songless_bird
AVClub Fanatic
Οτι ειναι προγραμματισμενο (ακριβο εξοδο) για πολλα αυτοκινητα οπως τα λαδια. Οποτε μπορει καποιος , οπως στην περιπτωση του φιλου μου με το modeo να αλλαζει λαδια σε διπλασιο χρονο αλλα το πατσιζει το κοστος με ακριβοτερα service . Στον πατερα μου το service με αλλαγη ιμαντα κοστιζει 500 πανω κατω. Οσα 4 δικα μου κανονικα service... . Εγω εχω καδενα , οπως καδενα θα εχει οποιοδηποτε μελλοντικο μου αυτοκινητο ( πχ Ηyudai i30 ) .Ο ιμάντας χρονισμού με την αλλαγή λαδιών τι σχέση έχει ;
Ιμάντα χρονισμού πρέπει να αλλάζουμε κάθε 5 χρόνια ή αν συμπληρωθούν τα χιλιόμετρα που λέει ο κατασκευαστής πιό μπροστά .
Καπου υπαρχει παντα μια ισορροπια. Η αδερφη μου εχει ενα matiz. Παμφτηνα υλικα και ανταλλακτικα, αλλα ζημιαρικα αυτοκινητα. Δεν εχω δει matiz προς 2010 χωρις προβλημα στο aircodition . Φτηνα ανταλλακτικα, αλλα αν δεν μπορεις να το κανεις μονος σου ο "μαστορας" μπορει να ζητησει και 200 εργατικα γιατι πρεπει να ξυλωσει ολο το ταμπλο για να αλλαξει ενα σωληνάκι των 10 ...
Φανταζομαι και το δικο μου θα εχει καποιο κουσουρι που ευτυχως ακομη μετα απο 150.000χλμ δεν το εχω βρει. Κατι μου λενε οτι μετα τα 180.000 για ενα γραναζι στο αυτοματο κιβωτιο. Ελπιζω να μην το μαθω.
Προτιμω συχνα και φτηνα service παρα μακροχρονια και ακριβα.