μεγάλα δρομολόγια. Και με μικρότερη μπαταρία μια χαρά θα σε έβγαζε.
https://www.athensmagazine.gr/artic...aem_iEpwLTZsu2BEpfo2Dt00YQ#Echobox=1753869850
@vlad66 ισχυει αυτο ή συνηθεις χαζομαρες των "δημοσιογραφων";
να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω σχεδον τιποτα προερχεται απο τον "τυπο", ειδικα σε οτι αφορα ηλεκτροκινηση και κυβερνητικες επενδυσεις. Θα εμπιστευομουν πολυ περισσοτερο πληροφορηση "εκ των εσω".δυστυχώς είμαι έξω από τα πράγματα από τον Απρίλη που αρρώστησα και με κατέβασαν από το τιμόνι..
δεν άκουσα κάτι από το πόστο που είμαι τώρα, αλλά μπορώ να μάθω.. όμως δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι αυτό που θα μάθω, θα είναι η .."καθαρή" αλήθεια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.