Re: Al Jazeera Sport Channels
οι αραβες δυστυχως το ειχαν ανακοινωσει απο καιρο οτι με τον καινουριο χρονο θα αυξηθει η τιμη του πακετου διοτι πηραν και αλλα πρωταθληματα ποδοσφαιρου, και αλλες διοργανωσεις απο πολλα αθληματα.και αν εχω πληροφορηθει σωστα πηραν και την φορμουλα 1.επισις ειχαν πει οτι θα ειναι 50 δολλαρια το χρονο οι αυξησει ,τωρα σε ευρο ποσο βγαινει δεν ξερω.και εγω εχω το φουλ πακετο και βλεπω να πηγαινω να ξαναπληρωνω τα +9 +10.για τα hd δυστυχως τα ενταξανε και αυτα στο πακετο αλλα για αυτους που πιανουν μονο nilesat, εγω βλεπω απο hot bird αρα μου ειναι αχρηστα.για τον φιλο απο πανω οι καρτα αργει να ανοιξει γενικως και σε εμενα γυρω στα 30 δευτερολεπτα κανει, και την εχω μεσα σε γνησια μοντουλα irdeto. τωρα σε εσενα που κανει τοση ωρα να ανοιξει δεν ξερω γιατι ισως αργει να παρει τα κλειδια, η ισως φταιει ο δεκτης, αλλα δεν μας ειπες αν την εχεις σε μοντουλα η σε cardreader.οσο για τα καναλια θα τα πληρωσεις και εσυ τα δυο εξτρα, εκτος αν ο εμπορας στα προσθεσει χωρις αυξησει πραγμα δυσκολο.επισις για να δεις nilesat αν δεν κανω λαθος θελεις το λιγοτερο με τα νεα δεδομενα δορυφορων 1.40 το λιγοτερο πιατο.αρα ασε το πιατο σου οπως ειναι και περιμενε μηπως με την νεα χρονια εχουμε καμια εκπληξη με τα hd και στον hotbird.