dimitris_gr
New member
Χρησιμοποιεί δικό του firmware φίλε,και είναι σε test το enigma 2.Αναβάθμιση γίνετε από usb stick η μέσω ιnternet από τον server.Για c-line και τέτοια απαγορεύεται η συζήτηση πάνω σε αυτά.
και στον premium εξωτερικο ειναι το τροφοδοτικο φιλε μου.αν θεσ azbox παρε τον premium καλυτερακαλησπερα παιδια μια ερωτηση γνωριζετε αν εχει ερθει στην ελλαδα η ποτε θα ερθει ο azbox ultra ?θελω να παρω ενα δεκτη που να ειναι και media player και σκεφτομουν για το premium αλλα διαβασα οτι στον ultra το τροφοδοτικο ειναι εξωτερικο αρα ο δεκτης δεν θα εχει προβληματα με την θερμοκρασια
Επειδη εχω μεινη πολυυυυυυυ πισω βαλατε ε2 ? και βλεπετε κανονικα και τα καναλια ολα free & scrabble ???????? ειναι ευκολο ενα μικρο how to με επιστροφη????? :BDGBGDB55: thanks
Εννοεις οτι εχεις ηδη προσπαθησει με HDMI και δε βλεπεις, ή εξαρχης συνδεθηκες με scart?και γω μεσω scart βλεπω μονο
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ DM 800 KAI OLA EINAI OK.
TI TOΘΕΛΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ AZBOX PREMIUM HD KAI ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ Ο DM800 ME GEMINI2?
ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ CCCAM2.1.4 KAI CCCAM CONFIG ΓΙΑ ΤΙΣ C-LINES?
XRHΣ/ΟΙΩ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ FIRMWARE?
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΥΡΑ RS232.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ PLS!!!!!!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.