AZBox Elite/Premium, part II

Καλη χρονια. Θα ηθελα να ρωτησω, ποια η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να συνδεσω εξωτερικο card reader στο δεκτη? Ο ενσωματωμενος δε μου ανοιγει την καρτα (αν και την αναγνωριζει). Ευχαριστω

To πιο ευκολο ειναι να χρησιμοποιησεις ενα cam.Μπλε η´μωβ.
Με το multicas θα πρεπει να χρησιμοποιησεις το multicas edit και στο αρχειο .cfg να προσθεσεις τις καταλληλες γραμμες για να σου αναγνωρισει το εξωτερικο cardreader.Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν μπορει να παιξει.Απλως κανε μια προσπαθεια αν θες.

Δοκιμασε το και με cccam αν δεν σου παιξει με το multicas.
Mαλλον αυτο πρεπει να γραψεις.

CAMKEY: /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00

CAMDATA: /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

SERIAL READER: /dev/tts/0
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/tts/0 6000000
TRY ALL CHIDS : /dev/tts/0

Μάλλον θα χρειαστείς smargo reader που είναι usb. Με το μπλε δεν την παίζει. Και από ότι ακούγεται ούτε με το μωβ..

Δεν καταλαβα.
Αν εννοεις οτι ο ΑΖΒΟΧ δεν συνεργαζεται με το μπλε και μωβ irdeto cam κανεις λαθος.

Τι διαφορα εχει το μπλε απο το μωβ? επισης, ξερετε τι ειναι το Smit irdeto cam? ευχαριστω, καλη χρονια!

Καταρχην περιμενω μια αναφορα για την προηγουμενη απορια σου,τι εκανες τελικα....

Επειδη οι provider των καρτων αλλαζουν ανα καποια διαστηματα και εκτος απο την Nova υπαρχει και το Showtime,Al Jazeera sport κτλ. σε διαφορες εκδοσεις του irdeto, βγαινουν καποια νεα cam, υποσχομενα καλυτερη συνεργασια με καρτες και δεκτες.

Καταρχην περιμενω μια αναφορα για την προηγουμενη απορια σου,τι εκανες τελικα...
Ακομα τιποτα! Απο την Πρωτοχρονια παιδευομαι με τα διαφορα Camd χωρις φως!:bigcry:
Αλλωστε δεν μπορω να χρησιμοποιησω εξωτερικο reader, γιατι ο δεκτης δεν εχει RS232.

Να ρωτήσω κάτι για θέμα συμβατότητας ?

Έχω 2 DM 500 σαλόνι + κρεβατοκάμαρα. Αν αλλάξω του σαλονιού με ένα ΑΖBox θα μπορούν να "παίξουν" μεταξύ τους ? ή πρέπει να τα αλλάξω και τα δύο ?

Να ρωτήσω κάτι για θέμα συμβατότητας ?

Έχω 2 DM 500 σαλόνι + κρεβατοκάμαρα. Αν αλλάξω του σαλονιού με ένα ΑΖBox θα μπορούν να "παίξουν" μεταξύ τους ? ή πρέπει να τα αλλάξω και τα δύο ?

Bαλε το multicas χρησιμοποιησε το multicas edit και στο αρχειο .cfg προσθεσε τις καταλληλες γραμμες.

Ακομα τιποτα! Απο την Πρωτοχρονια παιδευομαι με τα διαφορα Camd χωρις φως!:bigcry:
Αλλωστε δεν μπορω να χρησιμοποιησω εξωτερικο reader, γιατι ο δεκτης δεν εχει RS232.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις smargo σαν εξωτερικο reader ολα τα τελευταια FW εχουν τους αναλογους drivers

να κανω μια ερωτηση? εχω βαλει εσωτερικο σκληρο 2 τερα,και αρνειται να τον φορμαρει πληρως, σταματαει στα 600 γιγα, δημιουργωντας το αντιστοιχο partition, καμια ιδεα?
ευχαριστω και χρονια πολλα

Χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα δουλεψει (γιατι και γω καπου το διαβασα} απλα στο γραφω και αν θελεις το δοκιμαζεις η μονη λυση ειναι να φορμαρεις τον δισκο σου σε καποιο pc με linux