BenQ 1070+

Γιαννη ελπιζω να μην παιδευτικες οπως εμεις τις προαλλες.......βεβαια φροντισα και εγω καλα με τη βαση που πηρα....Επρεπε να μου πεις να σου στειλω τον σπαγγο,δεν θα το χρειαστω ξανα...lens shift rules!!!

Re: Απάντηση: BenQ 1070+

ε βαλε και την απεναντι πλευρα βρε μαστορα!

βιάζεσαι. η ομάδα παίζει τσούκου τσούκου μπόλ και θα έρθει το παστελάκι σύντομα.....

Απάντηση: Re: BenQ 1070+

Και τις μετρήσεις στην σκακιέρα... :flipout:

Πάρ' τες...

1. d4 c5 2. c3 d6 3. e4 Bd7 4. d5 g6 5. c4 Bg7 6. Nc3 Nf6 7. Be2 O-O 8. Qd3 Re8 9. b3 e5 10. de6 Re6 11. Bb2 Ne4 12. Ne4 Bb2 13. Rd1 Bd4 14. Nf3 Qe7 15. Nd4 cd4 16. Ng3 Bc6 17. O-O Be4 18. Qd4 Nc6 19. Qd2 Re8 20. Ne4 Re4 21. Bf3 Rd4 22. Qc3 Qf6 23. Rd4 Qd4 24. Qd4 Nd4 25. Bb7 Re2 26. Ra1 Nc2 27. Bf3 Rf2 28. Kf2 Na1 29. Be4 f5 30. Bd3 Kf7 31. Ke2 Kf6 32. Kd2 Ke5 33. Kc3 h6 34. Kb2 Kd4 35. Bb1 f4 36. Ka1 Ke3 37. Bg6 f3 38. gf3 Kf3 39. h3 Kf4 40. Be8 Ke5 41. Bd7 d5 42. cd5 Kd5 43. Kb2 Kc5 44. Kc3 a6 45. Be6 a5 46. a4 Kd6 47. Bg4 Kd5 48. b4 Kc6 49. ba5 Kb7 50. Kb4 Ka6 51. Bf3 Ka7 52. Kb5 Kb8 53. Kb6 Kc8 54. a6 Kb8 55. a7 Kc8 56. a8Q Kd7 57. Qc6 Kd8 58. Qh6 Ke7 59. a5 Kd7 60. a6 Ke7 61. a7 Kd7 62. a8Q Ke7 63. Qg6 Kd7 64. Qa7 Kd8 65.

Αν μειωθεί το άνσι στην τζαμένια σου, μην ανησυχείς...σου έχω λύση!!:p

1998.png

Τα κάνει αόρατα λέει!! Βάλ' το για να χορτάσεις κινηματογραφική αίσθηση!!:aetsch:

Και τις μετρήσεις στην σκακιέρα... :flipout:

Όλα εν καιρώ... Στον τοίχο το κόβω για κάτω από 100:1... :p

Nα δούμε τί θα βελτιώσει ένα αρνητικό gain από την οθόνη, αν και έχω και μια άλλη ιδέα με την οποία θέλω να πειραματιστώ σε δεύτερο χρόνο... :laugh:

Απάντηση: Re: BenQ 1070+

Όλα εν καιρώ... Στον τοίχο το κόβω για κάτω από 100:1...

Nα δούμε τί θα βελτιώσει ένα αρνητικό gain από την οθόνη, αν και έχω και μια άλλη ιδέα με την οποία θέλω να πειραματιστώ σε δεύτερο χρόνο...

Οφθαλμολογικης φυσεως τρυκ. ?
αμα ειναι να σου φερω το καπελακι του χατζηγεωργιου με τον ενσωματωμενο μικροσκοπικο φακο. Θα σε χτυπαει στα ματια και θα κλεινει η ιριδα των ματιων σου. Human dynamic iris πατεντα.

Εχω μια ερώτηση για το lens shift, πριν καμμια εβδομαδα πηρα τον προβολεα και τον μαθαίνο. πηγα προσπάθησω να το γυρίσω στην θέσω αντίθετα με τους δείκτες του ρολογιού και είχε μια αντίσταση, ενω από την άλλη μερια η εικόνα ανεβαίνει και η βιδα γυρνα. Αυτό τι σημαίνει οτι είχε έρθει με τελείως κάτω να δειχνει η εικόνα ? γυαλια 3d που μπορούμε να βρουμε φτηνα ? είχα από μια τηλεοραση toshiba αλλα τα δοκιμασα και δεν φαινεται να δουλευουν

Ένα πρώτο, αδρό σετ μετρήσεων, στις 69 ώρες λειτουργίας, στο Cinema mode, Brilliant Color -> On, θερμοκρασία λευκού -> Κανονικό, με μόνο σετάρισμα contrast/brightness/gamma preset (2.4) και προβολή σε μπεζ τοίχο (~110"):

Η αντίθεση στον συγκεκριμένο χώρο και από την επιφάνεια προβολής, μετρήθηκε στα 1878:1 native on/off και 48:1 (!) center ANSI...

Η φωτεινή εκπομπή παραπέμπει σε τηλεόραση και μιλάμε για τη λάμπα σε Eco... :flipout:

Εν αναμονή της τοποθέτησης -proper- οθόνης...

Εχω μια ερώτηση για το lens shift, πριν καμμια εβδομαδα πηρα τον προβολεα και τον μαθαίνο. πηγα προσπάθησω να το γυρίσω στην θέσω αντίθετα με τους δείκτες του ρολογιού και είχε μια αντίσταση, ενω από την άλλη μερια η εικόνα ανεβαίνει και η βιδα γυρνα. Αυτό τι σημαίνει οτι είχε έρθει με τελείως κάτω να δειχνει η εικόνα ? γυαλια 3d που μπορούμε να βρουμε φτηνα ? είχα από μια τηλεοραση toshiba αλλα τα δοκιμασα και δεν φαινεται να δουλευουν

Προφανώς, το lens shift έτυχε να είναι ρυθμισμένο στο ένα τέρμα του, οπότε ήταν δυνατή η μετακίνηση μόνο προς την άλλη πλευρά.

Τα γυαλιά 3D θα πρέπει να είναι συμβατά με το πρότυπο DLP-Link, οπότε κανένα γυαλί τηλεόρασης δεν πρόκειται να δουλέψει. Τα πιο φτηνά γυαλιά που μπορείς να βρεις είναι τα Sainsonic Zodiac 904, τα οποία δεν τα φέρνει κανένας Ελλάδα, οπότε θα πρέπει να τα παραγγείλεις από εξωτερικό...

Συμβουλη μου οι ..... με ασπρες οθονες βαψτε τις οθονες σας γκρι !!! εγω παρειγγειλα 130 ιντζες οθονη ασπρη και στον ροδακινη ανοιχτο τοιχο μου που εχει σαγρε επιφανεια εχω 3 φορες καλυτερο Κοντραστ !!!
Μεχρι και η πεθερα μου που ειναι ΚΑΡΑασχετη μου το ειπε κατευθειαν : Εδειχνε πολυ πιο ωραια χτες στον τοιχο τωρα στραβωνεσαι και ειναι ξεπλυμα .....

εγω την οθονη μου την παω Ελλαδα και εκει θα την βαψω Γκρι !

ααα !!!! και ξεχασα .... τωρα προβαλω σε ολο τον τοιχο σχεδον με καλυψη περιπου 160 ιντζες !!!

Η Εικονα κανει αυτο το ΩΩΩΩΩ !!! να βγαινει μολις την βλεπουν ! ενω στην ασπρη οθονη εφαγα μεγαααλη Ητα !

Δεν ξερω αν οι αλλες ασπρες οι ακριβωτερες δειχνουν καλυτερα αλλα εγω αλλα λεφτα για μικροτερη και χειροτερη εικονα απο αυτην που βλεπω δεν ξαναδινω !

Και ακομα καλυτερη εικονα εχω οταν τον συνδεσα με το Πι Σι μου και ρυθμισα τον πλευερ και την καρτα γραφικων εκει ακριβως που ηθελα !

Η αντίθεση στον συγκεκριμένο χώρο και από την επιφάνεια προβολής, μετρήθηκε στα 1878:1 native on/off και 48:1 (!) center ANSI...

Βρε παιδιά, λυπηθείτε και τους μεγάλους σε ηλικία, βάλτε μια προειδοποίηση, ένα ακατάλληλο, ένα κάτι. Μην τα πετάτε ελαφρά την καρδία και όποιον πάρει ο χάρος.
Θα με πιάσει κατάθλιψη με αυτά που διαβάζω... :bigcry:

33 FL με 0,8 τοίχο???:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε παιδιά, λυπηθείτε και τους μεγάλους σε ηλικία, βάλτε μια προειδοποίηση, ένα ακατάλληλο, ένα κάτι. Μην τα πετάτε ελαφρά την καρδία και όποιον πάρει ο χάρος.
Θα με πιάσει κατάθλιψη με αυτά που διαβάζω... :bigcry:

Μετρήσεις προβολέων είναι αυτές Τζορτζ, δεν έχουν καμμιά σχέση με της τηλεόρασης!! Τελείως διαφορετικός τρόπος. Μην μπερδεύεσαι!-bye-

Re: Απάντηση: BenQ 1070+

Τωρα να τον δω ....

Σε κατι σκηνες που μας ξεφτιλισε το local dimming ! ... κατι προσωπικα του καμαρια :proud: ....

wpid-article-1308301585094-0c9b9d5400000578-779790_466x310.jpg

latest

Τί να δεις; Από το Local Dimming->Low της LG την παίζει ελαφρώς καλύτερα το προβόλι και άνευ καπνιστή 2ου... :p

Κι όταν μανατζαριστεί το φως, θα πλησιάσει την Samsung που έχεις...

33 FL με 0,8 τοίχο???:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

Άρα, χλωμό να είναι 0,8 ο τοίχος... :p

Μετρήσεις προβολέων είναι αυτές Τζορτζ, δεν έχουν καμμιά σχέση με της τηλεόρασης!! Τελείως διαφορετικός τρόπος. Μην μπερδεύεσαι!-bye-

Πώς δεν έχουν, από "οθόνη" μέτρησα, όχι από φακό. Άντε, το ansi να έβγαινε λίγο μεγαλύτερο αν ήταν contact η μέθοδος, αλλά το on/off μια χαρά συγκρίσιμο είναι με την αντίστοιχη μέτρηση μιας τηλεόρασης... :rolleyes:

Τόσο είναι Τζον!:smile:

Με αυτό που έγραψα στον Γιώργο, δεν εννοώ ότι αλλάζει κάτι ως προς τον τρόπο μέτρησης σε σχέση με τις τηλεοράσεις (αν και, άλλη μέτρηση παίρνεις με το όργανο κολλημένο στο τζάμι και άλλη ένα μέτρο μακρυά από την οθόνη εμπρόσθιου προβολέα). Θέλω να πω, ότι το 50:1 που βλέπεις, δεν έχει καμμία σχέση με ένα 50:1 σε μια τηλεόραση. Το 50:1 που παίρνεις στο ''νοσοκομείο'' σου, είναι θαύμα μέτρηση...trust me!!:smile:

Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος εκτίμησης το άνσι σε προβόλια και τηλεοράσεις...ειδικά όταν μετράς άνσι με λευκούς τοίχους γύρω γύρω.

Last edited:
Παίξε παίξε θα βρούμε τοίχο με 1.2. Και είδα προχθές κάτι hot spots αλλά είπα να μη μιλήσω:HTEHETH63: