Μια μεγάλη βοήθεια ρε παιδιά! Έχω τον premium εδώ και ένα χρόνο, και δεν
έχω καταφέρει να συνδεθώ ασύρματα από τον azbox στο pc μου.:bigcry:
Δηλ.να βλεπω μια ταινία που έχω στο pc ασύρματα.
Εαν είναι εφικτό εναν οδηγο βημα, βημα μπας και καταφέρω και συνδεθώ.
Να σημειώσω ότι έχω win 7.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
[Quote = Vag Vas ? 1367125 ] Μια μεγάλη βοήθεια ρε παιδιά ! Έχω τον πριμοδότηση εδώ και ένα χρόνο , και δεν
έχω καταφέρει να συνδεθώ ασύρματα από τον AZBOX στο pc μου .:bigcry:
Δηλ.να βλεπω μια ταινία που έχω στο pc ασύρματα .
Εαν είναι εφικτό εναν οδηγο βημα , βημα μπας και καταφέρω συνδεθώ και .
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !
Για να δεις ταινια μεγαλης αναλυσης λιγο δυσκολο. για ταινια αναλυσης dvd πρεπει να γινετε εγω βλεπω με ethernet
πηγαινε ρυθμισεις, indernet και πατα wifi να κανει αναζητηση μολις βρεις το ρουτερ σου βαλτου το κλειδι αν εχει και συνδεσου.
μετα πηγαινε ταινιες, δικτυο. σημ. πρεπει να εχει κανει στο pc σου τους φακελου που θελεις να δει ο AZBOX κοινοχρηστους καλη επιτυχια
Κατα αρχην δεν θελω μονο ταινια να δω, εχω και φωτογραφιες, μουσικη και διαφορα αλλα.Βρε φιλε εχεις τον καλυτερο κατα γενικη ομολογια mediapayer σε sat δεκτη και θελεις να δεις ταινια μεσω pc?
Το εχω κανει αλλα δεν.....εγω εχω vista. πατα δεξι κλικ στο φακελο που θες να ειναι κοινοχρηστος και πηγαινε κοινη χρηση πατα το βελος που ειναι διπλα στο προσθηκη θα εμφανιστη μια λιστα επελεξε (Everyone (Όλοι οι χρήστες σε αυτήν την λίστα)
πατα προσθηκη και μετα κοινη χρηση. ετσι ειναι στα vista δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με τα win 7 :ciao:
καλημερα παιδια, θελω να ρωτησω κατι περιεργο... γινεται να βαλουμε DVD στον azbox??σαν αυτα που βαζουμε στα pc...
καλημερα παιδια, θελω να ρωτησω κατι περιεργο... γινεται να βαλουμε DVD στον azbox??σαν αυτα που βαζουμε στα pc...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.