Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Επειδή και εγώ το είχα ψάξει πέρυσι τις πιο φτηνότερες τιμές τις βρήκα μέσω διαδικτύου και την πήρα σχεδόν στην μισή τιμή από ότι ζητούσαν στην Ελλάδα.

Re: Al Jazeera Sport Channels

Λόγω παρουσίας στο Κατάρ, θέλω να ρωτήσω τα εξής. Ποιά η διαφορά irdeto me viacess κάρτες? Ας υποθέσουμε πως αγοράζω απο εκεί εναν απο τους δυο τύπους, μπορώ μετά να την χρησιμοποιήσω σε οποιονδήποτε δέκτη ?

New Viaccess card 1 Year
subscription including
Events Package & ESPN

New Irdeto card 1 Year
subscription including Events
Package & ESPN

Gulf Region - Other Countries

Εκτός απο το ερώτημα για το τύπο της κάρτας, το events package & ESPN τί περιέχει ?
Επίσης για τη λήψη απο τον hotbird παίζει ρόλο αν θα αγοραστεί ως gulf region ή other countries ?

Ανάλογα αν πάρεις την κάρτα σε irdeto ή viaccess θα χρειαστείς και ανάλογο δέκτη που να μπορέι να παίξει την αντίστοιχη κάρτα, να έχει δλδ cardreader του αντίστοιχου συστήματος ή UCAS που να τις παίζει και τις δύο.

Μια εναλλακτική είναι να χρησιμοποιήσεις (ίσως κάποιο υπάρχοντα) δέκτη με θύρα CI και την αντίστοιχη μοντούλα του συστήματος.

Γενικά πάντως οι viaccess είναι πιο "εύκολες" στο να παίξουν σε κάποιο δέκτη ενώ οι irdeto είναι λίγο "δύστροπες".

Ανάλογα αν πάρεις την κάρτα σε irdeto ή viaccess θα χρειαστείς και ανάλογο δέκτη που να μπορέι να παίξει την αντίστοιχη κάρτα, να έχει δλδ cardreader του αντίστοιχου συστήματος ή UCAS που να τις παίζει και τις δύο.

Μια εναλλακτική είναι να χρησιμοποιήσεις (ίσως κάποιο υπάρχοντα) δέκτη με θύρα CI και την αντίστοιχη μοντούλα του συστήματος.

Γενικά πάντως οι viaccess είναι πιο "εύκολες" στο να παίξουν σε κάποιο δέκτη ενώ οι irdeto είναι λίγο "δύστροπες".

Για παράδειγμα στον dreambox 500 hd ή 800 hd ποιά ειναι ιδανικότερη ?

Λογικά θα παίζουν και οι 2, αλλά κι εγώ θα έπαιρνα viaccess.

Θέλω να την έχω στον dreambox 800 hd pvr που σκοπέυω να αγοράσω.
Θα πρέπει να την ενεργοποιήσω στην Ελλάδα ή απο πριν ?
Θέλω να πω ο συνδυασμός με τον δέκτη με αναγκάζει να κάνω την ενεργοποίηση στον ίδιο και συνδέοντάς τον με την Ελληνική ip ή καμία σχέση ?

Η ip που ανακατεύεται? Θα ενεργοποιηθεί μόλις τη βάλεις στο δέκτη!

Επομένως κάρτα απο Κατάρ και δέκτη απο Ελβετία :shakehands:
Ευχαριστώ όλους σας. Για περισσότερες διευκρινίσεις είμαι διαθέσιμος :)

Καλησπερα σε ολη την παρεα!
Εχω μια καρτα JSC Sports +1 με +10.
Η καρτα αρχιζει απο 322 οποτε συμφωνα με sites που εχω επισκεφθει , ειναι απο αυτες που εινα δυνατη η ανανεωση τους χωρις να χρειαστει να αλλαξω καρτα.Ηθελα να ρωτησω το εξης ,αν καποιος γνωριζει.
Η καρτα εχει ληξει απο 17/7 2011.
Υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο για να ανανεωθει ,δηλαδη μηπως αν περασει καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα θα πρεπει να αγορασω καινουρια καρτα?
Ευχαριστω!

Νομίζω το καλύτερο είναι να απευθυνθείς στον προμηθευτή της κάρτας από όπου την πήρες. Πάντως ακόμα και στο ebay έχω δεί αγγελίες για ανανέωση της κάρτας (όχι αγορά νέας).

Την κάρτα τη βρήκα με 100$ περίπου 70 ευρω. Νομίζω είναι καλά, τί λέτε ;
Σε ότι αφορά τον dreambox 800 hd pvr σε ποιά τιμή θα είναι συμφέρουσα η αγορά ;