το μόνα που με προβληματίζουν είναι τα εξής 2...
1. ποια εταιρία να επιλέξω
και
2. σε πόσο καιρό τα δικά μας τα τσακάλια θα φτάσουν την τιμή του υγραερίου ίσα με της βενζίνης....
Στα 5ης γενιάς συστήματα δε τοποθετούνται εξτρά μπεκ αλλά χρησιμοποιούνται αυτά της βενζίνης. Όπως χρησιμοποιείται και ο "μανίσιος" εγκέφαλος (αντί για την προσθήκη παράλληλου όπως στα 4ης).
Ρεταρίσματα, λαμπάκια στο κατράν και πάει λέγοντας.
Αν είχα τέτοιο μοτέρ δε θα έβαζα ακόμα.
Στελιο εγω επειδη απο γενεες και σειρες κινητηρως δεν σκαμπαζω το δικο μου (opel meriva 1600 της προηγουμενης γενιας ) ανηκει σε αυτην την γενια ή σε αυτες που θα εκανες την μοντα ?
πάντως μια ματιά που έριξα βιαστικά στο νετ είδα πχ τα κιτ της icom να έχουν 5ης γενιάς και γιά FSI TFSI
Με θερμοκρασιες καυσωνα ή σε περιπτωση ατυχηματος εχοντας την μπουκαλα πισω μας , υπαρχει περιπτωση να αρχισουμε να τραγουδαμε μπαμπα Χατζη ? (οταν κοιταω απο ψηλα?)
ΧΑΧΑΧΑΧ!
καλόοοοοοοοοοοοοοο
Υποτίθεται πως όχι. Αλλά δεν έχω τρακάρει για να σου πω!
Επίσης υποτίθεται ότι το υγραέριο δεν είναι τόσο εύφλεκτο όσο η βενζίνη, όσο περίεργο και αν αυτό ακούγεται....
Η σχεδόν μισή τιμή μονάδας προέρχεται από λιγότερους φόρους ή έχει πολύ φθηνότερο ως καύσιμο.?
Γιατί αν έχει απλώς λιγότερους φόρους είναι θέμα χρόνου να πέσει …η φάπα. (μόλις γίνει κρίσιμη η μάζα των χρηστών).
Πάντως μόνο καλά λόγια ακούω και εγώ μέχρι στιγμής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.