Μπορεί σε πολλά πράγματα να έχεις δίκιο αλλά αυτό που ξενίζει λίγο - εμένα τουλάχιστον - είναι ο τρόπος που τα λές, το ύφος σου. Δεν ξέρω με ποιούς έχεις - αν έχεις - προηγούμενα ή τι είδους πικρίες κουβαλάς αλλά ακόμα και η υπογραφή σου προκλητική/προσβλητική είναι.
Εδώ μέσα υπάρχουν πάρα πολλά άτομα με απείρως μεγαλύτερη εμπειρία απο σένα, άτομα που έχουν δεί δεκάδες προβολείς όλων των τεχνολογιών, έχουν παρακολουθήσει αμέτρητες μετρήσεις παρουσιάσεις και συγκριτικά έχουν κρεμάσει στο ταβάνι τους κι έχουν ζήσει με προβολείς κάθε τεχνολογίας και παρ´όλα αυτά εδώ μέσα πορεύονται πολύ πιο "σεμνά και ταπεινά" απ´ότι εσύ, που με έναν entry level προβολέα κι ένα entry level μετρητικό μερικών μηνών δίνεις την εντύπωση του "έμαθα να μαστορεύω και γαμώ το μάστορα".
Μπορεί να σου ακούγονται λίγο σκληρά αυτά που λέω αλλά αυτή την εντύπωση έχω σχηματίσει. Μπορεί να έχεις τις καλύτερες προθέσεις αλλά ο τρόπος σου είναι λίγο επιθετικός. Αν πάλι κάνω λάθος ζητάω συγνώμη.
Και γαι να το ελαφρύνουμε και λίγο...
Το Πάσχα πήγα στη μάνα μου ένα πιεσόμετρο. Λέτε τον Αύγουστο που θα κατέβω να μου το παίζει γιατρός;