Δεν βγαίνει το αφεντικό...![]()
Volkswagen: Ο CEO σχεδιάζει τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση, με «κατάργηση 100.000 θέσεων εργασίας»
Σε περικοπή έως και 100.000 θέσεων εργασίας και τον τερματισμό της παραγωγής σε τέσσερα γερμανικά εργοστάσια σχεδιάζει να προχωρήσει ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen, Ολιβερ Μπλούμε, σύμφωνα με δημοσίευμα του Manager Magazin, σε μια κίνηση που, αν επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη...www.kathimerini.gr
Όταν τους έλεγε ο Χάμπεκ να φτιάξουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στα 20.000 Ευρώ γιατί είναι το μέλλον αυτοί τον κορόιδευαν. Ας τα φάνε τώρα.Δεν βγαίνει το αφεντικό...
Τι άλλο να κάνει? Δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι.
Να ετοιμάζουν και τα εσώρουχα (να το πω κομψά) οι ευρωπαϊκές εταιρείες, γιατί η Ανατολή έρχεται με φόρα..
Same Sh1t...Different Day.
Επειδή έχω και το έψαξα, στη διαβούλευση τουλάχιστον αυτό που υπήρχε έλεγε ξεκάθαρα από εδώ και πέρα, όχι πριν. Αυτό τουλάχιστον για το φόρο χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου. Για την εξτρά εξολογιστική φοροαπαλλαγή πρέπει να το ξαναδώ. Μάλλον και αυτή παραμένει μέχρι να φύγει το αυτοκίνητο από την εταιρία.Με το θέμα της φορολόγησης των κατόχων plug in hybrid εταιρικών αυτοκινήτων έχετε ακούσει κάτι;
Λένε ότι θα πληρώσουν (πληρώσουμε) φόρο ενώ μέχρι τώρα δεν πληρώναμε…
Κάποιος που να έχει εσωτερική πληροφόρηση;
Οι κινέζοι έφτιαξαν αλλά οι χαρτογιακάδες της ΕΕ μας βάζουν να πληρώνουμε παραπάνω μπας και σώσουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Το παραπάνω Xpeng G6 στη Νορβηγία έχει 470000 nok, 41500 ευρώ, εδώ έχει 51000, Γερμανία το ίδιο. Πληρώστε ευρωπαίοι πολίτες 10 χιλιάρικα παραπάνω. Είμαι περίεργος αυτά τα χρήματα που πάνε.Δεν πειράζει. Έφτιαξαν οι Κινέζοι με 10Κ... Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα...
Same Sh1t...Different Day.
Αν δεν υπήρχαν δασμοί - φόροι κι ότι άλλο έχουν σκεφτεί θα είχαν ήδη κλείσει τα μαγαζιά της Ευρώπης. Δεν θα πω για μοντέλα των 40-50Κ αλλά φαντάσου το μικρό byd για παράδειγμα να ερχόταν στα 9-10Κ που είχε στη χώρα παραγωγής.. Δεν θα βλέπαμε άλλο μικρό στα κέντρα των πόλεων.Οι κινέζοι έφτιαξαν αλλά οι χαρτογιακάδες της ΕΕ μας βάζουν να πληρώνουμε παραπάνω μπας και σώσουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Το παραπάνω Xpeng G6 στη Νορβηγία έχει 470000 nok, 41500 ευρώ, εδώ έχει 51000, Γερμανία το ίδιο. Πληρώστε ευρωπαίοι πολίτες 10 χιλιάρικα παραπάνω. Είμαι περίεργος αυτά τα χρήματα που πάνε.

Μαζί γράφαμε!Καλά το 120 τον πείραξε; Τα 80 κάθε λίγο και λιγάκι δεν τα είδε;
Μαζί γράφαμε!![]()
Σβήστε το ενα, το πήρε δυο φορές (σαν τα όρια)Μαζί γράφαμε!
ελπίζω να ξεκαθαρίστηκε![]()
μια χαρά είναι!Σβήστε το ενα, το πήρε δυο φορές (σαν τα όρια)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.