Beelink GT1 Ultimate

Δεν μπορώ να απαντήσω ή μάλλον δεν γνωρίζω.
Γενικότερα έχει προβλήματα ειδικά αυτά τα τελευταίας παραγωγής. Γράφουν πιο πάνω τα παιδιά για τα
serial numbers.

Αυτό ήθελα βασικά αν κάποιο παιδί γνωρίζει επί του θέματος να με βοηθήσει

Μιλάς για στριμ, μπορεί να γεμίζει και να σε πετά έξω.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Καλησπέρα και από μένα έχω το tv box
Έχω το γνωστό πρόβλημα με το wifi και το ethernet cable επίσης.. το πήρα κυρίως για live stream ποδοσφαιρικούς αγώνες και μου κολλάει συνέχεια η διακόπτεται και πρέπει να το κάνω ανανέωση ώστε να ξανά παίξει και να ξανά σταματήσει μετά από λεπτά και ξανά το ίδιο το κάνει και με wifi και με ethernet έχω το S912

επειδη φαινονται πολυ περιεργα αυτα που λες, θα ηθελα να μου πεις σε πρωτη φαση ποια εκδοση φορας, την τελευταια 708ΝΟ ή καποια πιο παλια. επισης τι ταχυτητα συνδεσης εχεις στο ιντερνετ.

επειδη φαινονται πολυ περιεργα αυτα που λες, θα ηθελα να μου πεις σε πρωτη φαση ποια εκδοση φορας, την τελευταια 708ΝΟ ή καποια πιο παλια. επισης τι ταχυτητα συνδεσης εχεις στο ιντερνετ.

Πως μπορώ να δω την έκδοση που έχει;

Πως μπορώ να δω την έκδοση που έχει;

θα μπεις στις ρυθμισεις απο το εικονιδιο με το γραναζι, στη μπαρα που θα σου βγαλει θα μπεις στο droid settings, μετα more settings, στο τελος γραφει σχετικα με το τηλεφωνο, θα μπεις μεσα και καπου γραφει αριθμος εκδοσης. επισης θα ηθελα να μου γραψεις το S/N μαζι με τα γραμματα που γραφει στο κατω μερος του box.

θα μπεις στις ρυθμισεις απο το εικονιδιο με το γραναζι, στη μπαρα που θα σου βγαλει θα μπεις στο droid settings, μετα more settings, στο τελος γραφει σχετικα με το τηλεφωνο, θα μπεις μεσα και καπου γραφει αριθμος εκδοσης. επισης θα ηθελα να μου γραψεις το S/N μαζι με τα γραμματα που γραφει στο κατω μερος του box.

Συγγνώμη για την καθυστέρηση.. λοιπόν αριθμός έκδοσης 708D0
S/N: A706DSCH61503 32G

Το ξανά γράφω σε A706DO κανένα θέμα απολύτως με τίποτα, και με το απλό με Α912 το οποίο δουλεύω μόνιμα με wifi

Το ξανά γράφω σε A706DO κανένα θέμα απολύτως με τίποτα, και με το απλό με Α912 το οποίο δουλεύω μόνιμα με wifi

Δεν κατάλαβα .. μου λες ότι δεν έχει κανένα θέμα το box μου;

Συγγνώμη για την καθυστέρηση.. λοιπόν αριθμός έκδοσης 708D0
S/N: A706DSCH61503 32G

την ειχε εγκατεστημενη την 708DO ή την εβαλες απο update?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Έκανε ένα update αλλά δεν ξέρω αν ήταν αυτό

αν μπορεις να το επιστρεψεις πισω καντο, αν οχι οι λυσεις ειναι δυο: ξαναπερνας την rom μηπως δεν εκατσε καλα με το update ή περνας μια custom rom που εχει βγει πριν κανενα μηνα που βασιζεται στην 708DO που εχει καποιες τροποποιησεις. οτι αποφασησεις, πες μου να σου στειλω.

αν μπορεις να το επιστρεψεις πισω καντο, αν οχι οι λυσεις ειναι δυο: ξαναπερνας την rom μηπως δεν εκατσε καλα με το update ή περνας μια custom rom που εχει βγει πριν κανενα μηνα που βασιζεται στην 708DO που εχει καποιες τροποποιησεις. οτι αποφασησεις, πες μου να σου στειλω.

Μπορείς να μου στείλεις αυτό με την ρόμ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Η rom που έχω είναι λάθος;

η rom που εχεις δεν ειναι λαθος, αν ειναι απο update, ισως να μην καθησε καλα. αν θελεις κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να δεις πως θα παει, πριν κανεις οτιδηποτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

η rom που εχεις δεν ειναι λαθος, αν ειναι απο update, ισως να μην καθησε καλα. αν θελεις κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να δεις πως θα παει, πριν κανεις οτιδηποτε.

Το έχω κάνει και πάλι τα ίδια ..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Το έχω κάνει και πάλι τα ίδια ..

αν ειναι προβλημα rom πρεπει να βαλεις αλλη, αν ειναι αλλο προβλημα δεν θα λυθει οτι και αν κανεις. δοκιμαζεις μια αλλη rom και αν δεν λυθει, πας για αλλο tvbox. οποτε εξαντλησε τις πιθανοτητες να το επιστρεψεις πισω.

Παιδιά καλησπέρα αξίζει η αγορά του αλλα για κάποιον που δεν θέλει να το σκαλίσει αλλα κατευθείαν από το κουτί να το βάλει στην τηλεόραση και να παίζει αρχεία από δίσκους NAS που είναι συνδεδεμένοι πάνω στο router??
θέλει κάποια extra εφαρμογή για να παίζει ταινίες η έχει έτοιμη μέσα(Η αναπαραγωγή αρχείων θα γίνετε πάντα μέσα από τους δίσκους NAS)?
Σας ευχαριστώ παρα πολύ αν μπορεί κάποιος να μου απάντηση σας παρακαλώ