Ωχ..... σε 1 χρόνο και 4 μήνες δλδ....Το σίγουρο είναι Γιώργο ότι στα 60 θα χρειαζόμαστε λίστα με χάπια....

Δε μας ......... ρε Τάσο;;;;;;;;;;Επειδή δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει πάρτε τα τώρα που μπορείτε. Αφήστε τα μελλοντικά σχέδια.

Ωχ..... σε 1 χρόνο και 4 μήνες δλδ....Το σίγουρο είναι Γιώργο ότι στα 60 θα χρειαζόμαστε λίστα με χάπια....
Δε μας ......... ρε Τάσο;;;;;;;;;;Επειδή δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει πάρτε τα τώρα που μπορείτε. Αφήστε τα μελλοντικά σχέδια.
Μόνο ιταλογαλλικά για προσωπική μου χρήση. Και κάποια Ιαπωνικά (200sx rx7 η rx8). Και πάντα μιλάω για ότι σηκώνει η τσέπη μου. Γενικά έχω οδηγήσει άπειρα αυτοκίνητα.Πριν πολλά χρόνια πηγαίναμε με την πρώην και τα παιδιά μικρά στο χωριό της..
Ήταν "φρέσκος" ο νέος τότε δρόμος προς Τρίπολη, σχεδόν καινούργιο το Baleno μου και στην μεγάλη ευθεία του είχα δώσει περιχαρής κάπου 160...
Κοιτάω αριστερό καθρέφτη, λέω στην πρώην, " κοίτα τι θα μας περάσει από αριστερά σαν σφαίρα"!!
Μέχρι η γυναίκα να καταλάβει που είναι το "αριστερά" , μας περνάει ένα κίτρινο coupe σαν σταματημένους!
Ούτε τα γράμματα της πινακίδας δεν πρόλαβα να δω!!
Ένα χαμόγελο τεράστιο ζωγραφίστηκε στην μάπα μου, ούτε δικό μου να ήταν το εργαλείο.....
Το αυτοκίνητο πήγαινε με τρελά χιλιόμετρα λες και ήταν σε ράγες.
Πάντα λάτρευα τα ιταλικά, ειδικά τα Fiat.. αλλά την εποχή που αγόρασα το δικό μου, ούτε 10 "φορολογήσιμους" δεν μπορούσα να δικαιολογήσω και αφού όλοι οι Ευρωπαίοι "ξεκινούσαν" στην C κατηγορία από τα 1400cc , κατέληξα σε 3 επιλογές από Ιαπωνία μεριά (1300cc)
Άσε που όλα ήταν αρκετά ακριβότερα..
Μια άλλη μέρα εκείνη την περίοδο χρειάστηκε να κάνω μόλις 2 τετράγωνα με ένα 3πορτο bravo (1,6L) και όταν βγήκα από το αυτοκίνητο με βλέπει η πρώην και μου λέει, -άλλαξες χρώμα!! άσπρισες.. τόσο καλό είναι αυτό το Fiat;;;
- άσε με, μη μου μιλάς για λίγο.....
Κουβαδάκι με αστείες επιδόσεις (για ηλεκτρικό), αστεία αυτονομία και τιμή ~30Κ.
Απορώ γιατί δεν το αγοράζουν.
The Ultimate Challenge with Lando Norris | LEGO Technic
Η παλια SM εκτρωμα ?Τέτοιο έκτρωμα η παλιά SM που δεν γινόταν να πετύχουν ξανά τέτοια σχεδιαστική αποτυχία.. προσπάθησαν φυσικά....
στα δικά μου μάτια ναι !Η παλια SM εκτρωμα ?
Ok .... ζω για να εκπλησσομαι !![]()
Αν νομίζεις ότι δεν μπαναρεται διαχειριστής... κάνεις λάθος!!!!Τέτοιο έκτρωμα η παλιά SM που δεν γινόταν να πετύχουν ξανά τέτοια σχεδιαστική αποτυχία.. προσπάθησαν φυσικά....
Μήπως ήπιες σπιτικό τσίπουρο-μπόμπα και σε πείραξε;Τέτοιο έκτρωμα η παλιά SM που δεν γινόταν να πετύχουν ξανά τέτοια σχεδιαστική αποτυχία.. προσπάθησαν φυσικά....
οκ, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί...Αν νομίζεις ότι δεν μπαναρεται διαχειριστής... κάνεις λάθος!!!!
Η SM πιθανότατα είναι το καλύτερο Γαλλικό αυτοκίνητο όλων των εποχών.
από μικρός που το θυμάμαι δεν μου άρεσε.. και τότε δεν έπινα τσίπουρα (ούτε βότκες).. κανα μίλκο που και που...Μήπως ήπιες σπιτικό τσίπουρο-μπόμπα και σε πείραξε;
Aλλος ποθος ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ ................. αλλα ξεφευγουμε απο το Αυτοκινητιστικα ΝΕΑ.Η CX ήταν πιο όμορφη.
Άσε που η SM ήταν αναξιόπιστη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.