Το brain drain δεν είναι μεταφορά, είναι κυριολεξία.![]()
27K views · 258 reactions | ❗️ Video ντοκουμέντο - Γέρακας: Κινδύνεψαν ζωές σε πλατεία από απερίσκεπτο οδηγό 📹 | SKAI.gr
❗️ Video ντοκουμέντο - Γέρακας: Κινδύνεψαν ζωές σε πλατεία από απερίσκεπτο οδηγό 📹.www.facebook.com
Πότε έγινε τόσο τριτοκοσμική αυτή η χώρα ρε γαμώτο.... Τόσο χάλια δεν την είχα αφήσει.
Από κάτω δε στα σχόλια, τους φταίει ο τύπος που δεν είχε δικαίωμα να το καταγράψει, και ο... Πορτοσάλτε.
Και ο τύπος που κατέγραφε δεν έχει το δικαίωμα (παράνομο σύστημα βιντεοεπιτήρησης) και ο οδηγός επικίνδυνος. Όσο για τον Πορτοσάλτε αλλά και το ρεπορτάζ, αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα. Ντραφτ;
Γιατί ή του ύψους ή του βάθους; Και γιατί οι συμψηφισμοί; Κάθε τι αυτό που του αναλογεί.
Και ποιος σου λέει εσένα ότι είναι κάμερα και όχι το κινητό του που το έβγαλε όταν καθόταν στο μπαλκόνι του και άκουσε τον δολοφόνο να επιταχύνει (και άρχισε να βγάζει βίντεο για να το στείλει στα κανάλια, γιατί όπως έγραψα αυτό συμβαίνει καθημερινά στη συγκεκριμένη διασταύρωση);
Στον έναν αναλογούν από 1 έως περισσότεροι νεκροί ή ανάπηροι (ανάλογα τι θα βρει βγαίνοντας στη στροφή), στον άλλον ένα βίντεο ενός δολοφόνου στην προσπάθεια να σώσει άλλους στο μέλλον, και στον τρίτο ένα σχόλιο. Κανένας συμψηφισμός λοιπόν, ένας εγκληματίας, και μόνο, οι χαρακτηρισμοί για τους άλλους είναι απλά αποπροσανατολιστικοί.
Λες να πρόλαβε να το στήσει το κινητό με τρίποδο και έχει τόσο σταθερό κάδρο;![]()
Να πω πάντως χίλια ευχαριστώ στον τύπο με την κάμερα (είτε κινητού είτα ακινήτου), αφού όταν γίνουν τέτοιες ξεφτίλες τηλεοπτικώς, συνήθως κάτι κινείται. Προσωπικά έστειλα ήδη σήμερα email στον Δήμο (με λινκ για το βίντεο), ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι.
Ας πάρει το θέμα (το σημαντικό, όχι το footnote ενός ενοχικού νόμου) την έκταση που χρειάζεται να πάρει, και μετά θα ξεκινήσω εγώ ο ίδιος καμπάνια για να πληρωθεί το όποιο πρόστιμο του από τους πολίτες που τρέμουν να περπατήσουν κάθε μέρα στη γειτονιά τους. Αν είναι δυνατόν να βάζουμε στην ίδια κουβέντα τον εν δυνάμει δολοφόνο με αυτόν που κάνει κάτι για να σωθεί κόσμος.
Ας πούμε agree to disagree να μην το κουράζουμε, δε θα βρεθούμε ποτέ στο συγκεκριμένο.
Επίσης, πλακίτσα με τον συγκεκριμένο δεν κάνω, το χιούμορ μου σταματάει όταν μιλάμε για ακρωτηριασμούς και θανάτους.
Στο συγκεκριμένο δεν έγινε ακρωτηριασμός ή θάνατος. Θα μπορούσε βέβαια να συμβεί εύκολα.
Κοίτα να δεις, ακρωτηριασμός και θάνατος θα μπορούσε να συμβεί και σε μένα και σε σένα, με την κακιά στιγμή που λένε, ακόμα κι αν τηρούσαμε τα πάντα με ευλάβεια. Να, προχθές εδώ στα μέρη μου, (που για όσους δεν ξέρουν επιτρέπεται η δεξιά στροφή με κόκκινο φανάρι, εννοείται με στοπ πρώτα και παραχώρηση προτεραιότητας), κοιτάζω καλά, πάω να το κάνω, και ευτυχώς εκατοστά δευτερολέπτου πριν πατήσω το γκάζι να ξεκινήσω πετάγεται μπροστά μου από το πουθενά (στενό μέσα σε κτίριο) και περνάει το δρόμο ένα πατίνι με σίγουρα πάνω από 40km/h (δεν τη μέτρησα προφανώς, αλλά ίσα που κατάλαβα τι ήταν, και ευτυχώς κάπως τον είδε η άκρη του ματιού μου). Αν ήμουν λίγο πιο νυσταγμένος/κουρασμένος, θα τον είχα εμβολίσει, και τώρα θα ήμουν φυλακή, έτρεμαν τα χέρια μου μέχρι να πάω σπίτι. Αυτά όμως (μακριά από μας) μπορούν να συμβούν σε όλους και δεν πρέπει να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με τον τύπο στο βίντεο που πάει γυρεύοντας και συμπεριφέρεται μέσα στο χώρο γειτονιάς λες και είναι στο Nürburgring.
Συγνωμη αλλα πως ακριβως "θετει σε κινδυνο" συνανθρωπους μας το συστημα βιντεοεπιτηρησης; Ο πανηληθιος με το αυτοκινητο καταλαβαινουμε ακριβως πως θετει σε κινδυνο ζωες και περιουσιες αλλων.
Στην αγγλια εχουν δυνατοτητα να στειλουν βιντεο που καταγραφει πολιτης, στην αστυνομια ωστε να βεβαιωθει παραβαση. Και πολυ καλα κανουν! Εδω εχουμε φτασει στο σημειο κανενας να μην ασχολειται με τιποτα και να κανουν ολοι ο,τι γουσταρουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.