dimitris_gr
New member
Γεια σου φίλε Σιμο!!! Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι.Ο δικός μου χτύπησε boot loader από δικό μου λάθος και όχι από πρόβλημα του E2 που έβαλα.Συγκεκριμένα κατά το πέρασμα ενός αρχείου για επιστροφή στο μαμισιο image δεν αφίσα τον δέκτη να κάνει reboot μόνος του και τον έκοψα βγάζοντας το ρεύμα την στιγμή που δεν έπρεπε.Ενώ τα γνωρίζω αυτά δυστυχώς απο βιασύνη μου την πάτησα.:smash:
Η επαναφορά απο e2 στο original όπως και επισκευή της DOM του δέκτη σε περίπτωση που κρασαρει το E2 γίνετε εύκολα.
Τι βοήθεια να είχα από την μαμα azbox?Ποιος να ασχοληθεί με μένα με σένα η τον καθένα απο εμάς?Έκανα κάτι ερωτήσεις σε forum αλλά απάντηση καμιά.Ας είναι καλά οι ρωσοι και το google!Άσε που αυτή είναι περίοδο διακοπών και δεν υπάρχει κανείς να ρωτήσεις κάτι.
Μέχρι στιγμής πριν φύγω για δουλειά ήταν στο 35%.άντε να δούμε στο τέλος
Η επαναφορά απο e2 στο original όπως και επισκευή της DOM του δέκτη σε περίπτωση που κρασαρει το E2 γίνετε εύκολα.
Τι βοήθεια να είχα από την μαμα azbox?Ποιος να ασχοληθεί με μένα με σένα η τον καθένα απο εμάς?Έκανα κάτι ερωτήσεις σε forum αλλά απάντηση καμιά.Ας είναι καλά οι ρωσοι και το google!Άσε που αυτή είναι περίοδο διακοπών και δεν υπάρχει κανείς να ρωτήσεις κάτι.
Μέχρι στιγμής πριν φύγω για δουλειά ήταν στο 35%.άντε να δούμε στο τέλος
Last edited: