Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο εν κινήσει και επεκτάθηκε σε άλλα τρία Ι.Χ. (βίντεο) | in.gr
Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο ξέσπασε αρχικώς η φωτιά το εγκατέλειψε και οι φλόγες γρήγορα επεκτάθηκαν στα υπόλοιπα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα κοντά
το ποστ μου ηταν αμεσως μετα την φωτο του tzimisce οπου εδειχνε πορτμπαγαζ σενταν (αν καταλαβα καλα).Τόση ώρα συγκρίνω ένα hatchback με ένα suv . Όχι sedan .
Η Mazda ακόμη το παλεύει με το sedan 3 και το νέο ηλεκτρικό 6.το ποστ μου ηταν αμεσως μετα την φωτο του tzimisce οπου εδειχνε πορτμπαγαζ σενταν (αν καταλαβα καλα).
Τα πολυμορφικα ειναι πανεμορφα και φοβερα πρακτικα αλλα στη χωρα μας δεν επιασαν. Στην ασια γινεται χαμος με αυτα, αλλα ακομα και στην αμερικη σταδιακα μειωνονται. Στην ελλαδα, ακομα και προ 5ετιας που εψαχνα, υπηρχαν ελαχιστες προτασεις και αυτες φοβερα κουρασμενες.
Σας αρεσει ή οχι, τα suv επικρατησαν. Ευτυχως που υπαρχουν τα τεσλα και βλεπουμε και κανενα καινουριο σενταν στο δρομο, διαφορετικα θα ηταν ΟΛΑ τα καινουρια αμαξια suv.
Όλοι εδώ το έχουν με κόκκινες πινακίδες οπότε το πήραν καινούριο.Το μεγάλο C4 είναι όντως εξαιρετικό πολυμορφικό για πολύτεκνους (και για όσους θέλουν χώρους γενικά). Το έψαχνα, αλλά δεν υπήρχε ποτέ στα μεταχειρισμένα.
Τα Σεντάν όμως δεν σου επιτρέπουν τη φόρτωση ογκωδών αντικειμένων, λόγω του γενικά μικρότερου ανοίγματος του χώρου αποσκευών.
Προσπάθεια για να μην δουλέψουν ξανά στη ζωή τους μου φαίνεται.Δεν κοιτάνε τον πόνο τους και κοιτάνε να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.Εγώ αυτό διάβασα.
Προσπάθεια για να μην δουλέψουν ξανά στη ζωή τους μου φαίνεται.Δεν κοιτάνε τον πόνο τους και κοιτάνε να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.Εγώ αυτό διάβασα.
Same Sh1t...Different Day
Εγώ πάλι διάβασα για φονικό σχεδιαστικό ελάττωμα. Και πολύ καλά κάνουν και το κυνηγάνε δικαστικά, ώστε να γίνει γνωστό.
Χρειάζεται να διαβάσεις το βιβλίο κατασκευαστή για να εντοπίσεις τον τρόπο ανοίγματος της πόρτας χωρίς ρεύμα. Και αντε ως οδηγός θα το κάνεις. Οι συνεπιβάτες σου δεν θα το έχουν κάνει.Εγώ πάλι διάβασα για φονικό σχεδιαστικό ελάττωμα. Και πολύ καλά κάνουν και το κυνηγάνε δικαστικά, ώστε να γίνει γνωστό.
Χρειάζεται να διαβάσεις το βιβλίο κατασκευαστή για να εντοπίσεις τον τρόπο ανοίγματος της πόρτας χωρίς ρεύμα. Και αντε ως οδηγός θα το κάνεις. Οι συνεπιβάτες σου δεν θα το έχουν κάνει.
Οι μπροστινες πόρτες ανοίγουν εύκολα. Οι πίσω όμως πρέπει να αφαιρέσεις ένα "χαλακι" μέσα στην θήκη της πόρτας και να τραβήξεις έναν ιμάντα. Σε πανικό δύσκολα να το κάνεις.
Νομίζω όμως το σχεδιαστικό λάθος ειναι στα τζάμια. Όταν ανοίγεις και κλείνεις τις πόρτες τα τζάμια κατεβαίνουν λίγο αυτόματα γιατί είναι χωμένα μέσα στην οροφή. Φαντάζομαι χωρίς ρεύμα δεν θα κατέβουν με αποτέλεσμα για να ανοίξει η πόρτα να πρεπει να σπάσει το τζάμι.
Ειχα ξεχασει την υπαρξη αυτου. Added to cart.Έχει ξαναειπωθει αλλά το υπενθυμίζω πάλι.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ εργαλείο σε κάθε αμάξι. ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.
Εκπαιδευστε τα παιδιά σας, γυναίκες σας και όσους οδηγούν.
Υ.Γ. το γνήσιο, γιατί υπάρχουν και φθηνές απομιμήσεις.
Δεν το είδες καλά . Αυτό κόβει κ τη ζώνη άρα δεν είναι μόνο γι αυτή τη χρήση .Άμα είναι να κυκλοφορούμε με σφυριά στην τσέπη επειδή ο κάθε βλάκας που σχεδιάζει αυτοκίνητο κοιτάζει να πουλήσει μούρη αντί να το κάνει ασφαλές, άστο.
Από το να καώ ζωντανός καλύτερα να κατεβάζω το τζάμι με μανιβέλα.
Δεν το έχω βάλει στο τελευταίο...στο focus και όλα τα προηγούμενα πάντα υπήρχε. Και ας μην χρειαστεί ποτέ.Άμα είναι να κυκλοφορούμε με σφυριά στην τσέπη επειδή ο κάθε βλάκας που σχεδιάζει αυτοκίνητο κοιτάζει να πουλήσει μούρη αντί να το κάνει ασφαλές, άστο.
Από το να καώ ζωντανός καλύτερα να κατεβάζω το τζάμι με μανιβέλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.