Αυτοκινητιστικά νέα

Πιο ωραίο εμφανησιακά από το iX3 κατ εμέ.
Ναυάγιο ίδιου επιπέδου κατ έμε. Κάτι spy shots που διέρρευσαν για το iX5 είναι τα μόνα της νέας σειράς που κάπως ψιλοτρώγονται. Αλλά ποιος χρειάζεται/χειρίζεται/πληρωνει για τέτοιο γομάρι.

To κλιματιστικό το ρυθμίζεις μία φορά και τελείωσε.
Navigation βολεύει φυσικά καλύτερα δίπλα στο τιμόνι και ψηλά παρά κάτω δεξιά.
Στροφές, ταχύτητα κλπ, αν δεν τα έχεις στο καντράν... meh
Σκέψου πόση ώρα βγάζεις το βλέμα σου από το δρόμο για να αλλάξεις μουσική σε κανονικό ραδιόφωνο (μηδέν, πάει το χέρι μόνο του) και πόσο να ψάχνεσαι στο tablet.
Κοίτα επειδή έχω μάθει την οθόνη σαν την παλάμη μου, αλλάζω σχεδόν ότι θες χωρίς καν να βλέπω...ενώ έχεις και φωνητικές εντολές, στα Ελληνικά μάλιστα!! και κάνεις ότι θες χωρίς καν να σηκώσεις χέρι από το τιμόνι. Μέχρι και το ντουλαπακι του συνοδηγού μπορείς να πεις π.χ. Άνοιξε το ντουλαπάκι και το ανοίγει!! Για μουσική απλά του λες τι θες και το κάνει μόνο του δεν χρειάζεται καν να πας στο Tablet αν δεν θες...το έγραψα και πριν, αν τα μάθεις αυτά, απορείς μετά πως ήσουν σε πιο παλιό αμάξι!!

Μάλιστα, αντί για ένα ελατήριο που ανοίγει το ντουλαπάκι έχουμε ολόκληρο Σέρβομηχανισμό. Αυτό θεωρείται πρόοδος;

• Like
Reactions: Maestro
Ούτε εγώ συμφωνώ με τέτοιες πρακτικές.

Η ιδέα είναι η τεχνολογία να προσφέρει κάτι, όχι απλά να περιπλέκει τις μηχανές.

Πάντως μη φανταστείς ότι είναι τίποτα περίεργο ο μηχανισμός.. ούτε καν μοτεράκι δεν πρέπει να είναι.