Suzuki jimny 17.800 χμλ μέχρι τώρα με το γκάζι και όλα δουλεύουν ρολόι.
Όχι δεν έχω προβλήμα.Εχεις προβληματα με τα υπαρχοντα ?
Υποθέτω ο Βλάσσης το λέει επειδή με το υγραέριο υπάρχει μια μικρή πτώση της ιπποδύναμης και το όχημα μπορεί να δυσκολεύεται σε κλίσεις πάνω από 25 μοίρες.Αν το λες από άποψη αλλαγής του κέντρου βάρους λόγο μπουκάλας γκαζιού, μπορώ να πω ότι δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα εκτός από το λίγο ενοχλητικό κλιν κλον που κάνει το υγρό.
Την μείωση της απόδοσης την έχω καταλάβει μόνο με 4 άτομα και air-condition ανοιχτό σε ανηφορικά κομμάτια της εθνικής πχ. Σε extreme offroad καταστάσεις αναλαμβάνει το «αργό» κιβώτιο και τις 25 μοίρες τις έχει για πλάκα μιας και η υποδιαίρεση είναι ιδιαίτερα μεγάλη. :2thumb22sup:
Έβαλα τελικά μπουζί ιριδίου για LPG, DENSO .
Ο τεχνικός μου είπε ,για μείωση της κατανάλωσης ,για να δούμε !
συγνώμη που θα σε ανησυχήσω αλλά τα μόνα αυτοκίνητα που γνωρίζω να έχουν πρόβλημα αξιοπιστίας με το lpg είναι Hyundai. Το ένα από αυτά που το γνωρίζω καλά είναι ένα lantra και έβγαλε πρόβλημα στα πιστόνια στα 18.000 χλμ. μετά τη μετατροπή. Το δεύτερο είναι παρόμοια περίπτωση αλλά εκεί παίζει και το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιο πρόβλημα στη μετατροπή. Θα σου στείλω με πμ πού έγινε η μετατροπή αν θέλεις να το ψάξεις περισσότερο.
Εγώ θα συμβούλευα τον φίλο να μην ανησυχεί.
Επειδή τυχαίνει να ασχολούμαστε οικογενειακώς με την υγραεριοκίνηση ( τουλάχιστον όταν είχε δουλειά το αντικείμενο γιατί τώρα έχει πεθάνει) ειδικά σε Hyundai πολύ δύσκολο να σου βγάλει προβληματα εκτός και αν δεν έχει γίνει σωστό σεταρισμα.
Έχω το accent με 35000 χλμ και δεν έχει κάνει κιχ.
Ο πεθερός μου έχει το Matrix και μάλιστα με τουρκικο πνεύμονα που όπως αναφέρθηκε παραπάνω έχει βγει πολύ αξιόπιστος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.