Re: Απάντηση: Αυτοκινητο με την φτηνοτερη καταναλωση
Η μόνη συμβουλή-εντολή που δίνω πλέον σε υποψήφιους αγοραστές όταν με ρωτούν είναι μακριά από το γκρουπ vag και να μην ξεγελιώνται από όσα διαβάζουν στα περιοδικά για δαύτα!
Τα μάζντα που αναφέρεις είναι επίσης καλές περιπτώσεις και τα μοναδικά στις μέρες μας made in japan!
Για το after sales των Χόντα, το κακό παρελθόν του Σ έχει δημιουργήσει στερεότυπα που δύσκολα καλύπτονται πλέον! Ως ιδιοκτήτης 2 χόντα και ενός μιτσουμπίσι βλέπω σαφέστατη βελτίωση πλέον. Εντάξει τογιότα δεν θα γίνει στον τομέα αλλά υπάρχει ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ βελτίωση! Μάλιστα ειναι από τις λίγες αντιπροσωπίες που αντικαθιστά ότι χρειάζεται δίχως πολλές αντιρρήσεις.To Jazz απορριπτεται λογω κακου after sales της Honda...
Εχω σκεφτει και το Mazda 3 αλλα εκλεισε η αντιπροσωπια που υπηρχε στην περιοχη μου και θα εχω προβλημα που να το παω για σερβις...
Η μόνη συμβουλή-εντολή που δίνω πλέον σε υποψήφιους αγοραστές όταν με ρωτούν είναι μακριά από το γκρουπ vag και να μην ξεγελιώνται από όσα διαβάζουν στα περιοδικά για δαύτα!
Τα μάζντα που αναφέρεις είναι επίσης καλές περιπτώσεις και τα μοναδικά στις μέρες μας made in japan!