Αυτοκινητιστικά νέα

Το σίγουρο είναι Γιώργο ότι στα 60 θα χρειαζόμαστε λίστα με χάπια....
Ωχ..... σε 1 χρόνο και 4 μήνες δλδ....:cry:
Επειδή δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει πάρτε τα τώρα που μπορείτε. Αφήστε τα μελλοντικά σχέδια.
Δε μας ......... ρε Τάσο;;;;;;;;;; :mad:

• Like
Reactions: karajim80
Πριν πολλά χρόνια πηγαίναμε με την πρώην και τα παιδιά μικρά στο χωριό της..
Ήταν "φρέσκος" ο νέος τότε δρόμος προς Τρίπολη, σχεδόν καινούργιο το Baleno μου και στην μεγάλη ευθεία του είχα δώσει περιχαρής κάπου 160...
Κοιτάω αριστερό καθρέφτη, λέω στην πρώην, " κοίτα τι θα μας περάσει από αριστερά σαν σφαίρα"!!
Μέχρι η γυναίκα να καταλάβει που είναι το "αριστερά" , μας περνάει ένα κίτρινο coupe σαν σταματημένους!
Ούτε τα γράμματα της πινακίδας δεν πρόλαβα να δω!!
Ένα χαμόγελο τεράστιο ζωγραφίστηκε στην μάπα μου, ούτε δικό μου να ήταν το εργαλείο.....

Το αυτοκίνητο πήγαινε με τρελά χιλιόμετρα λες και ήταν σε ράγες.

Πάντα λάτρευα τα ιταλικά, ειδικά τα Fiat.. αλλά την εποχή που αγόρασα το δικό μου, ούτε 10 "φορολογήσιμους" δεν μπορούσα να δικαιολογήσω και αφού όλοι οι Ευρωπαίοι "ξεκινούσαν" στην C κατηγορία από τα 1400cc , κατέληξα σε 3 επιλογές από Ιαπωνία μεριά (1300cc)
Άσε που όλα ήταν αρκετά ακριβότερα..

Μια άλλη μέρα εκείνη την περίοδο χρειάστηκε να κάνω μόλις 2 τετράγωνα με ένα 3πορτο bravo (1,6L) και όταν βγήκα από το αυτοκίνητο με βλέπει η πρώην και μου λέει, -άλλαξες χρώμα!! άσπρισες.. τόσο καλό είναι αυτό το Fiat;;;
- άσε με, μη μου μιλάς για λίγο.....
Μόνο ιταλογαλλικά για προσωπική μου χρήση. Και κάποια Ιαπωνικά (200sx rx7 η rx8). Και πάντα μιλάω για ότι σηκώνει η τσέπη μου. Γενικά έχω οδηγήσει άπειρα αυτοκίνητα.

• Like
Reactions: vlad66
Κουβαδάκι με αστείες επιδόσεις (για ηλεκτρικό), αστεία αυτονομία και τιμή ~30Κ.

Απορώ γιατί δεν το αγοράζουν.

Υπερεκτίμησαν την αγοραστική δύναμη του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Το οποίο ναι μεν θα δώσει τα παραπάνω, αλλά μέχρι ένα σημείο και το κοινό αυτό δεν το ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και η τεχνολογία που χρησιμοποιείται, μόνο το στυλ.

Θεωρητικα ....... το 2025.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ομως ... ΑΠΛΑ ... δεν φτανει ουτε το 10% του καλλους της αρχικης SM.
Για ενα παιδαρελι (κατω των 25) ισως να μην ειναι απαραδεκτο. ΙΣΩΣ !
Ομως για ηλικιες που προλαβαν την αρχικη SM ......... ΕΙΝΑΙ !
(οσες μηχανολογικες καινοτομιες και αν ενσωματωνει !)

Τέτοιο έκτρωμα η παλιά SM που δεν γινόταν να πετύχουν ξανά τέτοια σχεδιαστική αποτυχία.. προσπάθησαν φυσικά....
Αν νομίζεις ότι δεν μπαναρεται διαχειριστής... κάνεις λάθος!!!!😁😁😁
Η SM πιθανότατα είναι το καλύτερο Γαλλικό αυτοκίνητο όλων των εποχών.

• Like
Reactions: DimAsi and SR-71
Μήπως ήπιες σπιτικό τσίπουρο-μπόμπα και σε πείραξε;
από μικρός που το θυμάμαι δεν μου άρεσε.. και τότε δεν έπινα τσίπουρα (ούτε βότκες).. κανα μίλκο που και που... :LOL:

• Haha
  • Like
Reactions: SR-71 and karajim80
Η CX ήταν πιο όμορφη.
Άσε που η SM ήταν αναξιόπιστη.
Aλλος ποθος ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ ................. αλλα ξεφευγουμε απο το Αυτοκινητιστικα ΝΕΑ. 😌

name_ce56fec2-84ba-4a74-bc55-5f7c45e8b2c3

Citroen δεν επαιρνες για τα τρελα γκαζια (που δεν της ελειπαν).
Την επαρνες για να ΜΗΝ καταλαβαινεις τι οδοστρωμα εχεις ΑΠΟ ΚΑΤΩ !
Κριμα που τοσα χρονια μετα, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .... ακομα κρινουμε με γκαζια την αυτοκινηση.

Η Citroen ηταν ΠΡΥΤΑΝΗΣ τουλαχιστον σε δυο τομεις ....... οδηγικη ΑΙΣΘΗΣΗ + ΑΝΕΣΗ!
Αξεπεραστη ! (η Turbo που βλεπετε παραπανω ειναι λιγο αυτογκολ αλλα το συγχωρουμε 😌)

Last edited:
Την μεγάλη μου εμμονή που δεν κατάφερα ποτέ (ούτε πρόκειται ποτέ να καταφέρω) να αποκτήσω, την έχω ξαναγράψει. Audi RS6 Avant. Τεχνολογικό θαύμα, λιτό, πανέμορφο, και με επιδόσεις μαχητικού αεροσκάφους.

Η απάντηση στην συνήθη ερώτηση "γιατί wagon", είναι απλά "γιατί όχι;", για αυτή τη μια φορά που θα σου χρειαστεί να είσαι large στους χώρους σου, αφού δεν σε επηρρεάζει ούτε αισθητικά ούτε μηχανικά.

Φυσικά, ακόμη κι αν αύριο με κάποιο μαγικό τρόπο έβρισκα τα 130Κ που ζητάει (το εδώ Powerball πχ ξεκινάει από τα 20Μ :D), πάλι δε θα τα έδινα, γιατί θεωρώ τελείως άκυρο να δώσει κανείς τόσα χρήματα για ένα αυτοκίνητο, ακόμη κι αν του περισσεύουν.

eb363ecd7857d0817573a29d5d064c91.jpg