Όπως σε όλα τα πράγματα εδώ , ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Άς τα έκανε αυτά σε καμιά Αμερική.
Θα πάει άπατο στην ευρωπαϊκή αγορά, το μόνο σίγουρο. Τα άλλα των Κινέζων με το ίδιο σήμα που πουλάνε πολύ καλά κεντρική Ευρώπη έχουν 5 αστέρια.Το MG GT δεν τους τα ειπε καλά στο crash test στη Αυστραλία !!
![]()
MG GT Scores Zero Star Safety Rating With ANCAP Crash Testing - TheAutoPH
The MG 5, also known as the MG GT in markets like ours, has recently...theautoph.com
κυκλοφορουν hummer και raptor, οποτε δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωσηΕν τω μεταξύ, βλέπω τι πανικός γίνεται στα σόσιαλ μύδια με το Cybertruck στο Αμέρικα, και φαντάζομαι εικόνες απείρου κάλλους σε 2-3 χρόνια όταν έρθει κι εδώ η χάρη του και θα προσπαθούν διάφοροι να το χώσουν στα στενά γύρω απ'το Μοναστηράκι.![]()
Εντυπωσιακό, αλλά αναμενόμενο. Τα αυτοκίνητα της F1 δεν είναι για dragster καταστάσεις. Έχουν ένα και μόνο σκοπό, να γυρίζουν μια πίστα με πολλές στροφές διαφορετικής σχεδίασης κάνοντας τον απόλυτο χαμηλότερο χρόνο. Βάλε αυτά τα ηλεκτρικά να κάνουν μερικά εσάκια, μερικές ανοικτές καμπές και μερικές κλειστές καμπές και τα δευτερόλεπτα διαφοράς στο γύρο θα αυξάνουν...![]()
Δείτε δύο ηλεκτρικά hypercars να ταπεινώνουν μονοθέσιο Formula 1 (+video)
Η απόλυτη κόντρα μεταξύ δύο ηλεκτρικών supercar και ενός μονοθεσίου Formula 1.www.newsauto.gr
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει 5 αστέρια . Οι κινεζοι στην Ευρώπη στέλνουν πάντα "βελτιωμενη" έκδοση για αυτό έχουν τα αυτοκίνητα τους και τσιμπημένη τιμή σε σχέση με άλλες ηπείρους.Όλα για τις δυτικές αγορές θα κριθούν από τα αποτελέσματα των crash test στη Γερμανία. Αν πετύχουν αυτά που έχουν πετύχει και οι άλλοι Κινέζοι με 5 αστέρια θα πουλήσει τρελά. Αλλιώς θα πάει άπατο...
κάτι δεν μου πάει καλά σε αυτό που δηλώνουν για το 100-0
κάτι δεν μου πάει καλά σε αυτό που δηλώνουν για το 100-0
το SU7 σταματάει στα 35,5 μέτρα και το μάλλον βαρύτερο SU7Max στα 33,3 ;;;
χωρίς φρένο εννοούν ;;; μόνο με τον /τους κινητήρες;;
και αν ναι, τι νόημα έχει;;
Δεν υπάρχει περίπτωση με 100αρα μπαταρία να είναι φτηνότερο από το model 3 .Ο πολύς κόσμος αυτή τη στιγμή δεν εμπιστεύεται ούτε την Tesla καλά-καλά για να τους δώσει >45Κ για αμάξι.
Πιστεύετε ότι θα εμπιστευτεί την Xiaomi για να τους δώσει παρόμοια λεφτά;
Αν δεν είναι τουλάχιστον 10Κ κάτω σε τιμή (σε σχέση με τα αντίστοιχα Tesla) δεν βλέπω γιατί να έχουν τύχη.
ΥΓ. Ξεδιάντροπη αντιγραφή του Model 3 το design μπροστά.
Είναι αντιγραφή από διάφορα μοντέλα..Δεν υπάρχει περίπτωση με 100αρα μπαταρία να είναι φτηνότερο από το model 3 .
Είναι ξεκάθαρη ξενδιαντροπη αντιγραφή της Porsche panamera. Τα φώτα μου θυμίζουν κάτι από lotus .
καποιοι δεν ηθελαν εμβολιο, αλλα περιμεναν ως σωτηρα τα μονοκλωνικα αντισωματαΟ πολύς κόσμος αυτή τη στιγμή δεν εμπιστεύεται ούτε την Tesla καλά-καλά για να τους δώσει >45Κ για αμάξι.
Πιστεύετε ότι θα εμπιστευτεί την Xiaomi για να τους δώσει παρόμοια λεφτά;
Αν δεν είναι τουλάχιστον 10Κ κάτω σε τιμή (σε σχέση με τα αντίστοιχα Tesla) δεν βλέπω γιατί να έχουν τύχη.
ΥΓ. Ξεδιάντροπη αντιγραφή του Model 3 το design μπροστά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.