Αυτοκινητιστικά νέα

Μην το κουράζουμε. Και μόνο που γίνεται όλη αυτή η συζήτηση με ασκήσεις επί χάρτου, δείχνει ότι τα ηλεκτρικά έχουν θέμα. Πως να το κάνουμε τώρα.... Δεν ξεκινάς με ηελκτρικό με "ελαφριάν την καρδίαν" όπως στο κανονικό. ΤΕΛΟΣ.
Θέμα έχουν μόνο όσοι δεν έχουν εμπειρία οδήγησης ηλεκτρικού και φαντάζονται πράγματα. ΤΕΛΟΣ.

Στάσεις 15-20 λεπτων σε ενα ταξίδι
Επειδή λες για Αφρική, oύτε εδώ νοικιάζουν ηλεκτρικά πάντως. Επειδή έχω σχέση με τον τουρισμό, δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να νοικιάζει ηλεκτρικό. Ολοι με υβριδικά , ούτε καν phev.
Πρέπει να είναι τρελή περιπτωσάρα ο ξένος για να ζητήσει να νοικιάσει ηλεκτρικό. Προφανώς και οι εταιρείες το αποφεύγουν να το προμοτάρουν για να μην έχουν περίεργα τηλέφωνα του στυλ: "ξέμεινα, στείλτε πλατφόρμα"
Εδώ συμβαίνουν αυτα μόνο, μια βολτα Ευρώπη πχ Γερμανία θα αναθεωρήσεις άποψη ;)

• Like
Reactions: avpap
Στάσεις 15-20 λεπτων σε ενα ταξίδι

Εδώ συμβαίνουν αυτα μόνο, μια βολτα Ευρώπη πχ Γερμανία θα αναθεωρήσεις άποψη ;)
Θεωρώ ότι μιλάμε για την χώρα μας. Σκασίλα μου τι ισχύει στην Νορβηγία.

• Like
Reactions: #@george@#
Επειδή λες για Αφρική, oύτε εδώ νοικιάζουν ηλεκτρικά πάντως. Επειδή έχω σχέση με τον τουρισμό, δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να νοικιάζει ηλεκτρικό. Ολοι με υβριδικά , ούτε καν phev.
Πρέπει να είναι τρελή περιπτωσάρα ο ξένος για να ζητήσει να νοικιάσει ηλεκτρικό. Προφανώς και οι εταιρείες το αποφεύγουν να το προμοτάρουν για να μην έχουν περίεργα τηλέφωνα του στυλ: "ξέμεινα, στείλτε πλατφόρμα"
Ολοι εχουμε τις αποψεις και τις προτιμησεις μας, αλλα ας μην καταληγουμε στον απολυτο παραλογισμο για να δικαιολογησουμε το αφηγημα που εχουμε δημιουργησει στον εγκεφαλο μας.

Τα μικρα γραφεια ενοικιασης που δραστηριοποιουνται σε τουριστικες περιοχες, εννοειται πως δεν θα εχουν ηλεκτρικα αυτοκινητα. Θα εχουν μικρα και φτηνα αυτοκινητα (πχ citroen c3, hyundai i10 κτλπ) κατα κυριο λογο και μερικα πιο μεγαλα.
Τα μεγαλα γραφεια των πολυεθνικων με γραφεια στην αθηνα, εννοειται οτι εχουν και ηλεκτρικα οχηματα.
Προσωπικα, αν πηγαινα τουριστας καπου, δεν θα προτιμουσα να νοικιασω ηλεκτρικο αυτοκινητο, εκτος αν η τιμη του ηταν χαμηλοτερη και πηγαινα σε καποια χωρα που ηξερα οτι το δικτυο ειναι πολυ ανεπτυγμενο. Προφανως δεν ισχυει καμμια απο τις δυο συνθηκες στην ελλαδα.

Θεωρώ ότι μιλάμε για την χώρα μας. Σκασίλα μου τι ισχύει στην Νορβηγία.
Ναι αλλα μιλάμε για τάσεις, αν μιλάμε για ηλεκτροκινηση και πως μπορεί να γινει η νεα πραγματικότητα δε μπορουμε να έχουμε παράδειγμα το αν θα περπατήσει η όχι επειδη εμεις εδώ στην χώρα μας εχουμε ιδίομορφες απόψεις και ελλειματικές υποδομές. Αργά η γρήγορα θα κυλήσει το νερό στο αυλάκι... καθυστερούμε το αναπόφευκτο χωρίς λόγο....

Ναι αλλα μιλάμε για τάσεις, αν μιλάμε για ηλεκτροκινηση και πως μπορεί να γινει η νεα πραγματικότητα δε μπορουμε να έχουμε παράδειγμα το αν θα περπατήσει η όχι επειδη εμεις εδώ στην χώρα μας εχουμε ιδίομορφες απόψεις και ελλειματικές υποδομές. Αργά η γρήγορα θα κυλήσει το νερό στο αυλάκι... καθυστερούμε το αναπόφευκτο χωρίς λόγο....
Είπαμε. Σε 10 χρονάκια το βλέπουμε....