AZBox Elite/Premium, part II

Εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν υπάρχει νέο εξτρά καπάκι που βοηθά στο να τοποθετήσεις σκληρό δίσκο χωρείς να χρειάζεται να ανοιχτεί όλο,επίσης υπάρχει και fun για καλύτερη ψύξη...
Το blind scan ελπίζω στον plus να δουλεύει σωστά και όχι όπως στον απλό που όσες φορές κάνεις scan σου προσθέτει διπλά και τριπλά τα ίδια κανάλια στη λίστα.

Φίλε μπαμπη μήπως είχαμε κανένα νέο με το πρόβλημα?Προσπάθησα και με jtag με lpt και δεν βρήκα άκρη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Δημήτρη το βλέπω καθυστερημένα. Λοιπόν

τρέχεις τον http://www.fs-driver.org/download/Ext2IFS_1_11a.exe

και δίσκοι σε ext2/ext3 εμφανίζονται κανονικά στο μενού του My Computer. Δουλεύει κανονικά το γράψε και το σβήσε από και πρός. Κάντο και θα με θυμηθείς.
Ελπίζω να βοήθησα

Σίμος

Φίλε Σιμο σε ευχαριστώ!!το πρόβλημα αυτό το έχω λύση αλλά έχει άλλη σοβαρή βλάβη ο δέκτης μου..

φιλε bonitsa τα καταφερες? αν εχεις ακομα προβλημα πες μας να σε βοηθησουμε!!!! καλο βραδι στην παρεα!!!!!

πως περναμε τις αναβαθμισεις και γενικα τα διαφορα αρχεια στον δεκτη; με null modem ή μπορουμε και με usb;

Mεσω usb stick η μέσω internet απ ευθείας από το μενού του δέκτη.Ο azbox δεν έχει rs-232 πόρτα.

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

και που θα το βρω; βρηκα το MaZ (Manager for AZbox HD). μου κανει;
Και με το παραπανω, κατεβασε την τελευταια εκδοση (3.0) που συνδεεται με το KingOfSat και σου κατεβαζει ανανεωμενες λιστες καναλιων απ'οποιον δορυφορο θες.

Και με το παραπανω, κατεβασε την τελευταια εκδοση (3.0) που συνδεεται με το KingOfSat και σου κατεβαζει ανανεωμενες λιστες καναλιων απ'οποιον δορυφορο θες.

οκ αυτη εχω κατεβασει. μενει να μαθω να την χρησιμοποιω!!

Να ρωτήσω κάτι σχετικό με αυτό.Σε μερικές αναβαθμίσεις είχε προστεθεί ένα μενού (gogo list) που έκανε αυτό ακριβώς.Μέσω internet κατεβαζες λίστες με κανάλια.Ξέρει κάποιος γιατί αυτό αφαιρέθηκε?Εγώ πάντως το είχα δοκιμάσει 2-3 φορές και δούλευε μια χαρά.

αυριο κιολας θα εχω τον δεκτη. ισως να βρω χρονο να παιξω το απογευμα η το βραδακι. για οτιδηποτε... εδω ειστε!!

να ευχαριστησω τον Αντωνη Φαμελο και το Satrix για την ταχυτατη εξυπηρετηση!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

οκ αυτη εχω κατεβασει. μενει να μαθω να την χρησιμοποιω!!
Πανευκολο, θα πας στην επιλογη Channel Lists και θα πατησεις το κουμπακι με την υδρογειο (διπλα στα πρασινα βελακια) και θα επιλεξεις τους δορυφορους που θελεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Να ρωτήσω κάτι σχετικό με αυτό.Σε μερικές αναβαθμίσεις είχε προστεθεί ένα μενού (gogo list) που έκανε αυτό ακριβώς.Μέσω internet κατεβαζες λίστες με κανάλια.Ξέρει κάποιος γιατί αυτό αφαιρέθηκε?Εγώ πάντως το είχα δοκιμάσει 2-3 φορές και δούλευε μια χαρά.
Ευτυχως που το βγαλανε, μαλλον καταλαβανε και οι ιδιοι οτι για να παρεχουν τετοια υπηρεσια θα πρεπει που και που να κανουν και update στις λιστες... Γενικα, επασχε απο ενημερωση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Ευτυχως που το βγαλανε, μαλλον καταλαβανε και οι ιδιοι οτι για να παρεχουν τετοια υπηρεσια θα πρεπει που και που να κανουν και update στις λιστες... Γενικα, επασχε απο ενημερωση.

Ναι ο τομέας ενημέρωσης σε αυτό είναι σημαντικός παράγοντας αλλά θα μπορούσε να μείνει και να προστεθεί επιλογή για να μπορούσαμε να επιλέξουμε server για download πχ lyngsat.:smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Πανευκολο, θα πας στην επιλογη Channel Lists και θα πατησεις το κουμπακι με την υδρογειο (διπλα στα πρασινα βελακια) και θα επιλεξεις τους δορυφορους που θελεις.

το FTP kai Telnet δεν ξερω τι ειναι και πως θα τα χρησιμοποιησω. αλλα πρωτα να ερθει ο δεκτης και τα λεμε..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

το FTP kai Telnet δεν ξερω τι ειναι και πως θα τα χρησιμοποιησω. αλλα πρωτα να ερθει ο δεκτης και τα λεμε..
Το Telnet μαλλον δε θα το χρειαστεις. To FTP σου επιτρεπει να συνδεθεις με το δεκτη και να προσθετεις channel lists, plugins κ.α. Για να γινει αυτο θα πρεπει να δηλωσεις στο προγραμμα την ΙΡ του δεκτη. Αν ομως δεν εισαι πολυ σχετικος, καλυτερα να το αποφυγεις, γιατι μπορει να κανεις ζημια στο λογισμικο του δεκτη.