Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βαψιμο τοιχου για οθονη
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!!:smile:
Επειδή τυγχάνει τον 3200 να τον έχει και ο συντονιστής της κατηγορίας, ο αγαπητός Βας, και επειδή τον έχουμε μετρήσει άπειρες φορές και από την καλή και από την ανάποδη, το απογευματάκι που θα ξαναδώ τις μετρήσεις θα ποστάρω για οθόνη (ίντσες) και χρωματάκι!!
Stay tuned...
Ψάχνωντας στο ίντερνετ για να βρω πως να καλιμπράρω ένα προτζέκτορα που αγόρασα έπεσα πάνω σε αυτό το θρεντ και στο φόρουμ συννάμα.. έμεινα έκπληκτος με τις γώσεις που υπάρχουν και τις δουλειές που έχετε κάνει! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Καθός πολύ φρέσκος στην προβολή με προτζέκτορ έχω ατελείωτες απορίες! Θα ήθελά να σας παραθέσω μερικές.. έχω πάρει τον Epson TW-3200 και η απόσταση προβολής μου είναι 4,5 μέτρα ο διαθέσιμος τοίχος είναι γύρο στα 4μ ύψος και 3μ πλάτος πόσες ίντσες οθόνη να βάψω.. από χρωματάκι κατάλαβα να πάω στο Φράνκυ!!! Επίσης το σαλόνι μου είναι ολόλευκο εκτός από κάτι πορτοκλαί κουρτίνες που είναι κλειστές στην προβολή! βλέπω ταινίες κατα κύριο λόγο και βράδυ..
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!!:smile:
Επειδή τυγχάνει τον 3200 να τον έχει και ο συντονιστής της κατηγορίας, ο αγαπητός Βας, και επειδή τον έχουμε μετρήσει άπειρες φορές και από την καλή και από την ανάποδη, το απογευματάκι που θα ξαναδώ τις μετρήσεις θα ποστάρω για οθόνη (ίντσες) και χρωματάκι!!
Stay tuned...