Καλησπέρα και από μένα έχω το tv box
Έχω το γνωστό πρόβλημα με το wifi και το ethernet cable επίσης.. το πήρα κυρίως για live stream ποδοσφαιρικούς αγώνες και μου κολλάει συνέχεια η διακόπτεται και πρέπει να το κάνω ανανέωση ώστε να ξανά παίξει και να ξανά σταματήσει μετά από λεπτά και ξανά το ίδιο το κάνει και με wifi και με ethernet έχω το S912
επειδη φαινονται πολυ περιεργα αυτα που λες, θα ηθελα να μου πεις σε πρωτη φαση ποια εκδοση φορας, την τελευταια 708ΝΟ ή καποια πιο παλια. επισης τι ταχυτητα συνδεσης εχεις στο ιντερνετ.
Πως μπορώ να δω την έκδοση που έχει;
θα μπεις στις ρυθμισεις απο το εικονιδιο με το γραναζι, στη μπαρα που θα σου βγαλει θα μπεις στο droid settings, μετα more settings, στο τελος γραφει σχετικα με το τηλεφωνο, θα μπεις μεσα και καπου γραφει αριθμος εκδοσης. επισης θα ηθελα να μου γραψεις το S/N μαζι με τα γραμματα που γραφει στο κατω μερος του box.
Το ξανά γράφω σε A706DO κανένα θέμα απολύτως με τίποτα, και με το απλό με Α912 το οποίο δουλεύω μόνιμα με wifi
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνώμη για την καθυστέρηση.. λοιπόν αριθμός έκδοσης 708D0
S/N: A706DSCH61503 32G
την ειχε εγκατεστημενη την 708DO ή την εβαλες απο update?
Έκανε ένα update αλλά δεν ξέρω αν ήταν αυτό
αν μπορεις να το επιστρεψεις πισω καντο, αν οχι οι λυσεις ειναι δυο: ξαναπερνας την rom μηπως δεν εκατσε καλα με το update ή περνας μια custom rom που εχει βγει πριν κανενα μηνα που βασιζεται στην 708DO που εχει καποιες τροποποιησεις. οτι αποφασησεις, πες μου να σου στειλω.
Μπορείς να μου στείλεις αυτό με την ρόμ;
εχει μεσα και βιντεο πως περνας την ρομ, θα χρειαστεις το προγραμμα burning tool και ενα καλωδιο usb σε usb. http://freaktab.com/forum/tv-player...-gt1-708d0-ultimate-3g-32g-a-d0-ap6255-km6335
Η rom που έχω είναι λάθος;
η rom που εχεις δεν ειναι λαθος, αν ειναι απο update, ισως να μην καθησε καλα. αν θελεις κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να δεις πως θα παει, πριν κανεις οτιδηποτε.
Το έχω κάνει και πάλι τα ίδια ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.