Beelink GT1 Ultimate

οχι αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι στην συμπεριφορα του Kodi.
εσυ ποια εχεις επανω?παιζει σωστα το Kodi με hd audio?

εγω λεω αυτην http://freaktab.com/forum/tv-player...lfawise-s92-stock-nano-nexus-roms-android-7-1 την nexus, οταν λες hd audio τι εννοεις? αν το εχω συνδεσει με homecinema να βγαζει hd? δεν το εχω συνδεσει με homecinema.

υπαρχει και αυτη που ειναι android tv με το τελευταιο image να εχει ανεβει 09.04.2018.

θελουμε να παιζει σωστα το Kodi και να παιζει και hd audio μεσω hdmi(εννοειται).αυτον το συνδυασμο ψαχνουμε.
γιατι το kodi παιζει με κομπιασματα και το smpc ενω αρχικα πριν την ρυθμιση passthrough audio format επαιζε νερακι,με το που εγινε On ο διακοπτης αρχισε τα κομπιασματα και αυτος..

Γιατί λογικά όχι, αφού έχω πει πως με την ίδια ROM σε άλλο παρόμοιο μηχανάκι παίζει.
Και απ'την στιγμή που ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει, με ποια λογική λες πως κολλάει με passthrough κλπ? Βασισμένος στο πώς παίζει στο xiaomi?
Απλά δεν έχει καμία σχέση το firmware που φοράνε, μη βγάζεις συμπεράσματα βάσει αυτού.

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Γιατί λογικά όχι, αφού έχω πει πως με την ίδια ROM σε άλλο παρόμοιο μηχανάκι παίζει.
Και απ'την στιγμή που ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει, με ποια λογική λες πως κολλάει με passthrough κλπ? Βασισμένος στο πώς παίζει στο xiaomi?
Απλά δεν έχει καμία σχέση το firmware που φοράνε, μη βγάζεις συμπεράσματα βάσει αυτού.

το λογικα οχι το ειπα γιατι θυμαμαι οτι το κοιταξε και δεν υπηρχε..
απλα μια επιεβεβαιωση μολις γυρισει σπιτι γιατι τελευταια μην νομιζεις οτι θυμαμαι και καλα...

μπραβο ρε συ..εχει τελικα εχει επιλογη amcodec..!
εκλεισε τους αλλους codec,και τα υπολοιπα always.
τωρα του κανει buffering και σε ενα 3d που εβαλε πηγαινε σε fast motion...!!
καπου παλι κολλαει..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Έκανε κι αυτά?
Το auto framerate mode της rom στο level 2 (το 1 πρέπει να κάνει frame blending) και το adjust display refresh rate & sync to display στο spmc κλειστό, και ενεργοποιημένος μόνο ο amcodec decoder.

ναι-τα εχει κανει αυτα.
το περιεργο ειναι οτι η αναλυση του κλειδωνει 4κ 30hz και ειναι δεν του δινει επιλογη πανω απο 30..!

Το επίσημο, αφού δεν είναι πολύ του πειραγματος ας μείνει σε αυτήν

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το επίσημο, αφού δεν είναι πολύ του πειραγματος ας μείνει σε αυτήν

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εαν παιζει σωστα το kodi και περναει hd audio ποια και που ειναι να την περασω..

μπραβο ρε συ..εχει τελικα εχει επιλογη amcodec..!
εκλεισε τους αλλους codec,και τα υπολοιπα always.
τωρα του κανει buffering και σε ενα 3d που εβαλε πηγαινε σε fast motion...!!
καπου παλι κολλαει..

Είπες έχει ενεργοποιήσει και passthrough? Ας αλλάξει λίγο τις επιλογές στα audio settings μεταξύ iec/raw passthrough, και στο audio output device και στο passthrough output device.
Τώρα για 4Κ δεν ξέρω, εγώ 1080p παίζω, πάντως κάτι 4Κ samples τα παίζει νερό, ακόμα και hdr->sdr κάνει.

Είπες έχει ενεργοποιήσει και passthrough? Ας αλλάξει λίγο τις επιλογές στα audio settings μεταξύ iec/raw passthrough, και στο audio output device και στο passthrough output device.
Τώρα για 4Κ δεν ξέρω, εγώ 1080p παίζω, πάντως κάτι 4Κ samples τα παίζει νερό, ακόμα και hdr->sdr κάνει.

κατσε γιατι δεν εβρισκε τις ρυθμισεις audio στο spmc..

το δοκιμασε και με iec/raw passthrough αλλα παλι τα ιδια.
αποτελεσματα...
με το kodi περνει κανονικα ηχο hd αλλα εχει πολυ κομπιασμα και με το smpc παιζει καλα,αλλα μολις ενεργοποιησει το audio passthrough,αρχιζει και αυτο τα κολληματα και χανει εντελως την μπαλα...
το περιεργο ειναι οτι του κλειδωνει στα 4k αλλα πανω απο 30hz δεν του δινει επιλογη.
οταν φοραγε το μαμα firmware του κλειδωνε κανονικα 4Κ 60hz.
τωρα,η το μηχανακι τα εχει παιξει εντελως,ή δεν του εχει κατσει καλα το custom android tv.

ρωταω λοιπον παλι..
υπαρχει καποιος που εχει το μηχανακι και του παιζει σωστα το Kodi με 4κ ταινιες και hd audio.
ποια και απο που..?

Τελικα παιδια εχει καταφερει κανενας να το κανει unroot και να του δουλευει το otego?
α τελικά παίζει σε tv box?Μιλουσα με cosmote και μου ειπαν παιζει μονο σε κινητά και tablet.ψέμματα λογικά.εχω βαλθεί να βρω τρόπο να το κανω να παίξει.δε μου τη γλιτώνει ειναι θέμα χρόνου..αν συνεργαζεται μετα κιολας και με το xposed module awesome popup video..μπερεκετι..

α τελικά παίζει σε tv box?Μιλουσα με cosmote και μου ειπαν παιζει μονο σε κινητά και tablet.ψέμματα λογικά.εχω βαλθεί να βρω τρόπο να το κανω να παίξει.δε μου τη γλιτώνει ειναι θέμα χρόνου..αν συνεργαζεται μετα κιολας και με το xposed module awesome popup video..μπερεκετι..

καποιος φιλος δημοσιευσε αυτο σε καποιο αλλο forum, αν θες δοκιμασε το: ΕΠειδή πολλά κουτια ειναι προ-rootαρισμένα η λύση που έκανα στα δικα μου κουτακια που δεν μπορουσα να έχω ΗΒΟ go ηταν να κατεβασω το SUPERUSER να μπω στις ρυθμισεις του και να κανω διαγραφη το root!