Colombos74
AVClub Addicted Member
Γιαννη ελπιζω να μην παιδευτικες οπως εμεις τις προαλλες.......βεβαια φροντισα και εγω καλα με τη βαση που πηρα....Επρεπε να μου πεις να σου στειλω τον σπαγγο,δεν θα το χρειαστω ξανα...lens shift rules!!!
ε βαλε και την απεναντι πλευρα βρε μαστορα!
Και τις μετρήσεις στην σκακιέρα...![]()
Και τις μετρήσεις στην σκακιέρα...![]()
Όλα εν καιρώ... Στον τοίχο το κόβω για κάτω από 100:1...
Nα δούμε τί θα βελτιώσει ένα αρνητικό gain από την οθόνη, αν και έχω και μια άλλη ιδέα με την οποία θέλω να πειραματιστώ σε δεύτερο χρόνο...![]()
Εχω μια ερώτηση για το lens shift, πριν καμμια εβδομαδα πηρα τον προβολεα και τον μαθαίνο. πηγα προσπάθησω να το γυρίσω στην θέσω αντίθετα με τους δείκτες του ρολογιού και είχε μια αντίσταση, ενω από την άλλη μερια η εικόνα ανεβαίνει και η βιδα γυρνα. Αυτό τι σημαίνει οτι είχε έρθει με τελείως κάτω να δειχνει η εικόνα ? γυαλια 3d που μπορούμε να βρουμε φτηνα ? είχα από μια τηλεοραση toshiba αλλα τα δοκιμασα και δεν φαινεται να δουλευουν
βλέπω να ξαναβγαίνει παγανιά το nd2 φιλτράκι......
Η αντίθεση στον συγκεκριμένο χώρο και από την επιφάνεια προβολής, μετρήθηκε στα 1878:1 native on/off και 48:1 (!) center ANSI...
Βρε παιδιά, λυπηθείτε και τους μεγάλους σε ηλικία, βάλτε μια προειδοποίηση, ένα ακατάλληλο, ένα κάτι. Μην τα πετάτε ελαφρά την καρδία και όποιον πάρει ο χάρος.
Θα με πιάσει κατάθλιψη με αυτά που διαβάζω... :bigcry:
Τωρα να τον δω ....
Σε κατι σκηνες που μας ξεφτιλισε το local dimming ! ... κατι προσωπικα του καμαριαroud: ....
![]()
![]()
33 FL με 0,8 τοίχο???:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0
Μετρήσεις προβολέων είναι αυτές Τζορτζ, δεν έχουν καμμιά σχέση με της τηλεόρασης!! Τελείως διαφορετικός τρόπος. Μην μπερδεύεσαι!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.