Αν αρχίσω τα SUPERCAR ή HYPERCAR δεν θα τελειώσω πότε. Ακόμη και σήμερα ίσως ένα BIG BLOCK θα μπορούσα να το πάρω (άσχετα την φορολογία). Αν αρχίσουμε τα Πορσικά , FERRARI , BUGGATI , Mc LAREN αστό δεν θα τελειώσω πότε. Βέβαια στην λίστα θα μπορούσαν να υπάρχουν και τα EVO (ειδικά το 6 makkinen ή κάποιο STI). Θα μπορούσα να το αγοράσω αλλά νίκησε η πιο φθηνή λύση του coupe.
Όσο αφορά το coupe ακόμη και σήμερα μου τρέχουν τα σάλια όταν το βλέπω σε καμμια φωτογραφία αλλά στην κωλοχώρα που ζούμε βλέπεις απαγορεύεται ο οποιοσδήποτε να έχει 2000 κυβικά. Δεν θα το έδινα ποτέ. Πανέμορφο αυτοκίνητο , πολύ ωραίο λιτό εσωτερικό , πάτημα στον δρόμο που ήταν λες και είχε βεντούζες. Όσο δε για το γκάζι !!! Έκανες λίφτινγκ όταν έπαιρνε μπροστά το turbo. Με Φ.Π.Ε. και κατάλληλα αμορτισέρ και λίγο χαμήλωμα σκότωνε πολύ πολύ μεγαλύτερα και καλύτερα αυτοκίνητα. 0 ζημιές 0 προβλήματα (εφόσον τηρούσες ευλαβικά λάδια φίλτρα συντήρηση turbo ζέσταμα και κρύωμα της τουρμπίνας.
Πριν πολλά χρόνια πηγαίναμε με την πρώην και τα παιδιά μικρά στο χωριό της..
Ήταν "φρέσκος" ο νέος τότε δρόμος προς Τρίπολη, σχεδόν καινούργιο το Baleno μου και στην μεγάλη ευθεία του είχα δώσει περιχαρής κάπου 160...
Κοιτάω αριστερό καθρέφτη, λέω στην πρώην, " κοίτα τι θα μας περάσει από αριστερά σαν σφαίρα"!!
Μέχρι η γυναίκα να καταλάβει που είναι το "αριστερά" , μας περνάει ένα κίτρινο coupe σαν σταματημένους!
Ούτε τα γράμματα της πινακίδας δεν πρόλαβα να δω!!
Ένα χαμόγελο τεράστιο ζωγραφίστηκε στην μάπα μου, ούτε δικό μου να ήταν το εργαλείο.....
Το αυτοκίνητο πήγαινε με τρελά χιλιόμετρα λες και ήταν σε ράγες.
Πάντα λάτρευα τα ιταλικά, ειδικά τα Fiat.. αλλά την εποχή που αγόρασα το δικό μου, ούτε 10 "φορολογήσιμους" δεν μπορούσα να δικαιολογήσω και αφού όλοι οι Ευρωπαίοι "ξεκινούσαν" στην C κατηγορία από τα 1400cc , κατέληξα σε 3 επιλογές από Ιαπωνία μεριά (1300cc)
Άσε που όλα ήταν αρκετά ακριβότερα..
Μια άλλη μέρα εκείνη την περίοδο χρειάστηκε να κάνω μόλις 2 τετράγωνα με ένα 3πορτο bravo (1,6L) και όταν βγήκα από το αυτοκίνητο με βλέπει η πρώην και μου λέει, -άλλαξες χρώμα!! άσπρισες.. τόσο καλό είναι αυτό το Fiat;;;
- άσε με, μη μου μιλάς για λίγο.....