Κοψε κατι απο το ψαρι....
Καλά βάψτο εσύ και την επόμενη μέρα βάλτο μέσα στο σπίτι. Αν δεν μυρίζει καθόλου θα κάτσω να μου αλλάξεις μπαταρίες...
Κοψε κατι απο το ψαρι....
Ανδρέας το όνομα ναι, σας ευχαριστώ.
Καλά το να μην έχω γραφείο για 10 και 20 μέρες δε με πειράζει αν είναι να ξεβρωμίσει, έχω βάλει άλλο προσωρινά, αυτό το έχω ήδη βάλει στην αποθήκη για βάψιμο.
Thanks για τις πληροφορίες
Μπαμπηηηηηηηηη!!!
Νομιζω βρεθηκε ο αντιακαταστατης του πανακριβου True Oil.
![]()
ο "DOUBLE BOILED MIXED OILS"είναι ένα προηγμένο προϊόν από συνδυασμένα ξηραινόμενα έλαια, ειδικά κατεργασμένα με την μέθοδο του διπλού βρασμού. Λόγω της ειδικής πρωτοποριακής του σύνθεσης οι επιφάνειες που καλύπτονται με αυτό αποκτούν μια μεμβράνη προστασίας που έχει μεγαλύτερη αντοχή και σάρκα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Έχει μεγάλη ελαστικότητα που του επιτρέπει να ακολουθεί τις συστολές και διαστολές του ξύλου χωρίς να ξεφλουδίζει, να φουσκώνει ή να σπάει. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε επιφάνεια ξύλου με ασυναγώνιστα αποτελέσματα και στις πλέον αντίξοες καιρικές συνθήκες.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ:
Εφαρμόζεται απευθείας σε κάθε ξύλινη επιφάνεια, σκάφη, κάγκελα, κουφώματα, οροφές, παντζούρια, κουπαστές, παραθαλάσσιες κατασκευές κ.λ.π.
Επίσης το "DOUBLE BOILED MIXED OILS" όταν εφαρμόζεται σε πέτρες Καρύστου, τοίχου ή δαπέδου, κεραμικά, πετρότουβλα, πήλινα διακοσμητικά, ή πυθάρια, επιτυγχάνει τον τονισμό του χρώματος και το γυάλισμα της επιφάνειας. Μπορεί να αντικαταστήσει το TEAK-OIL αραιώνοντάς το 50% με διαλυτικό DIALYSIS της STAR. Για μια επιμελημένη εργασία χρειάζονται τουλάχιστον δύο επιστρώσεις που εγγυώνται ένα τέλειο αποτέλεσμα.
![]()
http://www.kounouvelis.gr/index.php/our-products/deck-floor/-deck-/-deck
http://starpaints.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=235&lang=el
Παρασκευή φεύγω και επιστρέφω με το αμάξι.
Ότι θες μου λες.
Όταν ξαναπάς Χίο πήγαινε άδειος....
...γιατι στο γυρισμό θα εισαι γεμάτος.![]()
Πάρε μου και εμένα ένα.
Θα ηθελα κ γω ενα υπαρχει περιπτωση ν βρεθει και αλλου?
Θέλω κι εγω ενα.
Είδες που στα λέω; :silly:
Υπ όψιν ότι πρέπει να βρωμάει πολύ το συγκεκριμένο.
Ένα παρόμοιο που είχα χρησιμοποιήσει από praktiker πέραν της έντονης μυρωδιάς, έκανε να ξεμυρίσει πάνω από 4 μέρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.