..... πλακα κανεις !και το αστειο της υποθεσεως κουμπι να κανει τον θορυβο της Carrera 4
Προφανώς δεν είναι εκτενώς εμπορικά διαθέσιμα.
- Η αυτόνομη οδήγηση έχει θέματα και απέδειξε ότι το παλιό σκεπτικό για μηχανική εκμάθηση δεν λειτούργησε. Θεωρητικά το Grok από την xAI θα χρησιμοποιηθεί για αυτό το σκοπό. Προς το παρόν απλά τα αυτοκίνητα φεύγουν από τη γραμμή παραγωγής και πάνε στις αποβάθρες μόνα τους.
Το κάνει και η BMW και άλλοι![]()
Tesla’s EVs are now driving themselves out of the factory
Tesla's Full Self-Driving technology is now being used to drive the brand's electric vehicles out of the factory and onto the docks.www.carexpert.com.au
- Που είναι τα ρομπότ;
"Will we succeed in building 10,000 exactly by the end of December this year? Probably not, but will we succeed in making several thousand? Yes, I think we will,"
Μια χαρά τον βλέπω σε αυτό το μέτωπο.![]()
Elon Musk said this could be Tesla's 'most important year.' A lower-cost vehicle and a refreshed Model S are on the agenda.
Elon Musk said 2025 would see Tesla produce thousands of Optimus robots, a lower-cost model, and the launch of a fully self-driving robotaxi service.www.businessinsider.com
- Που είναι τα εμφυτεύματα
Εδώ νομίζω ότι είναι μη ρεαλιστικό να πιστεύαμε ότι οποιοσδήποτε θα είχε ήδη εμπορικό Brain–computer interface.
Έχουν ήδη 3 άνθρωπο και στοχεύουν σε πάνω από 20 φέτος
![]()
Third patient gets brain chip from Musk's Neuralink. How does it work?
Neuralink is one of many organisations working on brain-computer connections, including rival start-ups in Europe. This is how a brain chip works.www.euronews.com
Πάντως το τι έχει υλοποιήσει ήδη δεν είναι ούτε μικρό ούτε λίγο. Κάθε φορά που βλέπω διαστημόπλοιο να προσγειώνεται μου σηκώνεται η τρίχα.
Δεν είμαι Musk fanboy, δεν έχω ούτε Tesla, δεν έχω Tesla Wall. Όμως είναι απίστευτο το τι έχει καταφέρει χειροπιαστά όχι στα χαρτιά...
Εννοείται πως δεν έχουν σχέση. Χωρίς την καινοτομία που γεννιέται στα εργαστήρια, τα άλογα που μετράμε στα αυτοκίνητα σήμερα θα είχαν ακόμα σφυγμό.Δεν εχει καμια σχεση η "καινοτομια" που επιτυγχανεται στον προστατευμενο χωρο του ερευνητικου εργαστηριου με αυτη που θα εφαρμοστει στην πραξη (αν εφαρμοστει) σε πραγματικο περιβαλλον. Απεχει πολυ το ενα απο το αλλο.
Δεν εχει καμια σχεση η "καινοτομια" που επιτυγχανεται στον προστατευμενο χωρο του ερευνητικου εργαστηριου με αυτη που θα εφαρμοστει στην πραξη (αν εφαρμοστει) σε πραγματικο περιβαλλον. Απεχει πολυ το ενα απο το αλλο.
Δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο αλλά σίγουρα θα μπει στη λίστα μου.Διαβάζω αυτές τις μέρες αυτό, και τείνω να πιστέψω ότι καλά που υπάρχουν τα εργαστήρια στις βιομηχανίες...
![]()
Θέλει συνολική αλλαγή νοοτροπίας. Οι κλασσικοί κατασκευαστές αν δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας δεν περνάνε αναβαθμίσεις ακόμη και αν υπάρχουν - κάποιοι σε χρεώνουν για να περάσουν νεώτερες εκδόσεις. Αν υπάρχει κάποια ανάκλιση τότε είναι η μόνη περίπτωση να περάσουν νέο λογισμικό και ανάλογα με την εταιρία ίσως εκεί να σου κάνουν το σύνολο των διαθέσιμων αναβαθμίσεων χωρίς χρέωση (αν και έχω ακούσει και την άποψη ότι τα περνάνε μόνο και μόνο για να είναι σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει κανένα ζήτημα ασυμβατότητας με τις παλαιότερες εκδόσεις άλλων υποσυστημάτων και να γλυτώσουν κάποια εξτρά επίσκεψη).Η αληθεια ειναι οτι στην παρουσα φαση, ουτε θα σκεφτομουν να αγορασω αυτοκινητο που δεν δεχεται ota updates. Μου φαινεται απιστευτα αρχαιο να πρεπει να πηγαινω στην αντιπροσωπεια για να κουμπωσουν πανω obd και να κανουν αναβαθμιση.
Σιχαινομαι με πάθος αυτούς τους "ψηφιακούς" καθρέφτες!Για να ευθυμήσουμε λίγο, ομολογώ ότι μου είχε περάσει απ' το μυαλό, ε, αυτός το έκανε κιόλας. Ε άι σιχτίρι πια!
View attachment 248608
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.