BenQ W1070

Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

πολύ first όμως, December 14th βγήκε

O Art Feierman εδωσε ενα first look στο blog του, μεχρι το full review που θα δωσει στο Projectorreviews.com
μαζι με τις μετρησεις που θα κανει.

Υπαρχει (χωρις τη δημοσιευση μετρησεων) και ενα review http://www.trustedreviews.com/benq-w1070_Projector_review#tr-review-summary

Ψήνομαι και γώ αλλά δεν ξέρω αν έχω κανα θέμα με ουράνια τόξα κτλ
υπάρχει κάποιο μαγαζί στην θεσσαλονίκη με στημένο dlp?

Ψήνομαι και γώ αλλά δεν ξέρω αν έχω κανα θέμα με ουράνια τόξα κτλ
υπάρχει κάποιο μαγαζί στην θεσσαλονίκη με στημένο dlp?
Αν βρεις πες μου και εμένα γιατί δεν έχω βρει τίποτα.Εμένα με ενδιαφέρει να δω και στημένους 720p και 1080p να δω κατά πόσο είναι αισθητή η διαφορά στο μάτι μου.

Πραγματικά πολύ καλά τα σχόλια! Μάλλον αρχιζουμε την αναζήτηση ευρωπαικού καταστήματος με καλή τιμή.

Άλλο ένα ''διθυραμβικό'' ριβιού, αν και ελαφρώς ελλιπές (κυρίως ως προς τις μετρήσεις του μαύρου, on/off/ansi contrast κ.λ.π.). Φωτεινότητα υπεραρκετή ως φαίνεται για άνοιγμα πολλών ιντσών. Αν και δεν το γράφουν, υπολογίζω τη φωτεινότητά του να παίξει στα 900-1000 καλιμπραρισμένα lumens. Κατά τα άλλα, διαθέτει πολλά ρυθμιστικά για να φέρεις την εικόνα σωστά.

791 με τα μεταφορικα , προπαραγγελία από amazon.de . Αξίζει να περίμενουμε να γίνει διαθέσιμο μπας και πέσει και άλλο η τιμή?

Γίαννη 2 καταστηματα , παραεισαγωγη λογικά, τον εχουν 930 στο σκρουτζ, φαντάζομαι ότι η αντιπροσωπία θα τον φέρει τουλάχιστον 1000 ευρώ..Αλλά μπορούμε να δούμε και πόσο θα τον φέρει και το Αγγλικό άμαζον. Στην Γαλλία στα καταστήματα είναι στα 800 απότι βλέπω.

Γίαννη 2 καταστηματα , παραεισαγωγη λογικά, τον εχουν 930 στο σκρουτζ, φαντάζομαι ότι η αντιπροσωπία θα τον φέρει τουλάχιστον 1000 ευρώ..Αλλά μπορούμε να δούμε και πόσο θα τον φέρει και το Αγγλικό άμαζον. Στην Γαλλία στα καταστήματα είναι στα 800 απότι βλέπω.

Το ένα από τα δύο λέει αναφέρει στη περιγραφή οτι δίνει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας 3 χρόνια, με το πρώτο collect & return. Το άλλο κατάστημα αναφέρει απλά 3 χρόνια εγγύηση.

ΝΑΙ έχεις δίκαιο τελικά , άρα ειναι κανονική εισαγωγή και με ελληνική εγγύηση 3 χρόνια. Του εξωτερικού νομίζω δίνουν 2.

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Άλλο ένα ''διθυραμβικό'' ριβιού, αν και ελαφρώς ελλιπές (κυρίως ως προς τις μετρήσεις του μαύρου, on/off/ansi contrast κ.λ.π.). Φωτεινότητα υπεραρκετή ως φαίνεται για άνοιγμα πολλών ιντσών. Αν και δεν το γράφουν, υπολογίζω τη φωτεινότητά του να παίξει στα 900-1000 καλιμπραρισμένα lumens. Κατά τα άλλα, διαθέτει πολλά ρυθμιστικά για να φέρεις την εικόνα σωστά.
Μόλις μπήκα και λέω να ξεκινήσω με ενα off topic :)
Γιάννη πολυχρονος να χαίρεσαι την γιορτη σου,να σε χαίρονται οι δικοί σου και εμείς εδω με τις γνώσεις σου...
Περιμένουμε σχόλια σου για το review αν και θα σε "αφήσουμε" να χαλαρωσεις σήμερα..απο αύριο όμως..:violent-smiley-030:

791 με τα μεταφορικα , προπαραγγελία από amazon.de . Αξίζει να περίμενουμε να γίνει διαθέσιμο μπας και πέσει και άλλο η τιμή?
Λοιπον,επειδή το ψάχνω καιρο τώρα και ειναι first on my list να σας πω πως αυτη τη στιγμή το amazon.de τον έχει στη εξωφρενική τιμη των 749 χωρίς μεταφορικά αλλα μη διαθέσιμο..πριν 20 ημέρες τον είχε 829 ..
Μίλησα πριν δυο ώρες με CPI και το μηχανάκι θα ειναι διαθέσιμο τέλος της άλλης εβδομάδας με τιμη 940 και εγγύηση τριων ετών..
Τα κάρβουνα άναψαν περισσότερο...:BDGBDGB53:

Δεν μπόρεσα να βρω πόσα χρόνια εγγύηση δίνει το amazon.de .Τελική τιμή είναι 791 , το προχώρησα μέχρι το τελευταίο βήμα. Πάντως τα 3 χρόνια εγγύηση είναι μεγάλη υπόθεση , αν βάλεις και το τιμολόγιο που πάιρνεις από ελληνικό μαγαζί που μπορεί να μετράει για πολλούς τότε είναι δύσκολη η απόφαση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Μόλις μπήκα και λέω να ξεκινήσω με ενα off topic :)
Γιάννη πολυχρονος να χαίρεσαι την γιορτη σου,να σε χαίρονται οι δικοί σου και εμείς εδω με τις γνώσεις σου...
Περιμένουμε σχόλια σου για το review αν και θα σε "αφήσουμε" να χαλαρωσεις σήμερα..απο αύριο όμως..:violent-smiley-030:

:ernaehrung004:

Λογικα θα ειναι το best-seller της χρονιας, ανευ συναγωνισμου...

Υ.Γ Γιαννη πολυχρονος με υγεια και πολλα λεφτα ......για να παρεις ενα σωστο προβολι :flipout:.

off-topic: O Τρινκερι μας κανει για προπονητης ; :grinning-smiley-043

Last edited:
Αν πάνε τα λεφτά σύμφωνα με την εικόνα που έχω, τότε είμαι...πάμπλουτος!!!:aetsch::aetsch:

Ευχαριστώ πολύ Ντομένικο!!! Να είσαι καλά και καλή χρονιά να έχεις!!!:ernaehrung004:

Τρινκέρι? Τι προβολέα έχει να σου αν μας κάνει...:D