ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
εχεις δοκιμασει και την nexus που δεν ειναι android tv?
οχι αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι στην συμπεριφορα του Kodi.
εσυ ποια εχεις επανω?παιζει σωστα το Kodi με hd audio?
εχεις δοκιμασει και την nexus που δεν ειναι android tv?
οχι αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι στην συμπεριφορα του Kodi.
εσυ ποια εχεις επανω?παιζει σωστα το Kodi με hd audio?
Τελικά βγάζει amcodec επιλογή στο spmc?
Γιατί λογικά όχι, αφού έχω πει πως με την ίδια ROM σε άλλο παρόμοιο μηχανάκι παίζει.
Και απ'την στιγμή που ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει, με ποια λογική λες πως κολλάει με passthrough κλπ? Βασισμένος στο πώς παίζει στο xiaomi?
Απλά δεν έχει καμία σχέση το firmware που φοράνε, μη βγάζεις συμπεράσματα βάσει αυτού.
Γιατί λογικά όχι, αφού έχω πει πως με την ίδια ROM σε άλλο παρόμοιο μηχανάκι παίζει.
Και απ'την στιγμή που ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει, με ποια λογική λες πως κολλάει με passthrough κλπ? Βασισμένος στο πώς παίζει στο xiaomi?
Απλά δεν έχει καμία σχέση το firmware που φοράνε, μη βγάζεις συμπεράσματα βάσει αυτού.
Το auto framerate mode της rom στο level 2 (το 1 πρέπει να κάνει frame blending) και το adjust display refresh rate & sync to display στο spmc κλειστό, και ενεργοποιημένος μόνο ο amcodec decoder.
Το επίσημο, αφού δεν είναι πολύ του πειραγματος ας μείνει σε αυτήν
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπραβο ρε συ..εχει τελικα εχει επιλογη amcodec..!
εκλεισε τους αλλους codec,και τα υπολοιπα always.
τωρα του κανει buffering και σε ενα 3d που εβαλε πηγαινε σε fast motion...!!
καπου παλι κολλαει..
Είπες έχει ενεργοποιήσει και passthrough? Ας αλλάξει λίγο τις επιλογές στα audio settings μεταξύ iec/raw passthrough, και στο audio output device και στο passthrough output device.
Τώρα για 4Κ δεν ξέρω, εγώ 1080p παίζω, πάντως κάτι 4Κ samples τα παίζει νερό, ακόμα και hdr->sdr κάνει.
Είπες έχει ενεργοποιήσει και passthrough? Ας αλλάξει λίγο τις επιλογές στα audio settings μεταξύ iec/raw passthrough, και στο audio output device και στο passthrough output device.
Τώρα για 4Κ δεν ξέρω, εγώ 1080p παίζω, πάντως κάτι 4Κ samples τα παίζει νερό, ακόμα και hdr->sdr κάνει.
α τελικά παίζει σε tv box?Μιλουσα με cosmote και μου ειπαν παιζει μονο σε κινητά και tablet.ψέμματα λογικά.εχω βαλθεί να βρω τρόπο να το κανω να παίξει.δε μου τη γλιτώνει ειναι θέμα χρόνου..αν συνεργαζεται μετα κιολας και με το xposed module awesome popup video..μπερεκετι..Τελικα παιδια εχει καταφερει κανενας να το κανει unroot και να του δουλευει το otego?
α τελικά παίζει σε tv box?Μιλουσα με cosmote και μου ειπαν παιζει μονο σε κινητά και tablet.ψέμματα λογικά.εχω βαλθεί να βρω τρόπο να το κανω να παίξει.δε μου τη γλιτώνει ειναι θέμα χρόνου..αν συνεργαζεται μετα κιολας και με το xposed module awesome popup video..μπερεκετι..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.