Aν κάποιος δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα, δεν έχει φόρτιση σπίτι ή στην δουλειά και ούτε πολύ κοντά του με τα πόδια 2-3 λεπτά να πάει να το φορτίσει, δεν συμφέρει το ηλεκτρικό, αν βάλεις και το υψηλότερο κόστος αγοράς έδεσε το γλυκό, πάς σε ένα Hybrid και τέλος...ούτε σκοτούρες ούτε τίποτα...γενικά αν δεν έχεις εύκολο τρόπο να φορτίζεις θέλει σοβαρή σκέψη να πάρεις ηλεκτρικό αμάξι.Ξεχνάς τον παράγοντα αγγαρία. Αν έχεις τέτοιο φορτιστή σε απόσταση που περπατάς από το σπίτι πάει και έρχεται. Αλλά το να κάνεις βόλτα για να αφήσεις το αυτοκίνητο και να πρέπει να βρεις κάτι άλλο να κάνεις εκεί γύρω για να φορτίσει θεωρώ ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πρακτικό από καμία άποψη.
Δεν θα έβαζα ΠΟΤΕ στο κεφάλι μου να τρέχω 1-2 φορές την εβδομάδα κάπου που πρέπει να μείνω τουλάχιστον για μισή ώρα και μετά να βρω τι θα κάνω αυτή τη μισή+ ώρα. Δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος και είναι τόσο απλό. Ναι όταν ήμουν 20 μπορεί, όταν θα είμαι -με το καλό- 60+ μπορεί, αλλά με 2 μικρά παιδιά που τρέχω όλη την ώρα αυτό δεν θα δούλευε με τίποτα ακόμη και αν πλήρωνα σε διπλό κόστος ένα υβριδικό αυτόκίνητο.
Υ.Γ. Το δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένειας είναι τελικά mild hybrid. Δεν ήθελα mild hybrid με τίποτα, όμως τα φύλλα του excel το έβγαζαν με διαφορά την οικονομικότερη λύση στην κατηγορία που έψαχνα για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες της δικής μου οικογένειας από το δεύτερο αυτοκίνητο και απλά το πήρα. Θα το μετανιώσω μόνο αν φτάσει 3 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μέχρι το 2030 που το επιστρέφω στη Leasing (λίγο πριν τα 3 ευρώ ήταν το Break even...).
Το έγραψα πριν, αμαξάρα, και μπήκα και το οδήγησα, την βασική έκδοση με 224 άλογα και 26.000 ευρώ...δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Γενικά η Cheery έχει τα πιο VFM βενζινοκίνητα της αγοράς.Το Tiggo 7 τι λέει;
Το εχουν ήδη 4 φίλοι μου κ έχουν τρελαθεί . Το μόνο που τους ενοχλεί ειναι ότι βαράει συνέχεια ειδοποιήσεις σε αλλαγή λωρίδας κτλ αλλά το απενεργοποιούν .Το Tiggo 7 τι λέει;
Και πολύ καλά έκανε....το καλύτερο VFM της αγοράς είναι σε αυτή την κατηγορία στα βενζινοκίνητα...πουλάει πολύ....και εμένα 2 γνωστοί μου το έχουν πάρει...ο ένας ήρθε από BMw X3 δεκαετίας και του αρέσει το Cherry πολύ παραπάνω, δεν πιστεύει πόσα λίγα λεφτά (για την σημερινή εποχή) έδωσε για τέτοιο αμάξι.Το έκλεισε ο αδερφός μου γι’αυτό ρωτάω.
Το εχουν ήδη 4 φίλοι μου κ έχουν τρελαθεί . Το μόνο που τους ενοχλεί ειναι ότι βαράει συνέχεια ειδοποιήσεις σε αλλαγή λωρίδας κτλ αλλά το απενεργοποιούν .
Από καταλάνωση οι 2 μου είπαν ότι ειναι κοντά στα 4 λίτρα .
Από αξεσουαρ ειναι φουλ .
Αυτό το κάθε φορά , αλλά μετά από λίγο γίνεται συνήθεια .Αυτό ακριβώς συζητούσαμε πρίν 2 μέρες στο χωριό, όταν το παρήγγειλε.
-Μα τι σε ενοχλεί η ειδοποίηση αλλαγής λουρίδας, αφού απενεργοποιείται.
- Ναι, αλλά όχι μόνιμα, θα πρέπει να την απενεργοποιείς κάθε φορά που μπαίνεις στο συτοκίνητο.
Γενικά σχεδόν όλα τα Κινέζικα βαράνε πολύ με τις ειδοποιήσεις και σε όλα και να τις απενεργοποιήσεις την επόμενη φορά ξανανοίγουν. Βγάζουν βέβαια Updates σιγά σιγά και το στρώνουν. Αλλα γενικά αυτό το με τις ειδοποιήσεις είναι και λίγο φαινόμενο της εποχής, το κάνουν λίγο πολύ όλα τα νέα αμάξια και κουράζει.Αυτό ακριβώς συζητούσαμε πρίν 2 μέρες στο χωριό, όταν το παρήγγειλε.
-Μα τι σε ενοχλεί η ειδοποίηση αλλαγής λουρίδας, αφού απενεργοποιείται.
- Ναι, αλλά όχι μόνιμα, θα πρέπει να την απενεργοποιείς κάθε φορά που μπαίνεις στο συτοκίνητο.
ειναι στο εταιρικο αφορολογητο ?benefit in kind taxationΤο εχουν ήδη 4 φίλοι μου κ έχουν τρελαθεί . Το μόνο που τους ενοχλεί ειναι ότι βαράει συνέχεια ειδοποιήσεις σε αλλαγή λωρίδας κτλ αλλά το απενεργοποιούν .
Από καταλάνωση οι 2 μου είπαν ότι ειναι κοντά στα 4 λίτρα .
Από αξεσουαρ ειναι φουλ .
leasing θα ειναι με 15Κ τον χρονο για 4 χρονια 380€ τον μηναΚοίτα θα τα απέφευγα τα Plug In...τα φοβάμαι σε βάθος χρόνου τι ζημιές θα βγάλουν, ενώ τα πληρώνεις και παραπάνω από όσο ίσως αξίζουν, είναι λίγο μπασταρδεμένα. Αλλα αν έχεις αποφασίσει για Plug In από όσο έχω διβάσει ένα ένα τίμιο και καλό αμάξι το Seal. To έχει συνάδελφος της συζύγου μου στην δουλειά και είναι ευχαριστημένοι.
Ε μια χαρά τότε, το χτυπάς άφοβα!!!leasing θα ειναι με 15Κ τον χρονο για 4 χρονια 380€ τον μηνα
Απλα ηθελα το plugin γιατι φορτιζω δωρεαν στο γραφειο αλλα απο την αλλη 100% ηλεκτρικο ΠΟΤΕ
Αλλαγη λωριδας ανευ φλας? Διοτι λογικα με φλας δεν θα επρεπε να βαραειΑυτό το κάθε φορά , αλλά μετά από λίγο γίνεται συνήθεια .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.