AZBox Elite/Premium, part II

Τι να σου πω. Εγώ αυτά τα ιλουστρασιόν windows δεν τα γουστάρω. Δουλεύω XP μόνο & μόνο γιατί σταμάτησε η υποστήριξη των 2000.
Δεν δοκιμάζεις ένα άλλο πρόγραμμα FTP όπως το WinSCP ή το cuteftp? Η μάλλον δεν δοκιμάζεις τον filezilla που είναι και πρόσθετο του firefox?

Μια μεγάλη βοήθεια ρε παιδιά! Έχω τον premium εδώ και ένα χρόνο, και δεν

έχω καταφέρει να συνδεθώ ασύρματα από τον azbox στο pc μου.:bigcry:

Δηλ.να βλεπω μια ταινία που έχω στο pc ασύρματα.

Εαν είναι εφικτό εναν οδηγο βημα, βημα μπας και καταφέρω και συνδεθώ.

Να σημειώσω ότι έχω win 7.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Μια μεγάλη βοήθεια ρε παιδιά! Έχω τον premium εδώ και ένα χρόνο, και δεν

έχω καταφέρει να συνδεθώ ασύρματα από τον azbox στο pc μου.:bigcry:

Δηλ.να βλεπω μια ταινία που έχω στο pc ασύρματα.

Εαν είναι εφικτό εναν οδηγο βημα, βημα μπας και καταφέρω και συνδεθώ.

Να σημειώσω ότι έχω win 7.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά.

Στο ίντερνετ ασύρματα έχω συνδεθεί. Δεν μπορώ να δω από τον azbox το pc μου και να αναπαράγω κάποια αρχεία μου.
Ενώ αντίθετα από το pc βλέπω τον δέκτη μέσω κάποιου manager(Maz,DCC)

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

[Quote = Vag Vas ? 1367125 ] Μια μεγάλη βοήθεια ρε παιδιά ! Έχω τον πριμοδότηση εδώ και ένα χρόνο , και δεν

έχω καταφέρει να συνδεθώ ασύρματα από τον AZBOX στο pc μου .:bigcry:

Δηλ.να βλεπω μια ταινία που έχω στο pc ασύρματα .

Εαν είναι εφικτό εναν οδηγο βημα , βημα μπας και καταφέρω συνδεθώ και .
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !

Για να δεις ταινια μεγαλης αναλυσης λιγο δυσκολο. για ταινια αναλυσης dvd πρεπει να γινετε εγω βλεπω με ethernet
πηγαινε ρυθμισεις, indernet και πατα wifi να κανει αναζητηση μολις βρεις το ρουτερ σου βαλτου το κλειδι αν εχει και συνδεσου.
μετα πηγαινε ταινιες, δικτυο. σημ. πρεπει να εχει κανει στο pc σου τους φακελου που θελεις να δει ο AZBOX κοινοχρηστους καλη επιτυχια

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

[Quote = Vag Vas ? 1367125 ] Μια μεγάλη βοήθεια ρε παιδιά ! Έχω τον πριμοδότηση εδώ και ένα χρόνο , και δεν

έχω καταφέρει να συνδεθώ ασύρματα από τον AZBOX στο pc μου .:bigcry:

Δηλ.να βλεπω μια ταινία που έχω στο pc ασύρματα .

Εαν είναι εφικτό εναν οδηγο βημα , βημα μπας και καταφέρω συνδεθώ και .
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !

Για να δεις ταινια μεγαλης αναλυσης λιγο δυσκολο. για ταινια αναλυσης dvd πρεπει να γινετε εγω βλεπω με ethernet
πηγαινε ρυθμισεις, indernet και πατα wifi να κανει αναζητηση μολις βρεις το ρουτερ σου βαλτου το κλειδι αν εχει και συνδεσου.
μετα πηγαινε ταινιες, δικτυο. σημ. πρεπει να εχει κανει στο pc σου τους φακελου που θελεις να δει ο AZBOX κοινοχρηστους καλη επιτυχια

Ευχαριστώ για το replay,

στο δίκτυο όπως προανέφερα έχω συνδεθεί. Από εκεί και πέρα με τις ρυθμίσεις για να γίνουν οι φάκελοι κοινόχρηστοι θέλω λίγο ''σπρώξιμο" :ears:

Βρε φιλε εχεις τον καλυτερο κατα γενικη ομολογια mediapayer σε sat δεκτη και θελεις να δεις ταινια μεσω pc?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

εγω εχω vista. πατα δεξι κλικ στο φακελο που θες να ειναι κοινοχρηστος και πηγαινε κοινη χρηση πατα το βελος που ειναι διπλα στο προσθηκη θα εμφανιστη μια λιστα επελεξε (Everyone (Όλοι οι χρήστες σε αυτήν την λίστα)
πατα προσθηκη και μετα κοινη χρηση. ετσι ειναι στα vista δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με τα win 7 :ciao:

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Βρε φιλε εχεις τον καλυτερο κατα γενικη ομολογια mediapayer σε sat δεκτη και θελεις να δεις ταινια μεσω pc?
Κατα αρχην δεν θελω μονο ταινια να δω, εχω και φωτογραφιες, μουσικη και διαφορα αλλα.
Αν πρεπει να τα κατεβαζω στο pc να τα αντιγραφω στο εξωτερικο σκληρο και να τον πηγαινω υστερα στον azbox, τοτε Wi-Fi player ειναι? Επαιρνα και τον elite τοτε.
Ενταξει οχι οτι καιγομαι κι ολας, αλλα ετσι για το γ@μωτο! Αφου σε πολλους γινετε γιατι οχι στο δικο μου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

εγω εχω vista. πατα δεξι κλικ στο φακελο που θες να ειναι κοινοχρηστος και πηγαινε κοινη χρηση πατα το βελος που ειναι διπλα στο προσθηκη θα εμφανιστη μια λιστα επελεξε (Everyone (Όλοι οι χρήστες σε αυτήν την λίστα)
πατα προσθηκη και μετα κοινη χρηση. ετσι ειναι στα vista δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με τα win 7 :ciao:
Το εχω κανει αλλα δεν.....
Καπου αλλου υπαρχει μια λεπτομερια που δεν εχω κανει.....

Ευχαριστω παντως!

Το θηρίο δεν μας τα λέει καλά. Χτες έγραψα το ματς από τη ΝΕΤ, μου εμφάνισε ένα αρχείο (pvr νομίζω φάκελο) στο "εγγραμένο πρόγραμμα", το οποίο μετά από reboot εξαφανίστηκε εντελώς....
Επίσης, στα καλά καθούμενα χτες, 2-3 φορές, δεν εμφάνιζε καθόλου λίστα καναλιών, έμενε κολλημένο στο κανάλι στο οποίο τον είχα ανοίξει, και ενώ του ζητούσα shutdown, αυτό έκανε reboot. Με την τρίτη, την τέταρτη κατάφερνα να το κλείσω με shutdown....Φταίει η 5020 που δεν είναι σταθερή, φταίει ο δέκτης σαν hardware, φταίει η γκαντεμιά μου, δεν ξέρω....

Επειδή τα περί "φωτός" απαγορεύεται να τα λέμε δημόσια (εκτός κι αν αφορούν το Πασχαλινό "δεύτε λάβετε φώς"), τα μηνύματα έφυγαν για τόπους χλοερούς...

Με PM κάντε ό,τι θέλετε. Δημόσια όμως, δεν ....

Μηπως εχει βγει κανενα plugin για υποτιτλους οπως εχει ο dream και το ε2....

καλημερα παιδια, θελω να ρωτησω κατι περιεργο... γινεται να βαλουμε DVD στον azbox??σαν αυτα που βαζουμε στα pc...

:confused:Τι να το κανεις???????? ο δεκτης παιζει και γραφει καλυτερα απο πολυ ακριβα dvdplayer:award:ολα τα φορματ και απο τα media player που κυκλοφορουν λιγα τον ξεπερνουν:drummer:

Για να το έχεις ως πηγή. Αντί για πχ σκληρό δίσκο. ΑΥΤΟ να το κάνεις...

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά πρέπει να παίζει. Τώρα αν θα βλέπει τα μενού του DVD δεν ξέρω.

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=ZwsiemhODuk"

Είναι λίγο εκνευριστικός ο Πάνος (μιλάει λίγο αργά) αλλά σε γενικές γραμμές θα βγάλεις άκρη.

Σίμος

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

καλημερα παιδια, θελω να ρωτησω κατι περιεργο... γινεται να βαλουμε DVD στον azbox??σαν αυτα που βαζουμε στα pc...

Mε βαζεις σε περιεργεια, θα δοκιμασω σημερα (εχω ενα εξωτερικο USB) και θα σου πω...