Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

ξερει κανεις τι γινετε με τα jsc sport HD ?υπαρχει περιπτωση να τα βαλουν σε καποιον αλλο δορυφορο ωστε να μπορουμε να εχουμε σημα?υπαρχει καποιο νεο για hotbird?

Re: Al Jazeera Sport Channels

H Αραβική πίκρα δυστυχώς συνεχίζεται…
http://www.satcesc.com/jscsport/en/...cios-de-abono-de-al-jazeera-sports-para-2102/
Συνοψίζω τα βασικά και όποιος θέλει συμπληρώνει ότι μου ξέφυγε, για τους μη γλωσσομαθείς:
1. Τα +9 και +10 από Γενάρη χρεώνονται πλέον ξεχωριστά (38 euro) μαζί με τα ΗD.
2. Οι αλλαγές στις συχνότητες στις 7W (αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος) όχι μόνο δεν ρίχνουν φως στα ESPN και HD που παραμένουν άπιαστα, για το δικό μου τουλάχιστον κινητό 90αρι, αλλά χάνονται και όλα τα FTA (ειδικά τα JSC 1 και 2 που είναι διαμάντια –ευτυχώς το 1 βγαίνει και τις 26e- για όποιον γουστάρει μεγάλες διοργανώσεις για σπορ εκτός ποδόσφαιρου).
3. Τέλος ουδέν νεώτερο για αλλαγές συχνοτήτων ή προσθήκες σε BADR και ΗΟTBIRD…

μαλλον χλωμο το βλεπω πατριδα,αν κ εχουν τα δικαιωματα μαλλον αργοτερα ισως δειξουν κανενα ματς απο προημητελικα κ μετα.

Καταρχην καλησπερα σε ολους και καλη χρονια :ernaehrung004: ειμαι νεος στο φορουμ και εχω πολλες αποριες σχετικα με το Αραβικο πακετο Al Jazeera sports.Εκανα συνδρομη πριν απο ενα μηνα περιπου το full πακετο Aljazeera Sports 130 ευρω πηγε.Εχω εναν δεκτη starsat srx-6200 cu το οποιο παιζει τη καρτα αλλα υπαρχει ενα προβλημα οταν ειναι κλειστος ο δεκτης και τον ανοιγω μετα απο πολυ ωρα αργει να ανοιξει τα καναλια για 3-5 λεπτα αναλογως καποιες φορες και παραπανω ισως τι φταει αραγε? Μια αλλη απορια πο εχω...εμαθα οτι για το 2012 βγηκε νεο πακετο ξεχωριστα για τα HD απο τα υπολοιπα +1/ +10 καναλια.εγω που εκανα την full συνδρομη το 2011 θα τα εχω κανονικα ολα τα καναλια??? Και κατι τελευταιο εχω κατοπτρο με 3 lnb (hotbird 13,eutelsat 16,astra 19,2) συντομα θα παρω εναν HD δεκτη και θελω να λαμβανω και τα Al Jazeers sports HD αλλα ξερω οτι εκπεμουν μονο απο nilesat πια ειναι η καλυτερη λυση στη περιπτωση μου για να πιασω και nilesat ?? να το αφησω ως εχει μηπως αργοτερα μετακομισουν και στον Hotbird τα HD η να μετακινησω προς τα δυτικα το πιατο και να χασω τους δορυφορους?? Οποιος μπορει ας μου απαντησει παιδια γιατι δε ξερω τι να κανω...Ευχαριστω προκαταβολικα

οι αραβες δυστυχως το ειχαν ανακοινωσει απο καιρο οτι με τον καινουριο χρονο θα αυξηθει η τιμη του πακετου διοτι πηραν και αλλα πρωταθληματα ποδοσφαιρου, και αλλες διοργανωσεις απο πολλα αθληματα.και αν εχω πληροφορηθει σωστα πηραν και την φορμουλα 1.επισις ειχαν πει οτι θα ειναι 50 δολλαρια το χρονο οι αυξησει ,τωρα σε ευρο ποσο βγαινει δεν ξερω.και εγω εχω το φουλ πακετο και βλεπω να πηγαινω να ξαναπληρωνω τα +9 +10.για τα hd δυστυχως τα ενταξανε και αυτα στο πακετο αλλα για αυτους που πιανουν μονο nilesat, εγω βλεπω απο hot bird αρα μου ειναι αχρηστα.για τον φιλο απο πανω οι καρτα αργει να ανοιξει γενικως και σε εμενα γυρω στα 30 δευτερολεπτα κανει, και την εχω μεσα σε γνησια μοντουλα irdeto. τωρα σε εσενα που κανει τοση ωρα να ανοιξει δεν ξερω γιατι ισως αργει να παρει τα κλειδια, η ισως φταιει ο δεκτης, αλλα δεν μας ειπες αν την εχεις σε μοντουλα η σε cardreader.οσο για τα καναλια θα τα πληρωσεις και εσυ τα δυο εξτρα, εκτος αν ο εμπορας στα προσθεσει χωρις αυξησει πραγμα δυσκολο.επισις για να δεις nilesat αν δεν κανω λαθος θελεις το λιγοτερο με τα νεα δεδομενα δορυφορων 1.40 το λιγοτερο πιατο.αρα ασε το πιατο σου οπως ειναι και περιμενε μηπως με την νεα χρονια εχουμε καμια εκπληξη με τα hd και στον hotbird.

rangers72 τη καρτα την εχω μεσα σε ενσωματωμενο cardreader του δεκτη...οκ φιλε αυτο σκεφτηκα και εγω μην κανω καμια αλλαγη και πληρωσω τσαμπα τεχνικο και τα βαλουν στον hotbird τελευταια στιγμη ...θα το αφησω οπως ειναι ευχαριστω για τη βοηθεια

Μάλλον ο δέκτης ευθύνεται που αργεί να ανοίξει η κάρτα. Σε εμένα δεν κάνει πάνω από 10-15 δευτερόλεπτα να ανοίξει (είτε στο reader του δέκτη είτε με μωβ irdeto cam - δέκτης clarke-tech 3100 hd). Κατά τα άλλα ισχύουν όσα αναφέρονται στο μήνυμα #230.

.......... αλλά χάνονται και όλα τα FTA …

Επιβεβαιωνω. Τη περασμενη εβδομαδα,
με τις 7W, ειδα και επαθα μεχρι να καταλαβω
οτι δεν φταιει το καημενο το μοτερ
που δεν καταβαινε τιποτα απο το δορυφορο.

Ενταξει τον δεκτη οπως ειπα κ πριν θα τον αλλαξω το αργοτερο απο Φεβρουαριο.Ρωτησα στο ιδιο μαγαζι που εκανα τη συνδρομη να μου πρεοτεινουν εναν καλο HD δεκτη που πεζει τη καρτα και μου προτειναν εναν IG μοντελο δε θυμαμαι στα 120 ευρω αλλα αν δωσω τον παλιο αυτο που εχω δηλαδη μου κανει εκπτωση 30 ευρω...ειναι καλοι σαν δεκτες οι IG ?? επειδη δε τους εχω και πολυ ακουστα.....

...το πακέτο τελικά εκπέμπει και απο τις 7 και απο τις 13 μοιρες?....Με το Europa League τι γινεται?Δειχνει όλους τους αγώνες σε HD ή μονο τα κυριοτερα παιχνιδια?

καταρχη καλη χρονια σε ολους.αν καταλαβα καλα ειπατε οτι τα HD καναλια του πακετου θα μπουν στη θεση των +9και +10 στο nile?

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

καταρχη καλη χρονια σε ολους.αν καταλαβα καλα ειπατε οτι τα HD καναλια του πακετου θα μπουν στη θεση των +9και +10 στο nile?
Απο οτι ξερω θα συνεχισουν να εκπεμπουν κανονικα απλα απο το 2012 βγηκαν νεα πακετα και τα HD μπηκαν σε ενα πακετο μαζι με τα +9,+10 αυτα ισχυουν μονο για nilesat καθως στον hotbird δεν υπαρχουν τα HD...τα Al Jazeera Sports HD υπηρχαν ηδη στον Nilesat.

Last edited:

Καλημερα σας

Εχω εναν δεκτη OPTICUM XTS 703p και μεσω ενος πιατου wave fronteres T90 , κατεβαζω τους hotbird , astra 1 , astra 2, eurobird9.
Ο δεκτης λεει οτι εχει 2 smart card readers conax , και 1slot for cam modules.Ξερει κανεις αν αυτος ο δεκτης μπορει να παιξει χωρις προβλημα καρτα al jazeera ?

Eυχαριστω

ναι θα παιξει λογικα χωρις προβλημα την καρτα. αλλα να παρεις και μοντουλα irdeto η viacces αναλογα τη καρτα θα αγορασεις σε συστυμα κωδικοποιησεις.