AZBox Elite/Premium, part II

καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω πια η διαφορα του azbox premium με τον azbox premium plus και ποιος ειναι καλυτερος!!!! ευχαριστω!!! α! και τι πρεπει να περιεχει η συσκευασια!!!

Με την τελευταία fw 0.9.4829 παίζει youtube ??????????As μου απαντήσει κάποιος .... Πώς μπορώ να προσθέσω νέα RSS (ελληνικά RSS)????

youtube φιλε μου παιζει για το αλλο που ρωτας δεν ξερω μια και τον εχω τον δεκτη μια εβδομαδα και ακομα ππροσπαθω να τον μαθω!!! azbox premium plus!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Sory παιδια αλλα εχω χασει επεισοδια!!!Το Maz 3.0.0.0 Τι ειναι και τι πετυχαινεις στον Azbox?:confused:
Ειναι ουσιαστικά ενας ελεγχος του δεκτη με λίστες καναλιων , με software, cams απ ολα εχει ο μπαξες

Παιδιά έχω τρελαθεί αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του βάζω την 0.9.4829 και δεν συνδέεται το wi fi με τίποτα , βάζω σωστό wep έχω κλεισει τα κενά στο όνομα του δικτύου μου βαζω και σωστο subnet , gateway , DNS μου λέει ότι η σύνδεση ολοκληρώθηκε αλλά στην πραγματικότητα ο AZBOX δεν έχει internet και μου λέει ρύθμιση... έλεγχος κατάστασης. Μόλις όμως βάλω την 0.9.3877 κανένα πρόβλημα συνδέεται αμέσως . Τι άραγε φταίει ?????

φιλε βαλε 2 και 3 φορες την 0,9,4829 και κατα 90% θα συνδεθει κανονικα προσεξε ομως και τη μορφη ειναι το κλειδι wpa wap2 aes tikp κ.τ.λ!!! εγω παντως στον premium plus δεν αντιμετοπισα καποιο προβλημα!!!

Δύο φορές που έβαλα την 0.9.4829 την πήρε κανονικά το μόνο πρόβλημα είναι η σύνδεση wifi ,το κλειδί είναι wep το βάζω κανονικά μου λέει ότι η σύνδεση ολοκληρώθηκε αλλά σύνδεση με το router δεν υπάρχει......... το ίδιο μου συμβαίνει και όταν βάζω και την 4785 4754 ...αλλά μόλις βάλω την 0.9.3877 συνδέεται αμέσως ....τι να πω δεν μπορώ να το εξηγήσω ........( υπ´όψιν δεν κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις)

παιδια με το maz3.00 δεν μπορω να συνδεθω το ftp ειναι πρασινο ενω το telnet ειναι κοκκινο! προσπαθω παντα ασυρματα!

Είμαι ανάμεσα στο Azbox Premium και στον Edision Combo Ip. Έχω και ένα Egreat M34A που αν πάρω τον Azbox θα το στείλω στην κρεββατοκάμαρα.

Διαβάζω όμως ότι ο Azbox έχει πρόβλημα με τα 24p, αληθεύει? Τα κάνει 25 frames, ή απλά δεν έχει σωστή κίνηση? Αν τον αγοράσω, θα ταΐζει σωστά το προβολικό, ή να κάτσω στα αυγά μου με το Egreat και να το συμπληρώσω με τον Edision Combo?

Είμαι ανάμεσα στο Azbox Premium και στον Edision Combo Ip. Έχω και ένα Egreat M34A που αν πάρω τον Azbox θα το στείλω στην κρεββατοκάμαρα.

Διαβάζω όμως ότι ο Azbox έχει πρόβλημα με τα 24p, αληθεύει? Τα κάνει 25 frames, ή απλά δεν έχει σωστή κίνηση? Αν τον αγοράσω, θα ταΐζει σωστά το προβολικό, ή να κάτσω στα αυγά μου με το Egreat και να το συμπληρώσω με τον Edision Combo?
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής (fw 4829) δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθείς με την αναπαραγωγή mkv από τον AZBox , ιδιαίτερα εφόσον έχεις και μέτρο σύγκρισης τον dedicated media player.

φιλε macron μηπως εχεις τιποτα λιστες για hotbirt astra sirius and hellawsat! σε ευχαριστω!!!

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής (fw 4829) δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθείς με την αναπαραγωγή mkv από τον AZBox , ιδιαίτερα εφόσον έχεις και μέτρο σύγκρισης τον dedicated media player.

Σε ευχαριστώ.

Σε ευχαριστώ.

:ears::ears: εμενα παντως παιζει ολα μια χαρα το avatar που ειδα εχτες το βραδυ :ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004: 1080p πηγε σφαιρα ουτε ενα κολημα ολα ΤΕΛΕΙΑ :Banane0::Banane0::Banane0:για πεστε μου εν τιτλο σε 1080p που σας κολαει νατο κατεβασω να το δοκιμασω και εγω:award::award:

Καλη Πρωτομαγια σε ολους