Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Καλημερα σε ολη την παρεα! Ανανεωσα (μεσω Internet) την καρτα μου JSC Sports σε Viaccess για εναν ακομα χρονο.Η καρτα θα πρεπει να λαβει τα απαραιτητα updates για να δουλεψει.
Εχω ενα Dreambox 7020 και ενα Yumatu ΜX Reader . Σε ποιον δεκτη πιστευετε οτι πρεπει να αφησω την καρτα για να ανοιξει ,και αν προκειται για τον Dreambox τι cam θα πρεπει να τρεξει? Ευχαριστω.
ΥΓ. Ξερω οτι μπορω να αγορασω μοντουλα Viaccess και να βαλω την καρτα μαζι με την μοντουλα στον Dreambox 7020 που εχει τετοια υποδοχη ,αλλα αφηνω αυτο το ενδεχομενο σαν τελευταια λυση ,μπας και αποφυγω το 50αρικο της μοντουλας (πανω - κατω).
Καλημερα και παλι!

Γεια σας. Πού μπορώ να δω ποιες διοργανώσεις θα δείχνει του χρόνου;

Καλημέρα σε όλους.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Αληθεύει ότι το Al Jazeera πήρε δικαιώματα της Premier League ή ακόμα ελπίζουμε για κάτι τέτοιο? Επίσης θα δείξει ελληνικό πρωτάθλημα ή όπως πέρυσι μόνο μερικά παιχνίδια κυπέλου?

Ευχαριστώ

Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το πακέτο του al jazeera κι έχω ένα dreambox 500s με image pli, θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποiος να μου πει αν πάρω κάρτα viacess με ποιό ccam παίζει; Ή να το αλλάξω και να βάλω gemini? Ευχαριστω εκ των προτέρων-bye-

Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το πακέτο του al jazeera κι έχω ένα dreambox 500s με image pli, θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποiος να μου πει αν πάρω κάρτα viacess με ποιό ccam παίζει; Ή να το αλλάξω και να βάλω gemini? Ευχαριστω εκ των προτέρων-bye-
Δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα με οποιαδηποτε εκδοση. Αρκει να ειναι ενεργοποιημενη πρωτα η καρτα γιατι σε cccam δεν ενεργοποιειται.
Για ενεργοποιηση προτεινεται το scam.
Και βεβαια σε Viaccess ειναι η καλυτερη περιπτωση.

Δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα με οποιαδηποτε εκδοση. Αρκει να ειναι ενεργοποιημενη πρωτα η καρτα γιατι σε cccam δεν ενεργοποιειται.
Για ενεργοποιηση προτεινεται το scam.
Και βεβαια σε Viaccess ειναι η καλυτερη περιπτωση.
Ευχαριστώ fagotista! Δλδ να υποθέσω οτι με το 2.1.3 που έχει (ή το 2.1.4 - δε θυμάμαι ακριβώς) θα δουλέψει...υπάρχει καμια πρόταση για scam σε περίπτωση που δεν είναι ενεργοποιημένη;

Και με τα δυο θα εισαι οκ.
Εγω ενεργοποιησα με Scam 3.58 αλλα το σημαντικο ειναι να σου στειλουν τα refresh signals. Αυτο θα πρεπει να το συνεννοηθεις με αυτον που θα σου δωσει την καρτα.

Και με τα δυο θα εισαι οκ.
Εγω ενεργοποιησα με Scam 3.58 αλλα το σημαντικο ειναι να σου στειλουν τα refresh signals. Αυτο θα πρεπει να το συνεννοηθεις με αυτον που θα σου δωσει την καρτα.
Μια χαρά, άρα λοιπόν ίσως είναι προτιμότερο να την πάρω ενεργοποιημένη. Περισσότερα όταν την αγοράσω πρός το τέλος του μήνα - thanks!

Αν ξερει καποιος, Ελληνικο Πρωταθλημα θα δειχνει?

Μόνο κύπελλο Ελλάδος αλλά και αυτό προς το τέλος (προ-ημιτελικοί και μετά) και με τη προυπόθεση να μην υπάρχει κάτι σημαντικό στο εξωτερικό που να παίζει την ίδια ώρα. Πχ πέρισυ στα ημιτελικά παιζότανε και ιταλικό πρωτάθλημα την ίδια μέρα - ώρα και όλα τα κανάλια δείχνανε Ιταλία και το δικό μας ματς το έφαγε το μαύρο σκοτάδι...

Προσπαθώ να βρω κάποιο τρόπο να ανανεώσω τη κάρτα μου η οποία λήγει τέλη του μήνα. Διάβασα οτι γίνεται μέσω διαδυκτίου αλλά δε πρέπει να φαίνεται ip εκτός Αραβίας. Δε μπόρεσα να βρω κάποιον proxy απο εκεί. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο;

Μια ακόμη ερώτηση. Τελικά κατάφερα να συνδεθώ αλλα δε μπόρεσα να βρω που γίνεται η ανανέωση. Έχω βρει τα στοιχεία της κάρτας μου και μου λέει ότι λήγει τέλη του μήνα, αλλά δεν έχει πουθενά μενού για ανανέωση. Μήπως φταίει το ότι δεν έχει λήξει ακόμη; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι το "send signal". Μπορεί κάποιος που ξέρει να βοηθήσει;