athlon6401
Supreme Member
- 12 December 2018
- 3,370
Θα είναι στο δίκτυο της inCharge με ότι τιμή έχει και στους υπόλοιπους HPDCΤιμή ανα kwh την ανακοίνωσαν ή είναι έκπληξη;
Υ.Γ. παπά δεν βλέπω στα εγκαίνια κι ανησυχώ.....![]()
Θα είναι στο δίκτυο της inCharge με ότι τιμή έχει και στους υπόλοιπους HPDCΤιμή ανα kwh την ανακοίνωσαν ή είναι έκπληξη;
Υ.Γ. παπά δεν βλέπω στα εγκαίνια κι ανησυχώ.....![]()
Όπως γράφει και τον άρθρο, ο χώρος επιλέχθηκε πρωτίστως με στόχο να εξυπηρετεί το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να τιγκαρουν όσοι βγαίνουν από τα πλοία.
Αν φτάσει ομως κάποιος σε λιμάνι με 60% μπαταρία, που απαγορεύεται να μπει σε πλοίο βάσει της τελευταίας ευρωπαϊκής οδηγίας , τι κάνει;
Γύρω γύρω όλοι μέχρι να πάει στο 40% ; Γίνεται να κάνει αποφόρτιση σε αυτους τους φορτιστές ή δεν υποστηρίζεται καθόλου η αποφόρτιση;
Όχι δε γίνεται αποφόρτιση και 20% SoC δε το ρίχνεις κάνοντας γύρω γύρω. Αν έχεις προγραμματίσει είσοδο σε φέρυ κανονίζεις να φτάσεις με 40% δυστυχώς.Όπως γράφει και τον άρθρο, ο χώρος επιλέχθηκε πρωτίστως με στόχο να εξυπηρετεί το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να τιγκαρουν όσοι βγαίνουν από τα πλοία.
Αν φτάσει ομως κάποιος σε λιμάνι με 60% μπαταρία, που απαγορεύεται να μπει σε πλοίο βάσει της τελευταίας ευρωπαϊκής οδηγίας , τι κάνει;
Γύρω γύρω όλοι μέχρι να πάει στο 40% ; Γίνεται να κάνει αποφόρτιση σε αυτους τους φορτιστές ή δεν υποστηρίζεται καθόλου η αποφόρτιση;
Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι σταθμοί εκφόρτισης, αλλά τα ηλεκτρικά οχήματα καθαυτά.Όπως γράφει και τον άρθρο, ο χώρος επιλέχθηκε πρωτίστως με στόχο να εξυπηρετεί το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να τιγκαρουν όσοι βγαίνουν από τα πλοία.
![]()
Μόνο μία AI κάμερα στη Μεσογείων «έκοψε» 28.000 κλήσεις για κόκκινο σε έναν μήνα
Ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη οι καταγραφές από τις 8 έξυπνες κάμερες που λειτουργούν - Tις επόμενες ημέρες φτάνουν οι πρώτες κλήσεις στο κινητό - Όποιος οδηγός αμφισβητεί την παράβαση, θα επικοινωνεί με την Τροχαία με βιντεοκλήσηwww.protothema.gr
Θέλω να προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει ότι προσπαθούσε να σετάρει τον διζωνικό κλιματισμό και ότι δεν σκρόλαρε ή ότι απλά άλλαζε ραδιοφωνικό σταθμό στις οθόνες αφής των αυτοκινήτων.Επίσης πολλοί σκρολάρουν στις οθόνες λόγο Android Auto κτλ . Ενδιαφέρον θα χει ...![]()
Εγώ που δεν έχω βλουτουθ στο τούτου, δεν επιτρέπεται να πατάω την οθόνη για να απαντήσω στην κλήση;Θέλω να προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει ότι προσπαθούσε να σετάρει τον διζωνικό κλιματισμό και ότι δεν σκρόλαρε ή ότι απλά άλλαζε ραδιοφωνικό σταθμό στις οθόνες αφής των αυτοκινήτων.
Θεωρώ ότι δεν θα σταλούν κλήσεις για δαχτυλιές στο touchscreen του αυτοκινήτου - ενώ μπορεί να γίνει το αντίθετο σε κινητά σε βάση.
Τo cybertruck από όσο ξέρω είναι από τα ελάχιστα που υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα.παντως απο tesla σε tesla με ειδικο καλωδιο μπορεις να κανεις φορτιση -αποφορτιση
Νομίζω το έχουμε πει και εδώ. Στη Γαλλία απλά απαγορεύεται να αγγίξεις τηλέφωνο όσο οδηγείς και έχουν πάει ένας σκασμός κλήσεις σε ανθρώπους επειδή πλήρωσαν διόδια με το κινητό τους...Τέτοια ανωμαλία έχουν και στο εξωτερικό;
Υποτίθεται η απαγόρευση γίνεται σε περίπτωση που μιλάς με το κινητό στο αυτί. Εκεί συμφωνώ και επαυξάνω.
Θέλω να προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει ότι προσπαθούσε να σετάρει τον διζωνικό κλιματισμό και ότι δεν σκρόλαρε ή ότι απλά άλλαζε ραδιοφωνικό σταθμό στις οθόνες αφής των αυτοκινήτων.
Θεωρώ ότι δεν θα σταλούν κλήσεις για δαχτυλιές στο touchscreen του αυτοκινήτου - ενώ μπορεί να γίνει το αντίθετο σε κινητά σε βάση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.