Δημήτρη το βλέπω καθυστερημένα. Λοιπόν
τρέχεις τον http://www.fs-driver.org/download/Ext2IFS_1_11a.exe
και δίσκοι σε ext2/ext3 εμφανίζονται κανονικά στο μενού του My Computer. Δουλεύει κανονικά το γράψε και το σβήσε από και πρός. Κάντο και θα με θυμηθείς.
Ελπίζω να βοήθησα
Σίμος
πως περναμε τις αναβαθμισεις και γενικα τα διαφορα αρχεια στον δεκτη; με null modem ή μπορουμε και με usb;
Ο azbox δεν έχει rs-232 πόρτα.
ας ξεκινησω απο σημερα!! τι προγραμματα θα χρειαστω και απο που μπορω να τα κατεβασω;
ToolAzbox 2.0 και δεν χρειαζεσαι άλλα.
και που θα το βρω; βρηκα το MaZ (Manager for AZbox HD). μου κανει;
Και με το παραπανω, κατεβασε την τελευταια εκδοση (3.0) που συνδεεται με το KingOfSat και σου κατεβαζει ανανεωμενες λιστες καναλιων απ'οποιον δορυφορο θες.και που θα το βρω; βρηκα το MaZ (Manager for AZbox HD). μου κανει;
Και με το παραπανω, κατεβασε την τελευταια εκδοση (3.0) που συνδεεται με το KingOfSat και σου κατεβαζει ανανεωμενες λιστες καναλιων απ'οποιον δορυφορο θες.
Και με το παραπανω, κατεβασε την τελευταια εκδοση (3.0) που συνδεεται με το KingOfSat και σου κατεβαζει ανανεωμενες λιστες καναλιων απ'οποιον δορυφορο θες.
Πανευκολο, θα πας στην επιλογη Channel Lists και θα πατησεις το κουμπακι με την υδρογειο (διπλα στα πρασινα βελακια) και θα επιλεξεις τους δορυφορους που θελεις.οκ αυτη εχω κατεβασει. μενει να μαθω να την χρησιμοποιω!!
Ευτυχως που το βγαλανε, μαλλον καταλαβανε και οι ιδιοι οτι για να παρεχουν τετοια υπηρεσια θα πρεπει που και που να κανουν και update στις λιστες... Γενικα, επασχε απο ενημερωση.Να ρωτήσω κάτι σχετικό με αυτό.Σε μερικές αναβαθμίσεις είχε προστεθεί ένα μενού (gogo list) που έκανε αυτό ακριβώς.Μέσω internet κατεβαζες λίστες με κανάλια.Ξέρει κάποιος γιατί αυτό αφαιρέθηκε?Εγώ πάντως το είχα δοκιμάσει 2-3 φορές και δούλευε μια χαρά.
Ευτυχως που το βγαλανε, μαλλον καταλαβανε και οι ιδιοι οτι για να παρεχουν τετοια υπηρεσια θα πρεπει που και που να κανουν και update στις λιστες... Γενικα, επασχε απο ενημερωση.
Πανευκολο, θα πας στην επιλογη Channel Lists και θα πατησεις το κουμπακι με την υδρογειο (διπλα στα πρασινα βελακια) και θα επιλεξεις τους δορυφορους που θελεις.
Το Telnet μαλλον δε θα το χρειαστεις. To FTP σου επιτρεπει να συνδεθεις με το δεκτη και να προσθετεις channel lists, plugins κ.α. Για να γινει αυτο θα πρεπει να δηλωσεις στο προγραμμα την ΙΡ του δεκτη. Αν ομως δεν εισαι πολυ σχετικος, καλυτερα να το αποφυγεις, γιατι μπορει να κανεις ζημια στο λογισμικο του δεκτη.το FTP kai Telnet δεν ξερω τι ειναι και πως θα τα χρησιμοποιησω. αλλα πρωτα να ερθει ο δεκτης και τα λεμε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.