Αντε, πιάσε δουλειά!σε ευχαριστω πολυ φιλε macron! τα καταφερα!
Η καινούργια εκδοση του Maz 3.0.0.0. δεν παιζεται .Την συστήνω :award:
Ειναι ουσιαστικά ενας ελεγχος του δεκτη με λίστες καναλιων , με software, cams απ ολα εχει ο μπαξεςSory παιδια αλλα εχω χασει επεισοδια!!!Το Maz 3.0.0.0 Τι ειναι και τι πετυχαινεις στον Azbox?![]()
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής (fw 4829) δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθείς με την αναπαραγωγή mkv από τον AZBox , ιδιαίτερα εφόσον έχεις και μέτρο σύγκρισης τον dedicated media player.Είμαι ανάμεσα στο Azbox Premium και στον Edision Combo Ip. Έχω και ένα Egreat M34A που αν πάρω τον Azbox θα το στείλω στην κρεββατοκάμαρα.
Διαβάζω όμως ότι ο Azbox έχει πρόβλημα με τα 24p, αληθεύει? Τα κάνει 25 frames, ή απλά δεν έχει σωστή κίνηση? Αν τον αγοράσω, θα ταΐζει σωστά το προβολικό, ή να κάτσω στα αυγά μου με το Egreat και να το συμπληρώσω με τον Edision Combo?
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής (fw 4829) δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθείς με την αναπαραγωγή mkv από τον AZBox , ιδιαίτερα εφόσον έχεις και μέτρο σύγκρισης τον dedicated media player.
Σε ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.