Αυτοκινητιστικά νέα

Μπλιαχ!!!!! Για την σχεδιαστική γραμμή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Με τα καλοριφέρ για φάτσα
Αυτά τα καλοριφέρ μπροστά είναι λόγος που και να τα είχα τα λεφτά δεν θα αγόραζα ποτέ BmW.

Προσωπικά ακυρώνω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αμάξι δεν έχει ταμπλό στον οδηγό με την κλασσική έννοια που το ξέρουμε μια ζωή. Ας είναι και ψηφιακή οθόνη δεν με πειράζει. Το άδειο μπροστά από τον οδηγό κομμάτι, μόνο στα αυτοκινητάκια του λούνα παρκ το δέχομαι. 😁
Πείτε με old-fashioned , αλλά αυτή είναι η δική μου οπτική.

Ο χρόνος εστίασης του ματιού από τον ορίζοντα στη βάση του παρμπριζ είναι μικρότερος, αλλά όλα τα υπόλοιπα κάργα αντιεργονομικά, έως και αντιοδηγικά. Το τελευταίο για BMW που υποτίθεται ότι έχει πιο οδηγοκεντρικό προφίλ από τη άλλη αντίπαλο τη Mercedes, είναι δύο φορές φάουλ.

Αυτή η στραβή οθόνη είναι και καλά για να έχει καλύτερη προοπτική ο οδηγός, στις αναλογίες της;

Προσωπικά ακυρώνω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αμάξι δεν έχει ταμπλό στον οδηγό με την κλασσική έννοια που το ξέρουμε μια ζωή. Ας είναι και ψηφιακή οθόνη δεν με πειράζει. Το άδειο μπροστά από τον οδηγό κομμάτι, μόνο στα αυτοκινητάκια του λούνα παρκ το δέχομαι. 😁
Πείτε με old-fashioned , αλλά αυτή είναι η δική μου οπτική.

Γατάκια, τέτοια φάση είχα στο πρώτο μου αμάξι, Lancia Y του '96, ήτοι 30 χρόνια πίσω.

Βέβαια οι Ιταλοί ξέραν τι κάνουν:

Lancia_Y_Interior106.jpg

(ξέρετε πόσες φορές έφαγα lunch κολλημένος στη Μεσόγειων χρησιμοποιώντας το ραφάκι μπροστά στο τιμόνι; Ανεκτίμητο asset!)

μια φίλη με τις πρώτες της οικονομίες πήρε αυτοκίνητο με δόσεις. Της έτυχε μια στραβή, πάτησε λάδια και γύρισε ανάποδα. Ευτυχώς δεν χτύπησε αλλά το αυτοκίνητο πήγε ολική. Για άλλα 4 χρόνια δούλευε για να πληρώνει τις δόσεις του αυτοκινήτου που δεν είχε.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η μικτή θα κάλυπτε το ατύχημα που περιγράφεις Κυριάκο.Έχω την εντύπωση ότι η μικτή καλύπτει τις ζημιές όταν υπάρχει εμπλοκή με άλλο όχημα μόνο.Πριν χρόνια που δούλευα στην τράπεζα,συνάδελφος με εταιρικό αυτοκίνητο,έπαθε ακριβώς αυτό που έπαθε η φίλη σου.Έπεσε λάδια και το αυτοκίνητο χτύπησε σε βράχια στην άκρη του δρόμου.Η εταιρεία leasing του είπε ότι η μικτή που είχε το όχημα,δεν τον καλύπτει και κλήθηκε να πληρώσει αυτός τις ζημιές.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η μικτή θα κάλυπτε το ατύχημα που περιγράφεις Κυριάκο.Έχω την εντύπωση ότι η μικτή καλύπτει τις ζημιές όταν υπάρχει εμπλοκή με άλλο όχημα μόνο.Πριν χρόνια που δούλευα στην τράπεζα,συνάδελφος με εταιρικό αυτοκίνητο,έπαθε ακριβώς αυτό που έπαθε η φίλη σου.Έπεσε λάδια και το αυτοκίνητο χτύπησε σε βράχια στην άκρη του δρόμου.Η εταιρεία leasing του είπε ότι η μικτή που είχε το όχημα,δεν τον καλύπτει και κλήθηκε να πληρώσει αυτός τις ζημιές.

Δεν αποκλείω να έχεις δίκιο, αλλά αν είναι έτσι, αυτό θα είναι μια από τις πολλές ελληνικές ιδιαιτερότητες. Κανονικά η μικτή υπάρχει και για αυτά. Άλλο αν -αν τη χρησιμοποιήσεις- θα στο βγάλει ξινό την επόμενη χρονιά με ασφάλιστρα.