Ερώτηση 2η. Τον προτζέκτροα θα τον συνδέσω σε ένα pc με 7950 κάρτα γραφικών ! Σε πια συχνότητα πρέπει να τον τρέξω ? Κάπου διάβασα για 120Hz ισχύει ?
δυστηχως ομως, εγω που εχω μυωπικο αστιγματισμο ειδα αρκετες φορες "rainbow" οποτε μαλλον θα ειναι ο πρωτος και τελευταιος dlp προβολεας....
Mακαρι παιδια...η οθονη ειναι μια οικονομικη 100"αρα απο το αμαζον.de και το μονο που πειραξα ηταν να βαλω mode economic και brilliant color off.Επειδη δεν μπορεσα να χρησιμοποιησω την "ειδικη" βαση-τροχιλατη που εχω για το 10αρι, τον benq τον ειχα σε τραπεζακι,οποτε εβγαζα το hdmi απο τον ενα και το εβαζα στον αλλο με pause στον media player και "μπλοκαρισμα" στον φακο του προβολεα που δεν "επαιζε".Το "μαυρο" π.χ στο λογοτυπο του "dune" (το egreat με dune firmware) οταν ανοιγει ο player, που ειναι μια μαυρη οθονη με ενα μπλε λογοτυπο στο κεντρο ειχε αρκετη διαφορα υπερ του δεκαρι (το οποιο εχει ρυθμησεις απο καποιο site,που μου εκατσαν καλα).Ο χωρος ειναι σοφιτα με σκουρο ξυλινο ταβανι και αρκετα σκοτεινος χωρος.
Ευχαριστω για τις συμβουλες εν καιρο θα το ψαξω.Δυστηχως απο τον αλλο μηνα που θα ειμαι ανεργος,μετα απο 20 χρονια, θα εχω απειρο χρονο (ελπιζω για λιγο) ωστε να ασχοληθω και ισως φτιαξω ενα dedicated room στο ημιυπογειο.
Μπα εγω δεν το εχω παρει ασχημα, γιατι απο το 2000 εκανα μεχρι και 2-3 δουλειες μαζι (αλλου υπαλληλος,αλλου συνεταιρικα εργοδοτης) γενικα ζουσα για να δουλευω ,τωρα θα κοιταξω περισσοτερο τον Κυριακο ,αλλωστε κανεις δεν παει χαμενος:frown::frown:
Μάλλον επιβάλλεται εμείς οι W1070 της Θεσ/νίκης να πιούμε κανά καφέ...να πούμε και καμιά ιδέα για τοποθέτηση και dedicated room
ή όπως είχε πεί η σύζυγος όταν είχαμε επισκεφτεί τον AlexT "MAN CAVE" !!!!
Mακαρι παιδια...η οθονη ειναι μια οικονομικη 100"αρα απο το αμαζον.de και το μονο που πειραξα ηταν να βαλω mode economic και brilliant color off.Επειδη δεν μπορεσα να χρησιμοποιησω την "ειδικη" βαση-τροχιλατη που εχω για το 10αρι, τον benq τον ειχα σε τραπεζακι,οποτε εβγαζα το hdmi απο τον ενα και το εβαζα στον αλλο με pause στον media player και "μπλοκαρισμα" στον φακο του προβολεα που δεν "επαιζε".Το "μαυρο" π.χ στο λογοτυπο του "dune" (το egreat με dune firmware) οταν ανοιγει ο player, που ειναι μια μαυρη οθονη με ενα μπλε λογοτυπο στο κεντρο ειχε αρκετη διαφορα υπερ του δεκαρι (το οποιο εχει ρυθμησεις απο καποιο site,που μου εκατσαν καλα).Ο χωρος ειναι σοφιτα με σκουρο ξυλινο ταβανι και αρκετα σκοτεινος χωρος.
Μάλλον επιβάλλεται εμείς οι W1070 της Θεσ/νίκης να πιούμε κανά καφέ...να πούμε και καμιά ιδέα για τοποθέτηση και dedicated room
ή όπως είχε πεί η σύζυγος όταν είχαμε επισκεφτεί τον AlexT "MAN CAVE" !!!!
Κανονίστε!Γιατί όχι ...αλλα φοβαμαι οτι αντι για τον w1070 με τον Alex θα πιασω συζητηση για ......τον vu+ duo2
![]()
το φιλτράκι τί διαμετρο πρέπει να έχει και πώς μπαίνει? βιδώνει κανονικά όπως πάνω στον φακό της dslr πχ?
Δε βιδώνει,θα πρέπει να το στερεώσεις με πατέντα,πχ με ταινία διπλής,η με pritt.το φιλτράκι τί διαμετρο πρέπει να έχει και πώς μπαίνει? βιδώνει κανονικά όπως πάνω στον φακό της dslr πχ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.