send
AVClub Fanatic
Έχεις ακόμη 4 χρόνια στα μηχανικά και ηλεκτρονικά? Σε αυτό αφορά, τα υπόλοιπα χρόνια είναι για αμάξωμα.
απ όσο γνωρίζω η τιμή του υγραερίου για τα αυτοκίνητα είναι κατα κάποιο τρόπο διεθνής και δεν μπορεί το κράτος να παίξει όπως θέλει με την τιμή του..
έτσι μου έχουν πει, οι νομικοί ή όσοι γνωρίζουν καλύτερα ας με διορθώσουν καθότι δεν είμαι σίγουρος γιαυτό που λέω
υ.γ ήταν μια απο τις πρώτες μου απορίες αυτό που ρωτάς Maestro..
όχι δεν είναι. Στην Τουρκία η τιμή του υγραερίου είναι 1,2 ευρώ, της αμόλυβδης 1,9 και του πετρελαίου κίνησης (eurodiesel) 1,6.
Και πώς μετακινούνται δηλαδή Βλάση, με χαμηλότερο εισόδημα από το δικό μας; Εμπρός λοιπόν καλά μου πόδια;
Oπότε για την ώρα δεν σκέφτομαι καν τέτοια μετατροπή (όχι πως έχω το κεφάλαιο δηλαδή, φιλολογικά μιλάω...)
εγώ θα την κάνω...χθές!
θα τα βγάλω τα φράγκα σε χρόνο dt!
Μπα με 4 χρονια ακομα εγγυηση δεν ρισκαρω. Ετσι κι αλλιως δεν κανω μεγαλες αποστασεις.
Κυριως βοηθητικα το χρησιμοποιω.
Έχεις ακόμη 4 χρόνια στα μηχανικά και ηλεκτρονικά? Σε αυτό αφορά, τα υπόλοιπα χρόνια είναι για αμάξωμα.
απ όσο γνωρίζω η τιμή του υγραερίου για τα αυτοκίνητα είναι κατα κάποιο τρόπο διεθνής και δεν μπορεί το κράτος να παίξει όπως θέλει με την τιμή του..
Πάντως αν κάποιος κάνει πολλά χιλιόμετρα και τα πληρώνει από την τσέπη του (κι όχι κάποια εταιρεία) τότε αντί να περιμένει μέχρι το Νοέμβριο, αξίζει να πάει στην Ιταλία και να κάνει εκεί τη μετατροπή. Με τη διαφορά της αξίας του καυσίμου επί τόσους μήνες θα έχει βγάλει τα έξοδα του ταξιδιού ίσως και περισσότερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.