Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Δεν το έχω τσεκάρει να σου πω την αλήθεια,περίμενε να εμφανιστεί ο Vazelos που τα κατέχει τα του τρισδιάστατου!
προσωπικά, έχω βολευτεί με τον MED600X3D media player,
καθως μετατρέπει τα SBS, OU σε FramePacking κι έτσι ο προβολέας παίζει κατευθείαν 3D, και στα 144Hz
έχω γράψει mini-review σε νωρίτερο post σε αυτό το thread εδώ
αν χρειάζεσαι media player, έχε το υπόψιν
καλησπερα και απο εμενα
Χθες παρέλαβα και εγω τον 1070
ευτυχώς απο ελληνικό μαγαζί γιατί οταν τον τοποθέτησα διαπίστωσα οτι τα πανελ του δεν είχαν καλη σύγκλιση με αποτέλεσμα η μιση οθονη να δείχνει θολά. Ευτυχώς εγινε άμεση αντικατάσταση με ενα καινούργιο.
Εχω ομως μια απορία.
Ενω στον προηγούμενο 3Δ που ειχα (εναν acer και εναν benq 703) μπορούσα να ενεργοποιήσω το 3d απο το μενου σε αυτον δεν μπορώ με τιποτα.
Μήπως πρέπει να λάβει σήμα πρώτα απο τα γυαλια για να ενεργοποιηθεί? γυαλιά δεν εχω παραλάβει ακομα οπότε αν εχει κάποιο ελάττωμα να το προλάβω. Στους άλλους 2 που ειχα, ανεξάρτητα απο το αν είχες η οχι γυαλιά, ενεργοποιούσες απο το μενου το 3D
Ευχαριστώ.
Τα γυαλιά πολύ φθηνά ευχαριστώ!! Ακριβώς κάτι τέτοιο ήθελα.. Τώρα αν κάποιος μπορέσει να μου πει αν δουλεύουν και σε games και σε movies θα τα παραγγείλωΘα σου απαντησω για οσο μονο θεματα ξερω:
Αγορά 940 εύρω. Το θέμα με την εστιαση το είχα και εγώ και μου έκαναν αντικατασταση.
χαχαχαχαχαχαχαχα
Σωστός!!!!
Εσένα το μενου για το 3D λειτουργεί?
Μου κάνει εντύπωση πως το παρατηρώ και στον δικό μου που το πήρα από Ελβετία και στου φίλου μου που το πήρε από Ελλάδα.Αρα μαλλον προκειται για ελαττωματικα κομματια και οχι ισως για γενικο προβλημα ποιοτητας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.