Καλησπέρα φίλοι. Auro που βρίσκουμε; ακόμα Κ φυσικό κατάστημα (Πάτρα) θα εξυπηρετούσε!
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο Θεσσαλονίκη από τον Γιαννακόπουλο (τουλάχιστον όλη την γκάμα).
Δες εδώ.
Καλησπέρα φίλοι. Auro που βρίσκουμε; ακόμα Κ φυσικό κατάστημα (Πάτρα) θα εξυπηρετούσε!
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μας πει και ο Ηλιας mkenzo σε τι κατασταση ειναι η περγολα του γιατι το ιδιο διαστημα βαψαμε με το ιδιο βερνικι.
Το οτι δεν τα ετριψα τα ξυλα ειναι αληθεια, αλλα ηταν πλανισμενα, δεν νομιζω να εφταιξε αυτο.
Τωρα τι κανουμε που θελω πριν το χειμωνα να τα επιδιορθωσω για να τα γλυτωσω.
Νεκ τωρα το είδα .. 2 χρόνια μετα (καλοκαίρι του ´15) το βερνικι στην περγολα μου δεν εχει "σκάσει" και ας είμαι διπλα στην θάλασσα . Στο μονο σημείο που εχει "σκάσει" ειναι σε ενα σημείο που ξερασε ρετσίνι ενα εξτρα δοκάρι που έβαλα για την σκάλα .
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι σου έσκασε τόσο γρήγορα ...
Τα είχες βαψει με πινελο ;
Μήπως η ξυλεια ήταν πολυ "χλωρή" ;
Σου εχει "σκάσει" το βερνικι μονο ή και τα ξύλα ;
Εσύ δεν 'εβαλες θαλάσσης....έβαλες βουνού....χε χε χεΘαλάσσης έβαλα σε παγκάκια σε ορεινό μέρος,κάνα εξάμηνο τωρα και είναι σαν να βάφτηκαν χθες!
Bondex
:worshippy::ernaehrung004:Εσύ δεν 'εβαλες θαλάσσης....έβαλες βουνού....χε χε χε
Περνώντας από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς μου για να πάρω βερνίκι εμποτισμού ο τύπος εκεί μου πρότεινε σαν εναλλακτική το pu finish matte, http://www.alchimica.com/gr/pu-finish-matte-p96.html. Μου έκανε μάλιστα και μια επίδειξη με ένα ξύλο που είχε βάψει στο οποίο έριξε λίγο νερό το οποίο παρέμεινε πάνω στο ξύλο χωρίς να το ποτίσει. Το έχει ακούσει - χρησιμοποιήσει κανείς?
Αν στεγνωσει πολυ καλα το ξυλο, μπορεις να βαλεις οτι ειδους βερνικι θελεις απο πανω. Αν εχεις νερου βαλε νερου.
Στα βερνικια νερου θα χρειαστεις 1-2 χερια παραπανω για να πετυχεις το ιδιο αποτελεσμα στο φινιρισμα σε σχεση με τα βερνικια διαλυτου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.