salonicafan
Established Member
- 26 December 2010
- 100
πολύ first όμως, December 14th βγήκε
Αν βρεις πες μου και εμένα γιατί δεν έχω βρει τίποτα.Εμένα με ενδιαφέρει να δω και στημένους 720p και 1080p να δω κατά πόσο είναι αισθητή η διαφορά στο μάτι μου.Ψήνομαι και γώ αλλά δεν ξέρω αν έχω κανα θέμα με ουράνια τόξα κτλ
υπάρχει κάποιο μαγαζί στην θεσσαλονίκη με στημένο dlp?
Γίαννη 2 καταστηματα , παραεισαγωγη λογικά, τον εχουν 930 στο σκρουτζ, φαντάζομαι ότι η αντιπροσωπία θα τον φέρει τουλάχιστον 1000 ευρώ..Αλλά μπορούμε να δούμε και πόσο θα τον φέρει και το Αγγλικό άμαζον. Στην Γαλλία στα καταστήματα είναι στα 800 απότι βλέπω.
Μόλις μπήκα και λέω να ξεκινήσω με ενα off topicΆλλο ένα ''διθυραμβικό'' ριβιού, αν και ελαφρώς ελλιπές (κυρίως ως προς τις μετρήσεις του μαύρου, on/off/ansi contrast κ.λ.π.). Φωτεινότητα υπεραρκετή ως φαίνεται για άνοιγμα πολλών ιντσών. Αν και δεν το γράφουν, υπολογίζω τη φωτεινότητά του να παίξει στα 900-1000 καλιμπραρισμένα lumens. Κατά τα άλλα, διαθέτει πολλά ρυθμιστικά για να φέρεις την εικόνα σωστά.
Λοιπον,επειδή το ψάχνω καιρο τώρα και ειναι first on my list να σας πω πως αυτη τη στιγμή το amazon.de τον έχει στη εξωφρενική τιμη των 749 χωρίς μεταφορικά αλλα μη διαθέσιμο..πριν 20 ημέρες τον είχε 829 ..791 με τα μεταφορικα , προπαραγγελία από amazon.de . Αξίζει να περίμενουμε να γίνει διαθέσιμο μπας και πέσει και άλλο η τιμή?
Μόλις μπήκα και λέω να ξεκινήσω με ενα off topic
Γιάννη πολυχρονος να χαίρεσαι την γιορτη σου,να σε χαίρονται οι δικοί σου και εμείς εδω με τις γνώσεις σου...
Περιμένουμε σχόλια σου για το review αν και θα σε "αφήσουμε" να χαλαρωσεις σήμερα..απο αύριο όμως..:violent-smiley-030:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.