Πότε έγινε αυτό;Τον ήπιε κ τον παραήπιε αφού ανέστειλε (μείωσε δραματικά την παραγωγή της )
Πότε έγινε αυτό;Τον ήπιε κ τον παραήπιε αφού ανέστειλε (μείωσε δραματικά την παραγωγή της )
Κλείνει για μία εβδομάδα κάποια εργοστάσια. Πιθανότατα είχαν υπολογίσει μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων ηλεκτρικών γενικότερα. Πάντως σε αυτά που πωλούνται, έχει τη μεγαλύτερη αύξηση από πέρυσι (45%) και είναι πρώτη, πάνω από την Tesla. Ενώ αν υπολογιστούν οι πωλήσεις όλου του γκρουπ (VW, Skoda, Cupra, Audi) είναι 3 φορές πάνω από το δεύτερο.Τον ήπιε κ τον παραήπιε αφού ανέστειλε (μείωσε δραματικά την παραγωγή της )
Αυτό που θα ήθελα να δω είναι η πορεία των πωλήσεων των Κινέζικων ηλεκτρικών. Μήπως πίστευαν ότι λόγω δασμών θα αύξαναν οι τιμές και θα είχαν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα προερχόμενη από μειωμένες πωλήσεις Κινέζικων.Κλείνει για μία εβδομάδα κάποια εργοστάσια. Πιθανότατα είχαν υπολογίσει μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων ηλεκτρικών γενικότερα. Πάντως σε αυτά που πωλούνται, έχει τη μεγαλύτερη αύξηση από πέρυσι (45%) και είναι πρώτη, πάνω από την Tesla. Ενώ αν υπολογιστούν οι πωλήσεις όλου του γκρουπ (VW, Skoda, Cupra, Audi) είναι 3 φορές πάνω από το δεύτερο.
A αυτά είναι; Τα έχω δει στον δρόμο και νόμιζα ότι είναι Infiniti. !!! Τρελό cLopyright logo.....Τάσο όχι , Στην Ευρώπη είναι ευρέως γνωστό κ εδώ το έφερε ο Σπανός .Αποθήκες ανταλλακτικών φουλ έχει + ότι χρησιμοποίησε το πρώην δίκτυο BMW σε όλη την Ελλάδα για να το πουλάει![]()
Επειδή έχω τα οικονομικά της στοιχεία είναι 2,5% κάτω στη Γερμανία στο 6μηνο με περίπου 20.000 . Μιλάω πάντα μόνο για VW .Πότε έγινε αυτό;
Ακριβώς .Η VW έχει πρόβλημα προσανατολισμού.
Ποιός θα πάρει το golf όταν το A3 με παρόμοιο εξοπλισμό είναι φθηνότερο;
Σε πολλά μοντέλα κάνουν τιμολογιακό overlap με την audi, τα SUV της είναι όλα φθηνότερα έναντι των hatchback ίδιας πλατφόρμας κλπ.
Χρειάζεται reset.
Αυτό δεν αλλάζει κάτι, όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν πτώση πωλήσεων, για πολλούς λόγους και όχι μόνο"γιατί τους πήραν τα σώβρακα οι κινέζοι"-που σημειωτέον έχουν τα δικά τους προβλήματα. https://www.reuters.com/investigati...ating-auto-industry-into-tailspin-2025-09-17/Επειδή έχω τα οικονομικά της στοιχεία είναι 2,5% κάτω στη Γερμανία στο 6μηνο με περίπου 20.000 . Μιλάω πάντα μόνο για VW .
Σαν όμιλος είναι πάνω με έκπληξη του Enyaq που ειναι 2ο μετά το Tesla .
Στο NET cashflow ειναι -1,5 % κ στα Εarnings after tax 2,5 δις από 4,5 πέρσι.
Όπως λέει κ ο @athlon6401 σαν group είναι πάνω.
Στο μεταξύ μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τα Golf είναι τόσο ακριβά?? Ενα μικρό αμάξι είναι και φτάνει να κάνει ένα σκασμό λεφτά...έχει κάτι ιδιαίτερο που δεν το βρίσκεις αλλού, πραγματικά απορώ???Η VW έχει πρόβλημα προσανατολισμού.
Ποιός θα πάρει το golf όταν το A3 με παρόμοιο εξοπλισμό είναι φθηνότερο;
Σε πολλά μοντέλα κάνουν τιμολογιακό overlap με την audi, τα SUV της είναι όλα φθηνότερα έναντι των hatchback ίδιας πλατφόρμας κλπ.
Χρειάζεται reset.
Στο μεταξύ μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τα Golf είναι τόσο ακριβά?? Ενα μικρό αμάξι είναι και φτάνει να κάνει ένα σκασμό λεφτά...έχει κάτι ιδιαίτερο που δεν το βρίσκεις αλλού, πραγματικά απορώ???
Σιγά σιγά θα γίνεται κ θα επέλθει κ ξαφνικός θάνατος αν η ΕΕ δε δει το θέμα των ρύπων ξανά .
Ο CEo της Stellantis προειδοποίησε κ έχει δίκιο .
Το reputation που λέγαμε και στο νήμα των κινητών.Στο μεταξύ μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τα Golf είναι τόσο ακριβά?? Ενα μικρό αμάξι είναι και φτάνει να κάνει ένα σκασμό λεφτά...έχει κάτι ιδιαίτερο που δεν το βρίσκεις αλλού, πραγματικά απορώ???
Στο μεταξύ μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τα Golf είναι τόσο ακριβά?? Ενα μικρό αμάξι είναι και φτάνει να κάνει ένα σκασμό λεφτά...έχει κάτι ιδιαίτερο που δεν το βρίσκεις αλλού, πραγματικά απορώ???

Το θέμα μου δεν είναι αν το Golf είναι καλό αυτοκίνητο, πιθανότατα είναι, άλλα γιατί είναι τόσο ακριβό, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώσω παραπάνω για αυτό όταν όπως είπες π.χ. μπορώ να πάρω το Α3 ακόμα και φτηνότερα. Τι προσφέρει παραπάνω από τον ανταγωνισμό στην πράξη και ρεαλιστικά?To golf ως αυτοκίνητο είναι μια χαρά.
Εάν το πάρεις με καλό εξοπλισμό, είναι το benchmark στα mainstream C. Πατάει καλά στον δρόμο, έχει πολύ καλή ποιότητα κύλισης, είναι εξαιρετικά σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες και έχει σχετικά ποιοτικό εσωτερικό για αυτό που είναι.
Το πρόβλημα του, εμπορικά, είναι πως καταλήγει ακριβότερο από το A3, το οποίο είναι σε άλλο segment και επί της ουσίας καλύτερο σε κάθε τομέα. Ενδεικτικά, το 2010 το A3 ήταν 5-6k ακριβότερο έναντι του Golf με τον ίδιο κινητήρα, 18.000 vs 24.000.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν ήμουν φοιτητής, αγοράσαμε με ένα φίλο ταυτόχρονα αυτοκίνητο από τη karenta, εκείνος το vw polo R-line που υποτίθεται είναι το top of the line τους από εξοπλισμό. Και ήρθε το αυτοκίνητο έτσι:
View attachment 258648
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.